Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Marino: "Pretinieka vārtsarga kļūda mums palīdzēja"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Marino: "Pretinieka vārtsarga kļūda mums palīdzēja"
Paskuale Marino
Foto: AFP

"Mums jāsāk uzvarēt," pēc neveiksmes UEFA kausa izcīņas grupu turnīra pirmajā spēlē pret "Udinese" (0:2) paziņojis "Tottenham" futbola kluba galvenais treneris Huande Ramoss.

Atgādināsim, ka vakar vakarā angļu klubs izbraukumā ar 0:2 zaudēja "Udinese" futbolistiem. Pirmos vārtus mājinieki guva realizējot 11 metru soda sitienu, bet otrus pašā mača izskaņā. Jāatzīmē, ka angļu klubs visa mača garumā izskatījās krietni vājāk par saviem pretiniekiem.

"Mums jāsavācas un beidzot jāsāk uzvarēt. Laiks sākt celties, kaut arī saprotam, ka tas nebūs viegli, jo komanda šobrīd ir nekontrolējama. Runājot par spēli, pirmo puslaiku kopumā nospēlējām neslikti. Diemžēl vārtsarga kļūda visu sarežģīja. Šo kļūdu izlabot neizdevās. Lai uzvarētu, jāgūst vārti, bet ar to mums bija lielas problēmas," zaudējuma iemeslus atklāja Huande Ramoss.

Daudz labākā noskaņojumā pēc spēles bija "Udinese" galvenais treneris Paskuale Marino: "Protams, ka pretinieku vārtsarga kļūda mums palīdzēja izvirzīties vadībā, bet gribētu piebilst, ka mača iznākums pilnībā atspoguļo laukumā notikušo. Mēs bijām pelnījuši tikai uzvaru. Sākumā mums bija pasmagi, bet pamazām adaptējāmies un sākām spēlēt savu spēli."

Izmantotie resursi:
La Gazetta Dello Sport
The Guardian

     [+] [-]

, 2008-10-24 17:07, pirms 16 gadiem
tottenham zaudejumi katra spele kur vein var jau sak klut nedaudz smiekligi....