Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Salzburg" treneris par cīņu ar Liepāju: "Mums ir problēmas ar pastarīšiem"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Salzburg" treneris par cīņu ar Liepāju: "Mums ir problēmas ar pastarīšiem"
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1. un 2. kārtas izlozes „Salzburg” treneris Rikardo Monizs viņa komandas pretinieci „Liepājas Metalurgu” nosaucis par dueļa pastarīti, tiesa, atzīmējot, ka ar tādām komandām esot bijušas problēmas.

”Salzburg” treneris Rikardo Monizs: „Pēdējā laikā mums ir bijušas problēmas ar tā sauktajiem pastarīšiem [underdogs – angļu val.], tāpēc mums jābūt jo īpaši koncentrējušiem cīņā pret latviešiem, lai gūtu vēlamo rezultātu. Tie mums būs kā divi fināli. Mums nav nozīmes tam, vai pirmo maču spēlējam mājās vai izbraukumā.” Interesanti, ka arī liepājnieku pretiniekus trenē holandietis (viņa tautietis Roberts Māskants Čempionu līgā vedīs „Wisla” pretī „Skonto”). Monizam „Salzburg” ir pirmais nopietnais klubs, kurā holandietis strādā par galveno treneri, taču pirms tam maizi pelnījis arī „Tottenham Hotspur” un „Hamburger” sistēmās.

Starp citu, „Salzburg” šodien pavēstījusi par jaunu transfēru – no titulētā Amsterdamas „Ajax” iegūts zviedrs Rasmuss Lindgrēns. Šis 26 gadus vecais balsta pussargs „Ajax” aizvadīs pēdējos trīs gadus, nospēlējot vairāk nekā 50 spēles. Viņa kontā arī divi mači Zviedrijas izlases sastāvā.

„Salzburg” pagājušajā sezonā kļuva par Austrijas vicečempioni, nespējot nosargāt pirms gada izcīnīto čempiones titulu – par trim punktiem Zalcburgu apsteidza „Sturm”. Par 3. rezultatīvāko spēlētāju aizvadītajā Austrijas čempionātā kļuva „Salzburg” uzbrukuma līderis Romans Valners, kurš pārstāv arī Austrijas valstsvienību. Runājot par Eirokausiem, „Salzburg” pērn bija tuvu iekļūšanai Čempionu līgas grupu turnīrā – divas no trim barjerām tika sekmīgi pārvarēts, taču „play-off” kārtā divu maču summā ar 3:4 nācās atzīt Izraēlas „Hapoel” (Telaviva) pārākumu. Zalcburga Eirokausu sezonu turpināja Eiropas līgas grupu turnīrā, paliekot pēdējā vietā grupā, kurā izcili spēlēja „Lech” un Artjoms Rudņevs. „Lech” ar mūsu uzbrucēju sastāvā Zalcburgu uzveica abas reizes – 2:0 un 1:0 (toties pret „Juventus” austriešiem divi neizšķirti).

„Liepājas Metalurgs” 14. jūlijā tiksies ar „Salzburg” savā laukumā, bet pēc nedēļas notiks atbildes vizīte Austrijā.

Izmantotie resursi:
Red Bulls

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-21 14:40, pirms 13 gadiem
Pat bail iedomāties, kā LM dabūs iekšā, bet nevienam LV klubam nebūs viegli, V-pils iespēto Eirolīgu liekas, ka neviens nesasniegs

 +13 [+] [-]

, 2011-06-21 14:42, pirms 13 gadiem
Priekš Eiropas, mēs visi esam pastarīši.

Kvalifikācijas turnīrā vienīgi Ventspils varētu nebūt izteikti pastarīši

  +7 [+] [-]

, 2011-06-21 15:20, pirms 13 gadiem
Ko tad citu viņš varēja pateikt. Pieklājīgās runas.

  +5 [+] [-]

, 2011-06-21 15:27, pirms 13 gadiem
Pret jebkuru no Eiropas klubiem, Latvijas klubi ir otrā lomas spēlētāji..

     [+] [-]

, 2011-06-21 16:22, pirms 13 gadiem
Apakšsuņi (underdogs)

  +4 [+] [-]

, 2011-06-21 17:14, pirms 13 gadiem
LM tiešām neveicās ar pretiniekiem, vienmēr spēcīgie tiek pretī. Nu, vismaz šoreiz cerēsim, ka nebūs tik lielas sagrāves, bet pieklājīgi zāģi un vismaz gūs kādus vārtus.
Slēpts komentārs: Lakers-fans

  -1 [+] [-]

, 2011-06-21 18:47, pirms 13 gadiem
Nu šajā gadījumā Liepāja tik tiešām būs izteikta pastarīte. Bet tas jau neko nenozīmē. Ventspils pret baltkrievu BATI arī bija pastarīši. Un? Visi redzējām, kas beigās no tā visa sanāca. Lai veicas Liepājai, lai gan būs ļoti, ļoti grūti.