Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lučesku: "Spēles iznākums nav godīgs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lučesku: "Spēles iznākums nav godīgs"
Doņeckas Shakhtar galvenais
treneris Mirča Lučesku
Foto: AFP

"Spēles iznākums nav godīgs," pēc vakar vakarā piedzīvotā zaudējuma Čempionu līgas spēlē pret "Sporting" (0:1) paziņoja Doņeckas "Shakhtar" komandas galvenais treneris Mirča Lučesku.

Atgādināsim, ka "Shakhtar" savā laukumā uzbruka krietni vairāk par Lisabonas futbolistiem, taču tieši viņi mača 76. minūtē ielaida vienīgos vārtus. Ukrainas kluba galvenais treneris Mirča Lučesku pēc spēles bija ļoti noskumis:

"Spēles iznākums nav godīgs. "Sporting" bija tikai viena iespēja, kuru viņi izmantoja. Bijām pelnījuši vismaz neizšķirtu, bet tāds ir futbols, tagad jāgatavojas atbildes spēlei. Sākām spēli labi, bet tad spēle pajuka, nebiju gaidījis, ka mani spēlētāji tik daudz kļūdīsies laukuma centrā. Bija pārsteigts, ka komandas līderi kļūdījās tik daudz. Visa komanda šovakar nospēlēja zem savu spēju līmeņa. Arī uz maiņu uznākušie spēlētāji nospēlēja ļoti slikti."

"Spēle bija ļoti līdzīga, otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās vēl vairāk. Izmantojām lielisku iespēju gūt vārtus, jāuzslave Liedsons par vārtu gūšanu, bet gribētu uzslavēt arī visu pārējo komandu. Ļoti labi nospēlējām aizsardzībā, pārtverot vairākas bumbas laukuma vidū. Uz maiņu uznākušie spēlētāji labi iegāja spēlē. Nedomāju, ka cīņa par iekļūšanu astotdaļfinālā ir galā, jo mačs Lisabonā noteikti nebūs vieglāks par šo," pēc spēles atzina "Sporting" galvenais treneris Paulo Bentu.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-10-23 10:51, pirms 16 gadiem
nu taapeec jau futene ir inciiga,ka nevienmeer beidzaas taa-kaa tam vajadzeetu beigties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-23 12:13, pirms 16 gadiem
Vēl viens Maurinjo uzradies,tiešām visi treneri kā teļi no viņa mēģina visu špikot

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 12:50, pirms 16 gadiem
Nu skaidrs, ka nav godīgs. Ja Lucesku neuzvar, tas automātiski nozīmē, ka kaut kas nebija godīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-23 21:46, pirms 16 gadiem
Šahtjor paši vainīgi. Izlaida uzvaru pret Barselonu, tagad arī zaudējums pret Sporting. Domāju, ka visticamāk portugāļi izies no grupas.