Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sulšērs slavē komandas darbu, Lampards priecīgs par neizšķirtu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Sulšērs slavē komandas darbu, Lampards priecīgs par neizšķirtu
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Vakar ar vairākām spēlēm sākās UEFA Čempionu līgas 2020./21. gada sezonas grupu turnīrs. Mančestras "United" mača galotnē izcīnīja uzvaru pret PSG, bet cits Anglijas klubs Londonas "Chelsea" spēlēja neizšķirti pret "Sevilla". Citā mačā Romas "Lazio" izcīnīja uzvaru pret Dortmundes "Borrusia". Abu pārstāvji sniedza komentārus par parādīto sniegumu.

Mančestras "United", pateicoties Markusa Rešforda spēles galotnē gūtajiem vārtiem, izcīnīja uzvaru viesos pret PSG, kas aizvadītajā Čempionu līgas sezonā spēlē finālā.

"Šie puiši var spēlēt ļoti labi, un viņi izbaudīja šo spēli," "United" galvenais treneris Ole Gunārs Sulšērs sniedza savu komentāru pēc uzvarās pret PSG. "Komandas, kas aizvadītajā sezonā vēlu noslēdza eirokausu sezonu, lēnāk atgūst formu, bet mēs esam uz pareizā ceļa." Norvēģis arī komentēja Aleksa Telesa debiju "United" kreklā: "Jūs paši redzējāt, ko viņš spēj dot mūsu komandai, viņa pienesums uzvarā bija lielisks. Tāpat centrā lielisku maču aizvadīja Freds un Maktominejs. Ir grūti izcelt kādu, jo šo uzvaru izcīnīja komanda."

PSG galvenais treneris Tomass Tuhels: "Esam nokļuvuši sarežģīta grupā, tāpēc neizšķirts būtu labāks rezultāts. Piedzīvojām smagu zaudējumu spēles galotnē. Mums bija iespējas gūt vārtus un uzvarēt maču, bet mēs nespējām kontrolēt "United" spēlētāju pretuzbrukumus. Pirms šī mača mums bija piecu uzvaru sērija, bet šajā mačā mums pietrūka agresivitātes. Skaidrs, ka mēs varam progresēt, un mums tas ir jāizdara."

Citā mačā Dortmundes "Borrusia" piedzīvoja zaudējumu pret Romas "Lazio". Viesi no Dortmundes vairāk kontrolēja bumbu un uzbruka daudz, bet ar to bija par maz.

Dortmundes kapteinis Marko Roiss: "Man un citiem spēlētājiem šī nebija laba spēle. Mums piekliboja izšķirošo situāciju pareiza izspēle. Mēs bijām aizmiguši praktiski visu pirmo puslaiku. Nespēju to izskaidrot. Otrajā puslaikā mums bija pāris labas izdevības, bet pietrūka noslēguma. Rezultāts nav tāds, kādu sagaidījām no pirmās spēles jaunajā Čempionu līgas sezonā."

"Esmu priecīgs par to, kā mana komanda spēlēja pret "Borussia"," "Lazio" galvenais treneris Filipo Inzagi slavēja savu komandu. "Dortmundei ir lieliska komanda, tā spēlē ļoti kvalitatīvu futbolu, bet mēs palīdzējām viens otram un izmantojām savas izdevības. Esmu apmierināts ar savu spēlētāju sniegumu. Mēs varējām gūt vēl vārtus."
Emocijas pēc spēles neslēpa "Lazio" uzbrucējs Čiro Immobile: "Šis bija emocionāls vakars, jo ilgu laiku nebiju spēlējis Čempionu līgā. Mēs nospēlējām lieliski un esam ļoti priecīgi. Lai uzvarētu "Borrusia" ir jārāda labākais sniegums, un mums to izdevās parādīt."

"Barcelona" viegli tika galā ar Ungāru "Ferencvaros", gūstot piecus, bet ielaižot tikai vienus vārtus.

"Mums ir jauna komandai, kurai ir lieliska nākotne," "Barcelona" galvenais treneris Ronalds Kūmans komentēja to, ka vārtus spēlē guva divi spēlētāji, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu. "Ir nepieciešams laiks, lai ar jaunu sastāvu izcīnītu lielus panākumus. Mums ir vajadzīgs laiks, bet jūs redzēsiet, ka drīz šī komanda progresēs vēl vairāk."

Londonas "Chelsea" izbraukumā tikās ar "Sevilla", un mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Julens Lopetegi, kurš ir "Sevilla" galvenais treneris, teica, ka mača otrais puslaiks bija ļoti sarežģīts: "Otrā puslaika sākumā "Chelsea" uzņēma apgriezienus, bet mēs spējām apslāpēt viņu centienus gūt vārtus. Nav viegli to izdarīt pret tik spēcīgiem pretiniekiem."

"Spēles iznākums ir vērtējams ar plusa zīmi," Frenks Lampards komentēja to, ka "Chelsea" savā laukumā tika pie viena punkta pret "Sevilla". "Viņiem ir ļoti laba komanda, spēle bija interesanta un esmu priecīgs par to, ka spējām neielaist vārtus. Sezonas turpinājumā mēs progresēsim un rezultāti kļūs augstvērtīgāki."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com

     [+] [-]

, 2020-10-21 21:45, pirms 4 gadiem
Ole beidzot patīkami pārsteidz.