Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mesi: ''Kad spēle nevedas, palīdz Ibrahimovičs''

Mesi: ''Kad spēle nevedas, palīdz Ibrahimovičs''
Lionels Mesi un Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AP

Pēc vakardien aizvadītās UEFA Čempionu līgas F grupas spēles starp pašreizējiem titula īpašniekiem ''Barcelona'' futbolistiem un Ukrainas klubu Kijevas ''Dynamo'', abu komandu spēlētāji sniedza komantārus par aizvadīto maču.

Atgādināsim, ka vakar Čempionu līgas F grupā pašreizējā titula īpašniece ''Barcelona'' savā laukumā uzņēma Kijevas ''Dynamo'' futbolistus. Mačā ar rezultātu 2:0, pateicoties argentīnieša Lionela Mesi un spāņu pussarga Pedro Rodrigeza vārtiem, uzvaru svinēja spāņu klubs.
Abu komandu spēlētāji – Mesi, Karless Pujols, Dani Alvešs, Andrijs Ševčenko un Artjoms Miļevskis dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

''Zlatans Ibrahimovičs – ļoti svarīgs mūsu komandas spēlētājs. Kad ''Barsai'' lietas neiet tā, kā gribētos, viņš vienmēr palīdz – izdara kādu lielisku piespēli vai vienkārši tehniski apstrādā bumbu, pēcāk uzsākot bīstamu uzbrukumu,'' savu komandas biedru paslavēja Mesi. ''Ja par pašu spēli, tad cīņa bija grūta, taču mēs spējām izcīnīt trīs punktus un tas bija pats galvenais. ''Dynamo'' komandā ir daudz labu spēlētāju. Man bija vairākas labas iespējas gūt vārtus, taču viņu vārtsargs darbojās lieliski,'' piebilda argentīnietis.

''Kopumā komanda nospēlēja labi, taču mačs bija grūts un mēs neparādījām savu labako spēli. Lai nu kā, izcīnījām svarīgus trīs punktus. Zinājām, ka viņi spēlēs no aizsardzības ar iespēju uz pretuzbrukumiem. Otrās spēles rezultāts (''Rubin'' – ''Inter'' 1:1) tikai parāda, ka visi pretinieki ir ļoti nopietni,'' sacīja ''Barcelona'' komandas kapteinis Pujols.

''Mēs pāris reizes devām viņiem iespēju gūt vārtus, kas šādā turnīrā ir nepiedodami, jo nākošajā reizē pretinieks var būt veiksmīgāks un savas iespējas izmantot. Mēs spēlējām bez komandas ātruma, taču spēles gaitu kontrolējām. Treneris lūdza spēlētājus spēlēt ātru futbolu un vairāk izmantot laukuma plašumu. Domāju, ka mums vēl ir jāuzlabo sniegums aizsardzībā,'' tā spāņu kluba aizsargs Alvešs.

''Jābūt reālistiem, kad spēlē pret tādu komanu kā ''Barcelona''. Šī spēle bija lielisks tests mūsu komandai. Neskatoties uz zaudējumu, spēlētajiem no šādas spēles jāizvelk tikai tas labākais – pieredze un pareizais uzskats, kā jāspēlē futbols. Priekšā mums grūta cīņa pret ''Inter'', kura var kļūt par izšķirošo. Grupu turnīrā katrs punkts ir svarīgs. Jā, ''Barsai'' mēs zaudējām, taču nedrīkst celt paniku un jāgatavojas nākošajai spēlei,'' sacīja ''Dynamo'' uzbrucējs Ševčenko.

''Uzdevums bija spēlēt savu spēli, taču gan man, gan maniem uzbrukuma partneriem nesanāca kontrolēt bumbu ilgāk nekā mēs to vēlējāmies. Pretinieks ļoti labi jutās pie sava soda laukuma, bet, spēlējot pret ''Barcelona'', nedrīkstējām to atļauties. Žēl, ka neizdevās izpildīt iecerēto, taču dzīve turpinās – esam otrajā vietā un mums ir izredzes izkļūt no grupas,'' tā ''Dynamo'' komandas uzbrucējs Miļevskis.

Izmantotie resursi:
uefa.com
fcbarcelona.com
fcdynamo.kiev.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-09-30 18:10, pirms 15 gadiem
Zlatans ir savā ziņā diezgan neparasts spēlētājs. Atceros kā viņš zviedru izlasi vairākas reizes ir brīnumainā kārtā glābis izdarot kaut ko neordināru par ko pēc tam vēl ilgi var brīnīties.

     [+] [-]

, 2009-09-30 18:15, pirms 15 gadiem
Ah gribētu, lai no grupas iziet abas šīs komandas, "Barcelona" jau to noteikti izdarīs, bet gribētos, lai tālāk spēlē arī "Dynamo!"

  +2 [+] [-]

, 2009-09-30 19:52, pirms 15 gadiem
Es kkā vakar tieši domāju, ka drīz nu jābūt kādam rakstam, kur viens otru paslavē un rekā ir jau Pilnīgi paredzami...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-30 21:03, pirms 15 gadiem
Pilnībā piekrītu. Ibra palīdz un pie tam izdara to efektīvi.

  +3 [+] [-]

, 2009-09-30 21:40, pirms 15 gadiem
Te nu bija visiem tiem, kuri apgalvoja, ka Ibra būs megaflops un viņam Barcā nekas nesanāks

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 07:22, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Te nu bija visiem tiem, kuri apgalvoja, ka Ibra būs megaflops un viņam Barcā nekas nesanāks
Tač nevajag, mums šeit esportā ...tb sporta centrā ir SAVI EKSPERTI

     [+] [-]

, 2009-10-01 16:09, pirms 15 gadiem
arrived rakstīja: Tač nevajag, mums šeit esportā ...tb sporta centrā ir SAVI EKSPERTI

mjā, Gvardiola zin ko dara