Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG prezidents: "Tiesāšanas līmenis Francijā ir liels murgs"

Rolands Eliņš

PSG prezidents: "Tiesāšanas līmenis Francijā ir liels murgs"
Asumi PSG un "Nice" spēlē
Foto: BEBERT BRUNO/SIPA/Scanpix

Francijas kluba Parīzes „Saint-Germain” prezidents Nasers Al-Helaifi pēc svarīga zaudējuma „Nice” ar 1:3 ļoti nosodoši kritizējis tiesāšanas līmeni vietējā čempionātā, kā arī apsolīja lielas vasaras pārmaiņas savā klubā.

„Ja mēs gribam padarīt „Ligue 1” par labāku līgu, mums jāsāk ar tiesāšanu, jo šobrīd tas ir viens liels murgs,” izteicās PSG prezidents Nasers al-Helaifi, kura komanda vakardienas maču pabeidza deviņu vīru sastāvā. „Es tagad nerunāju par mūsu noraidījumiem, bet kopējo situāciju. Nesaku to tāpēc, ka zaudējām, bet tāpēc, ka spēcīgam čempionātam nepieciešams labāks tiesāšanas līmenis.” Al-Helaifi gan atzina, ka Nica bijusi pelnījusi uzvaru un ka PSG pirmajā puslaikā nav parādījusi labāko sniegumu, taču nekautrējās arī nodot personisku sveicienu galvenajam tiesnesim, ko izdevās nofilmēt franču medijiem: „Paldies Jums par spēles iznīcināšanu! Bravo, lielisks darbs.”

„Nezaudējām tikai tiesneša dēļ,” turpināja Al-Helaifi. „Taču viņš ietekmēja mača gaitu. Tādiem lieliem mačiem kā šis nepieciešami lieliski tiesneši. Čempionu līgā nav neviena Francijas tiesneša...”

PSG šobrīd atpaliek par trim punktiem no līderes „Monaco”, kurai turklāt spēle rezervē, līdz ar to Francijas čempiones titula izcīnīšana PSG vienībai šobrīd nav reālākais scenārijs. „Mums vasarā nāksies veikt lielas pārmaiņas komandā,” solīja Al-Helaifi.

„Pols Bess visu spēli pavadīja, provocējot mūsu spēlētājus,” stāstīja Tjagu Mota, kurš tieši pret Besu nopelnīja sarkano kartīti, taču par to vainoja pretinieku, nevis tiesnesi. „Viņš uzlika spiedienu arī mača tiesnesim, bet visi labi redzēja, ka viņam nekāda sasituma vai kā tāda nav. Bess parādīja labu teātri, jāapsveic ar to. Es visu spēli centos palīdzēt tiesnesim un nomierināt savus futbolistus. Mēs vēlējāmies spēlēt futbolu, bet tādi puikas kā Bess tikai centās provocēt.”

Savukārt „Nice” uzbrucējs Mario Balotelli un konkurente „Lyon” sociālajos tīklos nekautrējās pasmaidīt par PSG neveiksmēm. Balotelli publicēja attēlu ar savu vārtu guvumu un tekstu „Ici c'est PAS paris” („Šī NAV Parīze”. Tas ir atvasinājums no populāra PSG fanu saukļa „Šī ir Parīze” – „Ici c'est Paris”). Savukārt „Lyon” izvēlējās tieši PSG zaudējuma dienu, lai publicētu baneri ar saviem septiņiem Francijas tituliem pēc kārtas, kas ir valsts rekords un uz kura pārspēšanu PSG bija tēmējusi ar uzvarām iepriekšējos četros gados pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.instagram.com/p/BThkgfu...
https://twitter.com/OL/status/85878...

     [+] [-]

, 2017-05-02 00:28, pirms 7 gadiem
Tādiem lieliem mačiem kā šis nepieciešami lieliski tiesneši. Čempionu līgā nav neviena Francijas tiesneša...”
nopietni,PSG prezidents tieshi taa ar pateica,vinjam gan liekas shausmiigi iisa atminja,bet,ja nopietni,tad es pat nezinu ar ko to izskaidrot,bet tiesneshi pilniigi visaas liigaas shosezon pilniigi auni,ja speeleetaaji speeleetu taa,kaa tiesaa tiesneshi,vareetu teikt ka vinji censhaas gaazt treneri,ko grib sogji panaakt,jo neticu ka tik drastiski var kristies liimenis paaris meeneshu laikaa