Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Lech" un Rudņevs uzvar Austrijā, 1. vietu nosargā "Manchester City"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lech" un Rudņevs uzvar Austrijā, 1. vietu nosargā "Manchester City"
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Šodien UEFA Eiropas līgā grupu turnīra pēdējā kārtā Artjoma Rudņeva pārstāvētais Poznaņas "Lech" viesos tikās ar Austrijas "Salzburg" un uzvarēja ar 1:0. Rudņevs laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" vēl pirms pēdējās kārtas bija nodrošinājusi iziešanu no grupas jeb iekļūšanu 1/16 finālā, taču šovakar vēl bija iespēja izraut 1. vietu grupā - vajadzēja uzvarēt viesos "Salzburg" un bija jācer uz "Manchester City" neveiksmi Turīnā pret "Juventus". Jāsaka, ka atšķirībā no poznaņiešiem Austrijas klubs šodien neizlika visus savus labākos spēkus.

Jau 3. minūtē Rudņevs tika pie momenta - no labās malas bumba tika raidīta uz viņa pusi, un Rudņevs eleganti ar pēdu mainīja bumbas lidojuma virzienu. "Salzburg" vārtsargs gan bumbu tvēra, jo tā lidoja visai vāji. Nākamā iespēja "Lech" radās 28. minūtē un atkal smailē bija mūsu uzbrucējs. Slavomirs Peško apspēlēja vairākus pretiniekus un atdeva bumbu Rudņevam cerīgā situācijā - šoreiz Artjoms nenospēlēja veiksmīgi, sapinoties savās kustībās un neizdarot sitienu. Toties vēl pēc brīža "Lech" jau tika vadībā - tas pats Peško vēlreiz saasināja situāciju pie mājinieku vārtiem, atdeva piespēli Semiram Stiličam, un bosnietis savu iespēju izmantoja, atklājot mača rezultātu. Puslaika beigās Rudņevam bija vēl divi momenti, taču arī tie tika izšķērdēti. Savas iespējas bija arī "Salzburg", taču uz slidenā laukuma futbolistiem daudz kas neiznāca. 1:0 poļu kluba labā pēc 45 minūtēm.

2. puslaikā "Lech" izvēlējās pretuzbrukumu taktiku, un vairāk uzbruka "Salzburg", kaut arī momenti īpaši neradās. Labākā iespēja austriešiem bija 71. minūtē, kad Bogosjans gandrīz vai netraucēti sita no neliela attāluma, tomēr "Lech" vārtsargs bumbu tvēra. Pretējā galā 80. minūtē pēc Rudņeva nomestās bumbas Peško ielauzās soda laukumā un sita minimāli garām gar vārtu stabu. Beigās mājinieki izmisīgi devās uzbrukumos, lai glābtu maču un Rudņevam pretuzbrukumā tikai mazliet pietrūka, lai izrautos viens pret vienu. Tomēr uzvaru "Lech" guva - 1:0.

Diemžēl šī uzvara neļāva "Lech" izraut 1. vietu grupā, jo otrajā grupas spēlē "Manchester City", atrodoties iedzinējos ar 0:1, tomēr spēja izlīdzināt rezultātu (vārtus 71. minūtē guva Žo) pret "Juventus" un noturēt vadību A grupā. Turīniešiem Eiropas līgas grupu turnīrā seši neizšķirti sešos mačos! Rudņeva "Lech" ieņēma 2. vietu, kas sola potenciāli spēcīgāku rītdienas 1/16 finālu izlozē.

Eiropas līga, A grupa

VKlubsSP
1.Manchester City611
2.Lech611
3.Juventus66
4.Salzburg62

 +38 [+] [-]

, 2010-12-16 21:57, pirms 13 gadiem
Juventus 6 neizšķirti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-16 21:58, pirms 13 gadiem
Gaidam izlozi

 +25 [+] [-]

, 2010-12-16 21:58, pirms 13 gadiem
Juventus vienīgā grupā bez zaudējumiem!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-16 21:58, pirms 13 gadiem
Juventus viskoloriitaakaa komanda, nevienam nezaud un uzvareet ar nevar! Zheel, M-City vajadzeeja panjemt!!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-16 21:58, pirms 13 gadiem
Nekas iesitīs, tad , kad tas būs vissvairāk vajadzīigs!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-16 21:59, pirms 13 gadiem
AndrisC rakstīja: Rudnevs pasīvs , bet komandai uzvara! Jāgaida rītdiena un pretinieks nakamaja kartā!
Nemaz tik pasiivs nebija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-12-16 21:59, pirms 13 gadiem
Basketlv rakstīja: Nekas iesitīs, tad , kad tas būs vissvairāk vajadzīigs!
Liverpoolei viesos 2 gabalus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 22:02, pirms 13 gadiem
Tas ir labi, ka pret stiprāku komandu, kāds atkal ievēros Rudņevu darbībā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-16 22:20, pirms 13 gadiem
CL komandas aizmirsi ierakstīt.... nu trešās vietas

  -3 [+] [-]

, 2010-12-16 22:21, pirms 13 gadiem
Droši vien sliktākā Rudņeva spēlē Eiropas līgā. Vai nu lielā pauze bez spēlēm pie vainas, vai vnk nebija noskaņojies. Bet varbūt pat tā labāk, vismaz nebūs iemesls atslābt pa ziemas pārtraukumu.

     [+] [-]

, 2010-12-16 22:23, pirms 13 gadiem
Nu skaisti! Galvenais uzdevums ir izpildīts, gandrīz vai neiespējamais ir izpildīts - izkļūts no grupas! Tagad jācer, ka izloze rīt nebūs nežēlīga un pretī nāks kāds samērā ņemams pretinieks, taču katrā gadījumā favorīti nebūs Lech. Nu, lai veicas!

     [+] [-]

, 2010-12-16 22:32, pirms 13 gadiem
AndrisC rakstīja: FC Porto , Liverpool FC, Paris Saint-Germain FC , PSV Eindhoven, VfB Stuttgart, FC Zenit St Petersburg, PFC CSKA Moskva, FC Dynamo Kyiv, Villarreal CF, Sporting Clube de Portugal, Bayer 04 Leverkusen!

Lech varianti pavasarim!
nu divas 3daļas no visiem ir ņemami Gaidam izlozi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-16 22:58, pirms 13 gadiem
angelos33 rakstīja: Liverpoolei viesos 2 gabalus
Pokeru =]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-17 04:10, pirms 13 gadiem
Žēl, ka "Juve" nepalīdzēja Rudņeva klubam izcīnīt pirmo vietu grupā. Nebūtu turīnieši izlaiduši tos pāris rezervistus, gan jau būtu uzvarējuši, bet spēlei jau viņu skatījumā nebija nekādas nozīmes, tāpēc var saprast Delneri, kurš izvēlējās jaunajiem dot iespēju izbaudīt eirokausu futbolu. Lai nu kā "Juventus" eirokausi beidzot beigušies un tagad ar 100% atdevi var turpināt cīņu A sērijā par vietu nākamās sezonas čempionu līgā. "Juves" bezzaudējumu sērija ir diezgan iespaidīga, turklāt jau 2.vieta Itālijas čempionātā
Nedaudz precizējot par Eiropas līgas balvu fondu, jāpiemin, ka šī kausa uzvarētāji saņem 3 miljonus eiro, kas ir gandrīz par miljonu mazāk, nekā tikai kvalificējoties UEFA Čempionu līgai (€3,9M).

  +1 [+] [-]

, 2010-12-17 09:44, pirms 13 gadiem
Spēli neredzēju, bet vienalga - super...

     [+] [-]

, 2010-12-17 11:37, pirms 13 gadiem
Tu tagad mēģini attaisnot Juve izgāšanos? pēdējā spēlē City spēlēja ar otro sastāvu, rezervē bija pat tādi spēlētāji, ko iepriekš nebiju dzirdējis (es sekoju līdzi Man City) un golu iesita Jo, kas šosezon man liekas vairāk kā 1-2 golus vispār nav iesitis un netiek pat City pieteikumā, kad visi spēlētāji veseli. Savukārt Juve bija vairāki spēlētāji no pamatsastāva- Del Piero, Pepe un citi. Juve starts EL ir liela vilšanās un faktiski izgāšanās, varbūt tā arī nav Juves prioritāte šosezon, bet izkrist grupu turnīrā vienam no galvenajiem turnīra favorītiem ir katastrofa. Attiecībā uz finansēm, parēķini cik Juvei iet garām naudas par biļetēm un translācijas tiesībām, un sponsoru naudas par tām spēlēm EL, kuras Juvei vairs nebūs šosezon
Hose Girtinho rakstīja: Žēl, ka "Juve" nepalīdzēja Rudņeva klubam izcīnīt pirmo vietu grupā. Nebūtu turīnieši izlaiduši tos pāris rezervistus, gan jau būtu uzvarējuši, bet spēlei jau viņu skatījumā nebija nekādas nozīmes, tāpēc var saprast Delneri, kurš izvēlējās jaunajiem dot iespēju izbaudīt eirokausu futbolu. Lai nu kā "Juventus" eirokausi beidzot beigušies un tagad ar 100% atdevi var turpināt cīņu A sērijā par vietu nākamās sezonas čempionu līgā. "Juves" bezzaudējumu sērija ir diezgan iespaidīga, turklāt jau 2.vieta Itālijas čempionātā
Nedaudz precizējot par Eiropas līgas balvu fondu, jāpiemin, ka šī kausa uzvarētāji saņem 3 miljonus eiro, kas ir gandrīz par miljonu mazāk, nekā tikai kvalificējoties UEFA Čempionu līgai (€3,9M).

  -1 [+] [-]

, 2010-12-17 21:55, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Tu tagad mēģini attaisnot Juve izgāšanos? pēdējā spēlē City spēlēja ar otro sastāvu, rezervē bija pat tādi spēlētāji, ko iepriekš nebiju dzirdējis (es sekoju līdzi Man City) un golu iesita Jo, kas šosezon man liekas vairāk kā 1-2 golus vispār nav iesitis un netiek pat City pieteikumā, kad visi spēlētāji veseli. Savukārt Juve bija vairāki spēlētāji no pamatsastāva- Del Piero, Pepe un citi. Juve starts EL ir liela vilšanās un faktiski izgāšanās, varbūt tā arī nav Juves prioritāte šosezon, bet izkrist grupu turnīrā vienam no galvenajiem turnīra favorītiem ir katastrofa. Attiecībā uz finansēm, parēķini cik Juvei iet garām naudas par biļetēm un translācijas tiesībām, un sponsoru naudas par tām spēlēm EL, kuras Juvei vairs nebūs šosezon
Es neko nemēģinu attaisnot. Tā ir viņu pašu darīšana, kā tiek sadalīti spēki. Izgāšanās būtu tad, ja "Juve" nekvalificētos ČL grupu turnīram. Itālijā ir pārāk nopietna cīņa, lai turīnieši varētu atļauties tērēt spēkus otršķirīgā kausā. Tāds ir mans personīgais viedoklis. Nesaku, ka arī "Juventus" tā domā. Kvalificēsies ČL un saņems 3,9M eiro, tad arī visas "neveiksmes" aizmirsīsies. Manā skatījumā par EL titulu jācīnās otrās šķiras klubiem, tā ka nesaskatu nekādu katastrofu "Juves" izkrišanā no šī turnīra.
Kas attiecas uz sastāviem, tad labāk paskaties, kas guva vārtus "Juves" labā Kad "Juve" ielaida vārtus laukumā bija tādi spēlētāji kā Boniperti, Kamileri, Gianeti (varbūt esi par kādu no viņiem dzirdējis?). Nemaz nezināju, ka "City" ir arī "pirmais sastāvs". Paldies par info!