Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Onanā pēdējās sekundēs atvaira izšķirošu pendeli, Belingemam atkal uzvaras vārti

Agris Suveizda

Onanā pēdējās sekundēs atvaira izšķirošu pendeli, Belingemam atkal uzvaras vārti
Andrē Onanā. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas A, C un D apakšgrupās šovakar pie uzvarām tika "Real Madrid", "Napoli", "Real Sociedad" un "Manchester United" komandas.

• Pirmos punktus Čempionu līgā beidzot nopelnīja "Manchester United", kas pēc rezultatīvām neveiksmēm pret "Bayern" (3:4) un "Galatasaray" (2:3) mājās salauza Dānijas čempiones "Kobenhavn" pretestību – 1:0. Vienīgos vārtus 72. minūtē pēc Kristiana Ēriksena centrējuma guva Harijs Magvairs. Pašā spēles sākumā viesi trāpīja pa vārtu stabu.

• Kompensācijas laikā "Kobenhavn" bija izcila iespēja izraut neizšķirtu, taču kamerūnietis Andrē Onanā reabilitējās par lērumu kļūdu sezonas sākumā un atvairīja Jūrdana Lāšona pendeli. Uzbrucēja tēvs Henriks Lāšons savulaik "Manchester United" īrē pavadīja divus mēnešus. Onanā tā bija jau otrā neielaistā pendele grupā.

• Pirmo apli ar trešo uzvaru noslēgusi "Real Madrid", kas izbraukumā apturēja "Braga" piecu panākumu sēriju (2:1). 16. minūtē no vārtu priekšas iesita Rodrigu, bet 61. minūtē apakšējā stūrī trāpīja Džūds Belingems – abos vārtos asistēja Vinisiuss. Jau pirmajā uzbrukumā pēc Belingema vārtiem mājinieki gan starpību samazināja – tuvo stūri atrada Madridē dzimušais Alvaro Džalo (1:2).

• "Real Madrid" rekordpirkums Belingems fantastiski sācis sezonu – Spānijā viņam astoņi vārti deviņās spēlēs, bet Čempionu līgā pa vieniem vārtiem visās trijās spēlēs. Turklāt pieci no vienpadsmit vārtiem ir uzvaras vārti.

• Itālijas čempione "Napoli" izbraukumā sagādāja debitantei "Union Berlin", kas Bundeslīgā ieņem tikai 15. vietu, jau devīto zaudējumu pēc kārtas (1:0). Otrā puslaika vidū vienīgos vārtus no tuvas distances guva Džakomo Raspadori, kuram asistēja aizsargu apspēlējušais Hviča Kvarachelija.

• Ļoti līdzīgus uzvaras vārtus Lisabonā sarūpēja arī Anders Barrenečea un Braiss Mendess, kuri kaldināja "Real Sociedad" panākumu (1:0). "Benfica" mājās piedzīvoja jau otro zaudējumu Čempionu līgā (mazākumā 0:2 pret "Salzburg"), pirmajā aplī neguva nevienus vārtus un neieguva nevienu punktu.

UEFA Čempionu līga, 24. oktobris

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Galatasaray – Bayern1:3 (1:1)Ikardi 30' (11m) – Komans 8' Keins 73' Musiala 79'
Inter Milan – RB Salzburg2:1 (1:0)Sančess 19' Čalhanolu 64' (11m) – Gluhs 57'
Benfica – Real Sociedad0:1 (0:0)Mendess 63'
Braga – Real Madrid1:2 (0:1)Djalo 63' – Rodrigu 16' Belingems 61'
Lens – PSV Eindhoven1:1 (0:0)Vaī 65' – Bakajoko 55'
Man. United – København1:0 (0:0)Magvairs 72'
Sevilla – Arsenal1:2 (0:1)Gudeļs 58' – Martinelli 45'+4 Žezuss 53'
Union Berlin – Napoli0:1 (0:0)Raspadori 65'

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayern33009:59
2.Galatasaray31116:74
3.Manchester United31026:73
4.København30123:51

C grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Real Madrid33006:39
2.Napoli32015:46
3.Braga31025:63
4.Union Berlin30032:50

D grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Real Sociedad32104:17
2.Inter Milan32104:27
3.Salzburg31023:43
4.Benfica30030:40

  +2 [+] [-]

, 2023-10-25 00:22, pirms pusgada
Prieks par MU uzvaru nekāds, jo spele atkal katastrofa. Uzbrukums vienkārši nulle. Ko dara Antony un Rashford visu spēli? Garnacho momentāli atdzīvināja spēli, bet kā uzlaiž viņu pamatā, ta ir tikpat drausmigs ka pārejie wingeri. Hojlundam ir potenciāls un brīžiem lieliski nospēlē, bet nav vel tomēr iespelejies/nobriedis, lai vilktu uz priekšu komandu.
Vispār loti bēdīgi, bus loti grūti tikt no grupas ara, jo mājas atlicis tikai pret Bayern un izbraukuma CPH un Gala bus looooti grūti paņemt. Pesimisms, dusmas, bezcerība - šis emocijas dominē fanojot par šo miskasti MU.

  +4 [+] [-]

, 2023-10-25 01:13, pirms pusgada
PZD ākst autors, kur Latvijā Lāšoni dzīvo??? Kāšons uz jumta, BLA...

  +5 [+] [-]

, 2023-10-25 01:51, pirms pusgada
Suveizda! Pats tu esi Lāšons. Kāpēc tad citus uzvārdus neraksti orģinālā?

  +2 [+] [-]

, 2023-10-25 02:05, pirms pusgada
Kurš būtu domājis, ka Magvaeirs un Onana būs varoņi? Beigās jau nu baigi paveicās, bet nu veicas stiprākajiem. Turpinājumā būs grūti, bet tāpēc tā ir Čempionu līga.
P.S. RIP SBC.

  +3 [+] [-]

, 2023-10-25 04:14, pirms pusgada
balts rakstīja: PZD ākst autors, kur Latvijā Lāšoni dzīvo??? Kāšons uz jumta, BLA...
Tādi nožēlojami suzveizdīgie verga dvēseles te runā visu vārdā! Vai tiešām nav ne kripatiņas lepnuma un cieņas pret savu valodu,pret latviešiem,pret Latviju kā savu valsti

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 10:11, pirms pusgada
Tad tagad mums būs Hujveizda Agris…. Ta sho uzvardu izrunā mozambikā…. Nevar uzvardus rakstit originali ..? Gribas pat teikt ka Hujveizda ir P*******

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 13:45, pirms pusgada
"Onanā tā bija jau otrā neielaistā pendele grupā."

Kādā sakarā neielaistā? Neialist būtu, ja aizsit garām vai ko. Onanā atvairīja pendeli, kāpēc viss ir jāsarežģī?

     [+] [-]

, 2023-10-25 16:45, pirms pusgada
keksss rakstīja: Prieks par MU uzvaru nekāds, jo spele atkal katastrofa. Uzbrukums vienkārši nulle. Ko dara Antony un Rashford visu spēli? Garnacho momentāli atdzīvināja spēli, bet kā uzlaiž viņu pamatā, ta ir tikpat drausmigs ka pārejie wingeri. Hojlundam ir potenciāls un brīžiem lieliski nospēlē, bet nav vel tomēr iespelejies/nobriedis, lai vilktu uz priekšu komandu.
Vispār loti bēdīgi, bus loti grūti tikt no grupas ara, jo mājas atlicis tikai pret Bayern un izbraukuma CPH un Gala bus looooti grūti paņemt. Pesimisms, dusmas, bezcerība - šis emocijas dominē fanojot par šo miskasti MU.
Kāpēc jau no sākuma nelaiž Eriksenu un Fernandišu tuvāk uzbrukuma līnijai. Kā nomainīja Amrabatu, tā, var teikt, spēle aizgāja, vismaz uzbrukumi veidojās plus Eriksens arī piespēli iedeva Makgavairam "uz galvas". Un arī Brunis uzreiz dzīvīgāks izskatījās pēc izmaiņām - pirmajā puslaikā knapi redzams laukumā bija. Antoni vakar jau kaut cik jēdzīgāk izskatījās, nekā pēdējā EPL spēlē. Bet Rešfords gan sevi riktīgi pazaudējis - likās jau, kā izlasē iemauca golu, būs maisam gals vaļā, bet atkal nekā. Cik viņam pašam bija tādu īstu izdevību bija vakar - laikam tā viena, kad bumbu par tālu atlaida.

     [+] [-]

, 2023-10-25 16:54, pirms pusgada
AIR rakstīja: Kāpēc jau no sākuma nelaiž Eriksenu un Fernandišu tuvāk uzbrukuma līnijai. Kā nomainīja Amrabatu, tā, var teikt, spēle aizgāja, vismaz uzbrukumi veidojās plus Eriksens arī piespēli iedeva Makgavairam "uz galvas". Un arī Brunis uzreiz dzīvīgāks izskatījās pēc izmaiņām - pirmajā puslaikā knapi redzams laukumā bija. Antoni vakar jau kaut cik jēdzīgāk izskatījās, nekā pēdējā EPL spēlē. Bet Rešfords gan sevi riktīgi pazaudējis - likās jau, kā izlasē iemauca golu, būs maisam gals vaļā, bet atkal nekā. Cik viņam pašam bija tādu īstu izdevību bija vakar - laikam tā viena, kad bumbu par tālu atlaida.
Eriksens nav labs defa un ir diezgan lens kopuma, tas iespejams iemesls, kapec vins nesak pamata. Piekritu, ka vakar spele mainijas lidz ar vina uznaksanu un vins ari ieguva speles labaka speletaja balvu.
Man skiet jauc ar Garnacho momentu, kurs izskreja 1vs1 un palaida bumbu par talu. No Rashforda es neatceros neko citu, ka tikai pazaudetas bumbas vakar. Varbut paris labas piespeles ari bija uzbrukuma zona, bet tas ari viss. Ne minas, ne zinas no pag sezonas Rashforda. Antony ari bija viduvejs - neko ipasu neizveidoja. No vina prasas vairak tomer.

     [+] [-]

, 2023-10-26 09:01, pirms pusgada
keksss rakstīja: Eriksens nav labs defa un ir diezgan lens kopuma, tas iespejams iemesls, kapec vins nesak pamata. Piekritu, ka vakar spele mainijas lidz ar vina uznaksanu un vins ari ieguva speles labaka speletaja balvu.
Man skiet jauc ar Garnacho momentu, kurs izskreja 1vs1 un palaida bumbu par talu. No Rashforda es neatceros neko citu, ka tikai pazaudetas bumbas vakar. Varbut paris labas piespeles ari bija uzbrukuma zona, bet tas ari viss. Ne minas, ne zinas no pag sezonas Rashforda. Antony ari bija viduvejs - neko ipasu neizveidoja. No vina prasas vairak tomer.
Bija, bija - Rešfordam bija līdzīgs gājiens kā Garnačo - arī viens pats izskrēja un bišķi par tālu bumbu atlaida.
Te video pašās beigās tas moments, pa stipru pasita uz priekšu un beigās pat sitienu nevarēja izdarīt
https://www.youtube.com/watch?v=mKN...