Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Aalborg'' atlaiž treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Aalborg'' atlaiž treneri
Brūss Rioks
Foto: AFP

Dānijas futbola klubs ''Aalborg'' no galvenā trenera amata atlaidis Brūsu Rioku. ''Aalborg'' pēdējā UEFA Čempionu līgas spēlē aizvakar ar 3:6 cieta sagrāvi pret ''Villarreal''.

Pagājušajā sezonā Olborgas komanda uzvarēja Dānijas čempionātā un kvalificējās UEFA Čempionu līgai, taču šosezon nospēlējusi ļoti neveiksmīgi. Dānijas čempionātā ''Aalborg'' desmit spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras un turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo vietu. Čempionu līgā pirmajās trīs spēlēs iegūts viens punkts.

Rioks, kurš savulaik trenējis tādus Anglijas klubus kā ''Arsenal'' un ''Bolton'', jau iepriekš bija paziņojis, ka negrasās pagarināt līgumu ar dāņu klubu. Līgums Riokam būtu beidzies 31. decembrī. ''Aalborg'' pēdējā Dānijas čempionāta spēlē ar 1:2 zaudēja ''FC Nordsjaelland'', un tieši pēc šī zaudējuma komandas vadība izlēmusi pārtraukt darba attiecības ar Rioku.

Komandu līdz sezonas beigām vadīs otrais treneris Alans Kūns.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-23 16:53, pirms 16 gadiem
tas jau bija paredzams pēc tāda vārtu biruma.

  +4 [+] [-]

, 2008-10-23 16:55, pirms 16 gadiem
a ko tad gribeeeja ??? Villareal manuprat nav videja limenja klubs kaa Aalborg

  -3 [+] [-]

, 2008-10-23 17:02, pirms 16 gadiem
autors bikinj ir saspiedies---tikai viens punkts....komanda kas ir klasi augstaka kaa LV cempioni un viniem jau japriecajas ka tika pamaturnira un izcinija punktu pirma spele...pietam grupa kura ir Aalborgas klubs ari nav no taam vajakam...

  +3 [+] [-]

, 2008-10-23 17:11, pirms 16 gadiem
Autors?!? Valdis takš tikai iztulkoja to, kas rakstīts skysports.com lapā- un tur tieši tā arī rakstīts- ''just one point''
Par tēmu- laikam jau šis 3:6 bija pēdējais piliens īpašnieku pacietības kausā, tā ka likumsakarīgi- Aalborg tiešām nav komanda, kurai nacionālajā būtu jākuļas pa beigām.

     [+] [-]

, 2008-10-23 21:01, pirms 16 gadiem
lamnis rakstīja: tas jau bija paredzams pēc tāda vārtu biruma.
Dānijas čempionātā ''Aalborg'' desmit spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras un turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo vietu.

Es domaaju ka CL zaudeejums nav vieniigais iemesls lai vinju atlaistu. CL tomeer ir daudz daudz augstaaks liimenis nekaa Daanijas Cempionaats tapeec nemaz nevajadzeetu cereet uz paaraak lieliem briinumiem. Bet situaacija savaa liigaa ir taada, kaada vinja ir. Vienvaardsakot - beediiga.