Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Uzvaru bijām pelnījuši nodrošināt ātrāk"

Jānis Celmiņš

Mourinju: "Uzvaru bijām pelnījuši nodrošināt ātrāk"
Žuzē Mourinju emocijas pēc uzvaras vārtu guvuma
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides „Real” galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc uzvaras pār „Manchester City” komandu paudis, ka viņa vadītā komanda uzvaru bija pelnījusi nodrošināt agrāk nekā spēles pēdējā minūtē.

Jau vēstīts, ka "Santiago Bernabeu" stadionā vakar Madridē "Real" savu skatītāju priekšā pēc sausa 1. puslaika guva skaistu uzvaru ar 3:2, taču uzvaras vārtus guva vien mača 90. minūtē, tad precīzi sita Krištianu Ronaldu.

„Šī bija lieliska uzvara, komandas DNS ir atpakaļ,” pēc spēles pauda „Real” galvenais treneris Žuzē Mourinju. „Madrides „Real” var zaudēt maču, drīkstējām zaudēt šovakar un es būtu lepns, taču nedrīkstam zaudēt tā kā zaudējām pret „Sevilla” un „Getafe”. Priecājos, ka komanda atguvusi savu DNS. Ja es vadītu kādu mazāku komandu, es varētu atļauties zaudēt biežāk, bet kā „Real” treneris es to nedrīkstu pieļaut. Nebijām pelnījuši tik smagu cīņu, bijām pelnījuši uzvaru nodrošināt ātrāk, nekā pēdējā spēles minūtē. Tāds ir futbols un mēs bijām pelnījuši uzvarēt,” skaidroja Mourinju.

„Manchester City” galvenais treneris Roberto Mančini tikmēr neslēpa sarūgtinājumu par aizvadīto maču. „Esmu satriekts. Pirmo spēles puslaiku aizvadījām slikti, bet otrajā spējām gūt divus vārtus. Kad esi vadībā ar 2:1 ir jākoncentrējas krietni nopietnāk. Brīdī, kad izvirzījāmies vadībā otrreiz (2:1) mums bija jāturpina cīnīties tik pat augstu kā to darījām iepriekš,” teica „City” galvenais treneris. „Esmu apmierināts ar komandas spēli otrajā puslaikā, bet vīlies, ka zaudējām punktus. Domāju, ka pārējās komandas arī šeit piedzīvos zaudējumus. Mums vēl atlikušas piecas spēles, tagad galvenais savā laukumā apspēlēt Dortmundi,” skaidroja Mancini.

„Pats galvenais bija izcīnīt uzvaru un mēs to izdarījām. Komanda bija laba, fani bija labi un es arī biju labs,” pauda uzvaras vārtu autors Krištianu Ronaldu.

Izmantotie resursi:
SFGate: San Francisco Bay Area - News, Sports,...
The official website for European football –...

  +5 [+] [-]

, 2012-09-19 09:53, pirms 12 gadiem
„Pats galvenais bija izcīnīt uzvaru un mēs to izdarījām. Komanda bija laba, fani bija labi un es arī biju labs,” pauda uzvaras vārtu autors Krištianu Ronaldu.

Zelta vārdi

  +3 [+] [-]

, 2012-09-19 09:54, pirms 12 gadiem
Nu nezinu nezinu ko Real tur bija pelnijis jau atrak ...jo uzvar tas kursh iesit nevis tam kam daudz momentu ... nedaudz zel City, bet tomer bija kkada neticiba ka Diez vai City var uz doto brid uzvaret Madride - p.s - Kopuma speele bija loti skatama, jo ipashi 2. puslaiks

  +2 [+] [-]

, 2012-09-19 09:57, pirms 12 gadiem
Kristine sava elementā!Vēl varēja piebilst,ka arī ļoti sexigs bijis.Murinju,protams,neslimo ar pieticibu,bet ja nopietni sen tādu trilleri nebiju redzejis,patiešma aizraujošs futbols.p.s.pilnigi vienalga kurš seit uzvareja.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-19 10:18, pirms 12 gadiem
dzeko rakstīja: Nu nezinu nezinu ko Real tur bija pelnijis jau atrak ...jo uzvar tas kursh iesit nevis tam kam daudz momentu ... nedaudz zel City, bet tomer bija kkada neticiba ka Diez vai City var uz doto brid uzvaret Madride - p.s - Kopuma speele bija loti skatama, jo ipashi 2. puslaiks
Nu bet Reals tak iesita arī vairāk. Un neko nepareizu Mouriņjo nesaka - Šiti aizstāvējās, Reals uzbruka un veidoja momentu pēc momenta, attiecīgi arī bija pelnījuši uzvarēt un arī uzvarēja.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-19 10:44, pirms 12 gadiem
"..un es arī biju labs". Haha, pašapziņas viņam pietiek.

     [+] [-]

, 2012-09-19 11:09, pirms 12 gadiem
CL sākums,mājās,pret Anglijas čempioniem City,pēc vairākiem zaudējumiem un pret Maurinjo jau no Itālijas laikiem mīlēto Mančini, kāds vēl šaubījās,ka Real pietrūks motivācijas?

     [+] [-]

, 2012-09-19 11:17, pirms 12 gadiem
dzeko rakstīja: Nu nezinu nezinu ko Real tur bija pelnijis jau atrak ...jo uzvar tas kursh iesit nevis tam kam daudz momentu ... nedaudz zel City, bet tomer bija kkada neticiba ka Diez vai City var uz doto brid uzvaret Madride - p.s - Kopuma speele bija loti skatama, jo ipashi 2. puslaiks
tev avatarā ir MU, bet raksti, ka žēl lielākie MU ienaidnieki...njā.

     [+] [-]

, 2012-09-19 11:20, pirms 12 gadiem
Nemiroff rakstīja: tev avatarā ir MU, bet raksti, ka žēl lielākie MU ienaidnieki...njā.
nu ir jau tādi,kas atbalsta visas Anglijas komandas ārpus EPL

     [+] [-]

, 2012-09-19 11:21, pirms 12 gadiem
Nemiroff rakstīja: tev avatarā ir MU, bet raksti, ka žēl lielākie MU ienaidnieki...njā.
nu piekritu tev , bet kad spele jebkurs anglu klubs eiropa esmu par to..

  +3 [+] [-]

, 2012-09-19 11:49, pirms 12 gadiem
Bļ* nu tas ir psc ielikt tādu teikumu, kuru spēlētājs pat presē nav iztecis, paskatieties paši avotos, tur ne miņas nav par tādiem vārdiem "es esmu labs" galvenais jau ielikt un uzkurināt tautu agresīvi!

  +3 [+] [-]

, 2012-09-19 12:24, pirms 12 gadiem
Chiekursss rakstīja: Bļ* nu tas ir psc ielikt tādu teikumu, kuru spēlētājs pat presē nav iztecis, paskatieties paši avotos, tur ne miņas nav par tādiem vārdiem "es esmu labs" galvenais jau ielikt un uzkurināt tautu agresīvi!
Jā es arī izdomāju pameklēt to teikumu... tā arī neatradu. žurnālistikas augstākā pilotāža nu

     [+] [-]

, 2012-09-19 12:28, pirms 12 gadiem
Jānis Celmiņš : "Esmu dīvains un sabiedrībai bīstams!"

Kā var izdomāt pats no sevis tekstu, kuru cilvēks nemaz nav teicis! Dzeltenā prese SC, nekas vairāk!

Nevienā no norādītajiem avotiem neko tādu neatradu!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-19 12:56, pirms 12 gadiem
Late Cristiano Ronaldo goal stuns City in...

The most important thing was to win and we did that. The team is good, the fans are good and I'm good," said Ronaldo, who returned to the Bernabeu for the first time since saying he felt "sad" at the club. "It was a crazy game."

  +1 [+] [-]

, 2012-09-19 15:04, pirms 12 gadiem
Murim jau nu ļoti ļoti paveicās, visi Real goli tika iesisti no 15-20m caur rikošetu vai pārāk kļūdoties aizsargiem.

     [+] [-]

, 2012-09-19 17:00, pirms 12 gadiem
Neticu, ka Ronaldo komentārs bija tāds.Gan jau atkal kāds sagrozīja, lai tik pēc tam nolikt varētu.

     [+] [-]

, 2012-09-19 17:02, pirms 12 gadiem
Beidzot man ar ieknieba taa debiilaa latviskoshana!!!! Nu kaa var dabuut aaraa Žuzē no José ko lasa kaa Hose. Tur nav ne tuvu Ž skanjas un e burtu nevelk.... un kur dabuuja u? skumiigi paliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-20 16:40, pirms 12 gadiem
uioxoiu rakstīja: Beidzot man ar ieknieba taa debiilaa latviskoshana!!!! Nu kaa var dabuut aaraa Žuzē no José ko lasa kaa Hose. Tur nav ne tuvu Ž skanjas un e burtu nevelk.... un kur dabuuja u? skumiigi paliek
galvenais jau vispirms ir pabļaustīties, ka latviskošana debila un ka skumīgi paliek, pēc tam iedot variantu pilnīgi ne pa ķeksi Viņš ir portugālis,nevis spānis, tas tavs Hose ir spāniski