Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Robens: "Uzvarēt viesos būs grūti"

Robens: "Uzvarēt viesos būs grūti"
Arjens RobensFoto: AFP

Savu komentāru pēc UEFA Čempionu līgas pirmās astotdaļfināla spēles starp "Liverpool" un Madrides "Real" izteicis madridietis Arjens Robens. "Real" spēles galotnē pēc Josi Benajuna rezultatīvā sitiena ar galvu piedzīvoja zaudējumu 1:0.

Madrides "Real" uzbrucējs Arjens Robens: "Abas komandas spēlēja ļoti takstiski, un spēlē nebija daudz iespēju izveidot kaut ko tiešām bīstamu. Ielaistie vārti mums kvalifikāciju tālāk padara tiešām sarežģitu. Abas komandas mēģināja palikt pie rezultāta 0:0, kas bija arī mūsu mērķis spēles beigās, bet Liverpūles vārti mūs pārsteidza. Tagad mūsu mērķis ir pozitīvs rezultāts pretinieku stadionā, bet uzdevums ir ļoti grūts, lai uzvarētu mums vajadzēs pārvietoties ar bumbu ātri un neizšķiest vārtu gūšanas iespējas. Iespējas mums nebūs daudz, jo "Liverpool" spēlē ļoti labi, kad jau ir priekšā pretiniekiem."

Izmantotie resursi:
goal.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 12:51, pirms 15 gadiem
Pāris gadus atpakaļ Barca izbraukumā Liverpūli uzvarēja ar 1-0. Jāņem piemērs no lielākajiem konkurentiem Spānijā. Tikai labi zināms, ka Reālam nekas nesanāks. Žēl... Cerēju uz cīņu līdz pēdējai minūtei. Cīņa būs, bet cerība atkal pašvaka.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 16:05, pirms 15 gadiem
Reaaals vinnees...