Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Trombeta: "Viņi neiesita, paši sev iesitām"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Trombeta: "Viņi neiesita, paši sev iesitām"
Mauricio Trombeta
Foto: AP

Priecīgs par to, ka beidzot izdevās izcīnīt pirmos punktus Čempionu līgā, uzvarot "Cluj" (1:0), bijis "Bordeaux" galvenais treneris Lorāns Blāns.

"Cluj" futbolistiem tas bija pirmais zaudējums Čempionu līgā, bet komandas galvenais treneris Mauricio Trombeta nebija pārāk noskumis par to: "Zaudējām pirmo reizi, bet viņi neiesita, mēs paši iesitām savos vārtos. Domāju, ka pēc spēles gaitas godīgāks rezultāts būtu bijis neizšķirts. Otrajā puslaikā spēlējām krietni labāk, bet nespējām gūt vārtus. Mums ir punkta pārsvars pār "Bordeaux", tādēļ savā laukumā ir jāuzvar, lai to saglabātu."

Daudz priecīgs pēc spēles bija Lorāns Blāns: "Esmu ļoti priecīgs par šādu iznākumu. Neielaidām vārtus, kas spēli padarīja krietni vieglāku. Bijām pelnījuši uzvaru. Mums joprojām ir izredzes tikt tālāk. "Chelsea" uzvarēs šajā grupā, bet pārējās trīs komandas cīnīsies par otro vietu."

Izmantotie resursi:
uefa.com