Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rijkārds: "Mērķis sasniegts"

Spānijas futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Franks Rijkārds pēc neizšķirta 2:2 vakardien spēlē pret "Lyon" paudis apmierinātību, jo kluba mērķis kvalificēties UEFA ČL nākamajai kārtai ir sasniegts.

Pirmo reizi kopš Franks Rijkārds vada "Barcelona" klubu kā galvenais treneris, viņš ticis noraidīts. Tiesnesis Stefano Farina viņu noraidīja spēles pret "Lyon" pirmajā puslaikā. Šādu soli Rijkārds tiesnesim piespiedis spert, jo nepārtraukti sūdzējies par pretinieku agresīvo spēli. Pēc spēles Rijkārds to komentēja šādi: "Es tikai gribēju pateikt trenerim, ka viņš nav parādījis vienu sarkano kartīti. Zināju, ka tas var novest pie sekām. Ja neviens nepamana bīstamu spēli, ir taču jāsaka par to. Uzskatu, ka otrajā puslaikā tiesnesis svilpa vairāk sodus nekā būtu normāli."

Runājot par spēli, Rijkārds uzsvēra, ka mērķis ir izpildīts - kvalificēties UEFA Čempionu līgas (ČL) nākamajai kārtai kā grupas uzvarētājiem. Komanda esot izpildījusi uzdevumus arī laukumā. Uzvara grupā nozīmē, ka izslēgšanas kārtā otro (atbildes) spēli varēs aizvadīt savā laukumā.

Sākumsastāvā nespēlēja Ronaldinjo, ko treneris pamatoja vienkārši: "Mums ir liela komanda, bet laukumā tiek tikai vienpadsmit futbolisti. Tas nav nekas traks, jo ikviens to uztver saprotoši un vēl visu to labāko komandai. Ronaldinjo ir labi motivēts un grib spēlēt."

Laukumā Ronaldinjo devās 71. minūtē un ar sarūgtinājumu bija spiests piedzīvot Žuninjo vārtus 79. minūtē un uzvaras izlaišanu.

Nākamā "Barcelona" spēle būs 1. decembrī pret "RCD Espanyol" - Barselonas derbijs Spānijas čempionāta ietvaros.

Izmantotie resursi:
www.fcbarcelona.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-28 15:09, pirms 16 gadiem
zheel ka tikai nich...galvenais ka uz playoff kaa pirmie grupaa..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-28 20:20, pirms 16 gadiem
baigi zemie meerkji, es uzskatu ka tikai no grupas izkljuut nav barcas meerkjis, jaabuut daudz augstaakiem meerkjiem...