Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Galatasaray'' fani izteikuši nāves draudus poļu vārtsarga Grabaras ģimenei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Galatasaray'' fani izteikuši nāves draudus poļu vārtsarga Grabaras ģimenei
Kamils Grabara. Foto: AFP/Scanpix

Vakar pēc UEFA Čempionu līgas A grupas spēles starp Stambulas ''Galatasaray'' un ''Copenhagen'' sociālajā tīklā ''Instagram'' par laukumu un atmosfēru Turcijā ne tos labākos vārdus veltīja pretinieku vārtsargs Kamils Grabara. Pēcāk Stambulas atbalstītāji viņa ģimenei sūtīja neskaitāmus nāves draudus.

Vakar UEFA Čempionu līgas ietvaros ''Copenhagen'' izbraukumā spēlēja neizšķirti 2:2 pret Stambulas ''Galatasaray''. Spēles laikā klubs bija vadībā ar 2:0, bet nokļuva mazākumā un tādējādi izlaižot pārsvaru.

Pēc mača sociālajā tīklā ''Instagram'' vienības vārtsargs Kamils Grabara veica ierakstu, sakot, ka mājās bijis jābrauc ar trim punktiem, ''Galatasaray'' laukumu nodēvējot ne īpaši labos vārdos. Lai arī viņš vēlāk savu ierakstu pamainīja, ceturtdien viņa sieva dalījusies ar saņemtajiem nāves draudiem no Turcijas kluba faniem. ''Tas nav normāli. 300 vēstules un nez cik komentāri. Man nav vārdu. Kādā pasaulē dzīvojam,'' vaicāja Grabaras sieva, rādot saņemtos nāves draudus.

24 gadus vecais poļu vārtsargs karjeras laikā pārstāvējis ''Liverpool'', taču tās rindās laukumā neizgāja. Klubs viņu izīrēja citām vienībām, bet Kopenhāgenā viņš spēlē kopš 2021. gada. Jāmin, ka vakar pirms spēles Grabara pauda, ka dzirdējis par faktu - ''Fenerbahce'' fani esot labāki par ''Galatasaray''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...