Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kosmačovs: "Galvas nenolaižam - brauksim un cīnīsimies!"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Kosmačovs: "Galvas nenolaižam - brauksim un cīnīsimies!"
Jevgeņijs Kosmačovs (pa labi) cīņā ar serbu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64

Vakar UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā FK "Ventspils" futbolisti savā laukumā ar 1:2 piekāpās serbu " Crvena Zvezda" komandai. Pēc mača galotnē izlaistā neizšķirta domās ar Sportacentrs.com dalījās ventspilnieku vārtu guvējs Eduards Višņakovs, kā arī kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs.

Višņakovs: "Spēles ar roku tur nebija"

"Uzskatu, ka nepaveicās. Bijām pelnījuši vismaz neizšķirtu – cik iespēju bija mums, cik – viņiem! Neizšķirts būtu godīgs iznākums… Taču futbols ir tāda spēle. Kā ir, tā ir," pēc spēles sašļucis bija ventspilnieku uzbrucējs Eduards Višņakovs, kurš pirmajā puslaikā guva vienīgos vārtus mājinieku labā ("Spēles ar roku tur nebija, bumba trāpīja pa plecu"). Viņš gan mača izskaņā veiksmīgāk varēja nospēlēt epizodē savu vārtu priekšā, kad tika zaudēti otrie vārti.

Višņakovs par spīti zaudējumam apliecināja, ka komanda tic uzvarai viesos: "Pavisam noteikti nenospēlējām sliktāk, ar viņiem var cīnīties. Arī otrajā mačā cīnīsimies par uzvaru, ko vajadzēja izcīnīt jau šodien… Izbraukumā jācīnās par katru bumbu, jāmēģina iesist pirmajiem. Aizsardzībā nesēdēsim, jo jāuzvar. Cik lielas mums ir iespējas tikt tālāk? Procentuāli nevērtēšu, taču iespējas ir!"

Kosmačovs: "Varējām uzvarēt"

"Domāju, ka varējām uzvarēt, jo mums bija vairāk momentu. Pretiniekiem īpaši daudz izdevību nemaz nebija. Bet beigās… Laikam drusciņ zaudējām koncentrēšanos, nenospēlējām līdz pašām beigām. Bumba neveiksmīgi atlēca vārtu priekšā, un mums nepaveicās. Tik prestižos mačos ļoti svarīgi ir nospēlēt labi sākumu un beigas," pēc spēles rezumēja FK "Ventspils" kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs. Viņš kapteiņa pienākumus atkal pilda, jo nedēļas sākumā sapulcē to uzticējusi kluba vadība un treneru personāls.

Centra pussargs arī atzina, ka zaudējums savā laukumā nav pārvilcis svītru pāri ventspilnieku izredzēm, jo komanda pēc pagājušās kārtas pārvarēšanas tic saviem spēkiem: "Gaidāma vēl otrā spēle! Galvas nenolaižam – brauksim uz turieni un cīnīsimies! Visi redzēja, ka pretī nekas tāds nav, varam viņus apspēlēt. Pret baltkrieviem bija citādi, taču tagad esam sev noticējuši, laukumā arī salīdzinoši ar iepriekšējiem mačiem bijām nomierinājušies."

"Būs jau baigi grūti, protams, jo jāiesit divi vārti. Jāizmanto savas iespējas, kas mums rodas, tad viss būs labi," panākuma recepte tukumniekam ir zināma.

  +8 [+] [-]

, 2011-07-29 12:14, pirms 13 gadiem
Vispār jau vakar bija pārsteidzoši sakarīga spēle. Vajadzēja paņemt viņus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-07-29 12:35, pirms 13 gadiem
lai veiksme stāv blakus.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-29 12:36, pirms 13 gadiem
jāuzvar...vismaz divu spēļu summmā....

     [+] [-]

, 2011-07-29 22:43, pirms 13 gadiem
cerams Ventspils Serbijā 93.min iesitīs uzvaras vārtus