Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Platinī: "Finansiālais "Fair Play" ir būtiska izaugsme"

Platinī: "Finansiālais "Fair Play" ir būtiska izaugsme"
Mišels Platinī
Foto: AP

UEFA prezidents Mišels Platinī izteicis viedokli, ka iecerētie "Fair play" principi attiecībā uz klubu finansiālo situāciju būs būtiska izaugsme.

"Eiropas futbola attīstībai ilgtermiņā šie noteikumi ir ļoti svarīgi, turklāt tie saskan ar sportiskajām vērtībām. Nacionālās savienības un federācijas, līgas, spēlētāji un, kas svarīgi - arī klubi atbalsta šo koncepciju. Turpmākajos mēnešos smagi strādāsim, lai noslīpētu visas nianses jaunajos noteikumos."

Karlhaincs Rumenige, klubu Asociācijas priekšsēdētājs, slavēja Platinī iniciatīvu: "Mēs ejam pareizā virzienā, cīnoties par racionālu futbola klubu finanšu politiku. Protams, vēl daudz darba, jo visas nianses un termiņi vēl nav pilnībā noteikti."

Saistītais raksts: UEFA ieviesīs arī finansiālo "Fair play"

Izmantotie reusrsi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-31 20:23, pirms 15 gadiem
Putins: "Finansiālais "Fair Play" patiesībā bija mana ideja"

  -1 [+] [-]

, 2009-08-31 20:25, pirms 15 gadiem
...iecerētie "Fair play" principi...cerams, ka paliks iecerēti! Negribas pat domāt, ka labāk apmaksātie eiropas futbolisti viens pēc otra varētu bēgt uz štatiem!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 20:33, pirms 15 gadiem
Tieciet galā ar Real, tas būtu labs sākums finansiālam ''fair play''...

  -1 [+] [-]

, 2009-08-31 21:14, pirms 15 gadiem
lai tak tie biezie bēg... svarīgi lai līmenis būtu konkurētspējīgs visās valstīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-01 03:01, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Tieciet galā ar Real, tas būtu labs sākums finansiālam ''fair play''...
a kas ar viņiem būtu "jātiek galā",gudriniek? vispirms tiec skaidrībā,par ko tur vispār runa ir un tad tēlo ekspertu. šitas attiecas uz tādiem bagāto īpašnieku klubiem kā city un chelsea, kāds te sakars real???

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 03:07, pirms 15 gadiem
trakais v.4 rakstīja: vajadzētu klubiem ieviest kkādu budžeta limitu
citādi šo grandu izdarības(piem. Real) nav godīgas pret citiem klubiem...
Šaubos vai tāds Ronaldo spēlētu gadu venstspilī par 500štukām
budžeta limitu??? tjip,ja kāds pārāk daudz pelna,ko viņiem darīt - likvidēt kādu fanklubu, neiekasēt naudu par translācijām utt? mošk citos biznesos arī noteikt,cik drīkst nopelnīt? kas tieši konkrēti real gadījumā nebija godīgi pret citiem klubiem? te jau daži katrā otrajā topikā piemin real,kas jums kompleksi vai? vispirms noskaidrojiet,par ko vispār tiek runāts un tad te realojaties. kāds tur realam fair play pārkāpts,ja pašiem būs viss jāatpelna?

     [+] [-]

, 2009-09-01 13:11, pirms 15 gadiem
Velns nu neko nevar saprast no šitās UEFA iniciatīvas!!! Nu tak varētu pateikt beidzot kaut ko konkrētu, kā tad tas "fairplay" tiks realizēts, kontrolēts un kādas būs sekas. Citādi tas viss izskatās pēc plika populisma! Skaidrs ka kaut kas lietas labā ir jādara. Bet tikpat skaidrs ir tas, ka ja piem.CR gribēs spēlēt Real un Real gribēs CR, tad MU nebūs iespēju kļūt par vergturu organizāciju, nāksies vien saskaņot cenu... Un tā ilgtermiņa izdevumu - ienākumu sabalansētība vispār ir tik stiepjams jēdziens, ka nav vērts runāt!

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:01, pirms 15 gadiem
Nu ja,kā tad. šeit arī panesās. nevajag nemaz ienākt rakstā,kad būs skaidrs,ka esporta jaunatne to vien darīs,kā real pieminēs,nemaz nesaprotot,kas šeit domāts.

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:04, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Tieciet galā ar Real, tas būtu labs sākums finansiālam ''fair play''...
pats gudrinieks kā pirmais par real papīkstējis vai tik es no tevis neatceros tādu "pērli" kā - realam ir NEADEKVĀTI LIELS BUDŽETS? Neadekvāti liels vecīt,tu vienmēr gribi gudrs izklausīties,bet dažreiz labāk gan būtu paklusējis,lai nesanāk sīkaļas cienīgi komentāri

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:21, pirms 15 gadiem
Lai tak palauza galvas, kā ierobežot finanšu patvaļu.
Kaut vai ieviest kkādu sarežģītu futbolistu koeficientu, pēc kura noteiktu maksimālo iespējamo transfērsummu.
Ņemtu vērā daudzus faktorus- patreizējā kluba spēku, laiku, cik nospēlējis, individuālās sekmes (vārti, bloki, precīzo piespēļu skaits uttutjp), savainojumu vēsturi.
Pirmajā momentā izklausās bērnišķīgi un utopiski, bet ja piedomātu pie tā ilgāk par minūti, kā to darīju es, tad gan jau kko tamlīdzīgu varētu izveidot, citādi nebūs ilgi jāgaida līdz transfēru rekordam, kas būs jau 200mlj vērtībā.