Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Mums bija jāgūst vārti"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: "Mums bija jāgūst vārti"
Tamazs Pertija
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Daugavpils "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija pēc piedzīvotā zaudējuma Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas spēlē pret "Bnei Yehuda" (0:1) izteicās, ka viņa vadītajai komandai bija jāgūst vārti, jo iespēju bija daudz.

Atgādināsim, ka "Dinaburg" Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas otrajā spēlē atkartoti piekāpās "Bnei Yehuda", šoreiz gan ar 0:1. Divu spēļu summā daugavpilieši zaudēja ar 0:5. Vismaz savā laukumā iespējas uzvarēt bija, jo vārtu gūšanas momentu netrūka. Komandas galvenais treneris Tamazs Pertija uzsvēra tieši to, ka vajadzēja gūt vārtus:

"Pretiniekos bija laba komanda, kurā ir lieliska spēlētāju atlase. Mums klājās ļoti smagi. Šoreiz nospēlējām krietni labāk. Mums bija jārealizē savas iespējas gūt vārtus. Izredzes tikt nākamajā kārtā zaudējām jau Telavivā, kur piekāpāmies ar 0:4. Bija uzdevums nospēlēt labi savu skatītāju priekšā, domāju, ka tas arī izdevās, jo skatītāji varēja būt apmierināti ar redzēto futbolu.

Dotajā brīdī komandas ir pilnīgi dažāda līmeņa, tāda ir realitāte. Gribu apsveikt pretiniekus ar uzvaru, kā arī novēlēt viņiem veiksmi pret portugāļiem [nākamajā kārtā "Bnei" tiksies ar "Pacos de Fereira"], jo šī ir patiešām laba komanda, kurai ir izredzes uzvarēt."

"Bnei Yehuda" galvenais treneris Gajs Luzons: "Uzvaru mēs nodrošinājām jau pirmajā spēlē, kurā uzvarējām ar 4:0. "Dinaburg" šajā spēlē noteikti nospēlēja labāk. Mums kopumā gāja diezgan smagi. Uzdevums bija uzvarēt arī šeit, bet dažiem spēlētājiem tika dota atpūta."

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 08:08, pirms 15 gadiem
To jau katrs puika zin ka futbolā gūst vārtus!!! Ko tad tā nedarījat???

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 08:43, pirms 15 gadiem
tad vajadzēja gūt.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 15:47, pirms 15 gadiem
nākamreiz Eiropas kausos ies kā pa sviestu, jo Pertija ir sapratis, kas jādara , lai uzvarētu