Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Skolari: ''Svarīgāks rezultāts nevis skaista spēle''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Skolari: ''Svarīgāks rezultāts nevis skaista spēle''
Luišs Felipe Skolari
Foto: AP

Vakar UEFA Čempionu līgas A grupas spēlē Londonas ''Chelsea'' savā laukumā ar 1:0 uzarēja ''Roma'' komandu. Pēc spēles ''Chelsea'' galvenais treneris Luišs Felipe Skolari atzina, ka gaidījis grūtu spēli.

"Chelsea'' uzvarēja, pateicoties komandas kapteiņa Džona Terija vārtiem ar galvu pēc stūra sitiena spēles 77. minūtē. Komandas galvenais treneris Luišs Felipe Skolari pēc spēles atzina, ka gaidījis smagu spēli: ''Šoreiz svarīgākais ir rezultāts nevis skaista spēle. Pirms spēles teicu saviem spēlētājiem, ka šovakar būs taktiska cīņā. Es nedomāju, ka šīvakara spēle bija ļoti skatāma, taču cilvēki, kas orientējas futbolā, sapratīs, ka spēlētāji nospēlēja labi. Uzvarēja tā komanda, kas izmantoja savu iespēju. Ja ''Roma'' būtu pirmā guvusi vārtus, varbūt viņa būtu uzvarējusi.''

Zaudētāju komandas treneris Lučiāno Spaletti: ''Mums vēl ir palikušas trīs spēles, un mums vēl ir izredzes kvalificēties nākamajam posmam. Šodien nodemonstrējām labu sniegumu. ''Chelsea'' vidējā līnija šodien bija pārāka, bet tas norādīja uz to, pie kā mums tuvākajā laikā jāpiestrādā, lai sasniegtu rezultātus. Džons Terijs labi izmantoja savu iespēju. Domāju, ka vienīgais veids kā ''Chelsea'' varēja gūt vārtus, bija pēc standartsituācijas, un tieši tā arī notika.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-10-23 07:19, pirms 16 gadiem
Daļēji varetu piekrist..
bet man kkvai patiktu.. ja butu skaista speele.. un vel uzvara..
bet ja zaudejums skaistaa spelee.. tas mazina to..

  +2 [+] [-]

, 2008-10-23 07:25, pirms 16 gadiem
bet nebuutu slikti ja buutu arii skaista speele..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 10:49, pirms 16 gadiem
Rommels rakstīja: Nez ko par shiem vaardiem teiks Romka
vinsh pateiks ka tu esi nieciiba un pirmkaart prieksh tevim vinsh ir Romans Abramovicha kungs

  -1 [+] [-]

, 2008-10-23 10:51, pirms 16 gadiem
teemusalami rakstīja: bet nebuutu slikti ja buutu arii skaista speele..
tad fano par par Totenham Hotspurs

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 11:34, pirms 16 gadiem
teemusalami rakstīja: bet nebuutu slikti ja buutu arii skaista speele..
[/quote]

[quote latgaliits]
tad fano par par Totenham Hotspurs
Viņš tik piebilda, ka būtu labi ja chelsea skaistā futbolā būtu uzvarējuši kā tas bija pret boro

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 12:31, pirms 16 gadiem
Skolari tikai pamatoja manu teikto, abām komandām iespēju praktiski nebija (patiesībā labākā līdz vārtiem tieši bija Romai) un viss izšķīras 1 momentā. Un Chelsea tiešām nebija gandrīz nekādu cerību kko izveidot no spēles, bet no tikai no standartsituācijām. Roma pārāk labi aizsargājās, lai Chelsea būtu spējīga kko padarīt tādā gadījumā, ja Roma būtu guvusi vārtus.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-23 12:47, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Skolari tikai pamatoja manu teikto, abām komandām iespēju praktiski nebija (patiesībā labākā līdz vārtiem tieši bija Romai) un viss izšķīras 1 momentā. Un Chelsea tiešām nebija gandrīz nekādu cerību kko izveidot no spēles, bet no tikai no standartsituācijām. Roma pārāk labi aizsargājās, lai Chelsea būtu spējīga kko padarīt tādā gadījumā, ja Roma būtu guvusi vārtus.
Nu veciit...nevar jau buut 5 speeles peec kaartas,kaa piemeeram pret Middlesborough,kad Chelsea apspeeleeja 5:0
Divas skaistas,viena ne iipashi...kas tu slikts? Tu sadomaajies,ka Chelsea kaut kaads super klubs,bet arii tiem gadaas pa zaudeejumam un nesmukai speelei Taa kaa viss ok-3 punkti rokaas un ejam taalaak!

     [+] [-]

, 2008-10-23 12:58, pirms 16 gadiem
Rumbish rakstīja: Nu veciit...nevar jau buut 5 speeles peec kaartas,kaa piemeeram pret Middlesborough,kad Chelsea apspeeleeja 5:0
Divas skaistas,viena ne iipashi...kas tu slikts? Tu sadomaajies,ka Chelsea kaut kaads super klubs,bet arii tiem gadaas pa zaudeejumam un nesmukai speelei Taa kaa viss ok-3 punkti rokaas un ejam taalaak!
Es nesaku, ka tas ir kas slikts. Chelsea spēlēja labi, bet vnk Romas stils lika Chelsea spēlēt ''ugly''. Šķiet, Skolari nebija apjautis, ka vienīgais veids, kā nopietni apdraudēt Romas vārtus, ir standartsituācijas, jo to pirms vārtiem Chelsea bija ļoti maz. Chelsea vajadzēja spiest uz stūriem. Kā pierādījās, Roma vairs nav ne uz pusi tika laba aizsargājoties no stūriem, kāmēr Chelsea rindās ir tādi eksperti kā Terijs.
Un Middlesborough nav Roma līmeņa klubs Ja Roma ieliek 10 vīrus aizsardzībā, tu dabū to, ko Chelsea vakar - gandrīz nekādu iespēju gūt vārtus no spēles.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-23 16:08, pirms 16 gadiem
latgaliits rakstīja: tad fano par par Totenham Hotspurs
varbuut tomeer nee.. shogad lejasgala komanda.. zheel patika..

     [+] [-]

, 2008-10-23 16:28, pirms 16 gadiem
teemusalami rakstīja: varbuut tomeer nee.. shogad lejasgala komanda.. zheel patika..
GLORYHUNTER!!!

     [+] [-]

, 2008-10-23 16:58, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: GLORYHUNTER!!!
Tipiski EPL fanam