Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Puels: "Komanda parādīja raksturu"

Agris Suveizda

Puels: "Komanda parādīja raksturu"
Klods Puels
Foto: AP

Vakar norisinājās UEFA Čempionu līgas kārtējās spēles. Vienā no tajām Francijas septiņkārtējā čempione "Lyon" ar 5:3 dramatiskā mačā apspēlēja Bukarestes "Steaua" futbolistus. "Lyon" galvenais treneris Klods Puels izteica savu viedokli par padoto sniegumu.

"Esmu ļoti pateicīgs puišiem par parādīto raksturu. Vairums komandu tik smagā situācijā būtu salūzušas, taču mēs turpinājām spēlēt un izcīnījām uzvaru. Šī jau nav pirmā reize. Mēs pratām atspēlēties gan divreiz Čempionu līgā, gan trīsreiz pašmāju čempionātā. Tas tikai pierāda, ka spēlētājiem ir raksturs. Taču slikti ir tas, ka jau spēles sākumā tiek dots iespaidīgs handikaps. Tā tas nevar turpināties, " pēc spēles izteicās "Olympique Lyonnais" galvenais treneris Klods Puels.

Uz žurnālista uzdoto jautājumu par visai vājo aizsardzību, Klods atbildēja šādi: "Šobrīd es vēlos koncentrēties tikai uz pozitīvo. Kā piemēram, Kaders Keita. Es biju ļoti patīkami pārsteigts par viņa parādīto sniegumu. Taču viņam vēl pietrūkst spēka, lai labi aizvadītu visu maču Vēlreiz vēlos uzteikt spēlētajus par lielisko cīņasgribu. Komanda aizvadīja labu spēli. Mums ir pieci punkti. Varēja būt vairāk, bet varēja būt arī sliktāk, taču cīņa vēl nav beigusies."

Izmantotie resursi:
olweb.fr