Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Geretss: "Otrajā puslaikā spēlējām nožēlojami"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Geretss: "Otrajā puslaikā spēlējām nožēlojami"
Ēriks Geretss
Foto: AP

Pārsteigts par savas komandas vājo sniegumu otrajā puslaikā Čempionu līgas spēlē pret "PSV" (0:2) futbolistiem bijis "Marseille" komandas galvenais treneris Ēriks Geretss.

Atgādināsim, ka vakar "PSV" futbolisti mača pēdējās divdesmit minūtēs guva divus vārtus, izraujot uzvaru ar 2:0. Komandas galvenais treneris Hūbs Stīvens atklāja, ka šai spēlei komanda gatavojās ļoti nopietni:

"Spēlējām disciplinēti un ar lielu pašatdevi. Gaidījam, kad radīsies iespējas gūt vārtus. 2:0 ir lielisks rezultāts. Varējām iesist arī agrāk, bet galvenais, ka izveidojām momentus. Šodien izmantoju speciāli šai spēlei izveidotu taktiku. Mums tagad visi spēki jākoncentrē tam, lai iegūtu trešo vietu grupā."

"Biju pārsteigts par komandas slikto sniegumu otrajā puslaikā. Otrajā puslaikā "PSV" bija labāki. Biju priecīgs, ka spēle beidzās, jo komanda otrajā puslaikā spēlēja šausmīgi. Pirmajās divās Čempionu līgas spēlēs spēlējām labi, bet ne šodien. Jācenšas iegūt trešā vieta, jo augstāk tikt nevarēsim. Runāšu ar saviem spēlētājiem, jo tika pieļautas daudzas kļūdas gan aizsardzībā, gan laukuma centrā, gan uzbrukumā," pēc spēles noskumis bija Ēriks Geretss.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja