Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

TV4 tiešraidē ''Riga'' mačs Nīderlandē, ''Valmiera'' Rīgā uzņems ''Partizani''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

TV4 tiešraidē ''Riga'' mačs Nīderlandē, ''Valmiera'' Rīgā uzņems ''Partizani''
2. kārtas varonis Gotjē Mankendā. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv

Šodien gan ''Valmiera'', gan ''Riga'' sāks cīņu par UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas ''play-off'' kārtu. Plkst. 20:00 ''Skonto'' stadionā ''Valmiera'' spēkosies pret Albānijas čempioni ''Partizani'', kamēr Virslīgas līdere stundu vēlāk izbraukumā cīnīsies pret Nīderlandes ''Twente''. Pirmās spēles tiešraide ''Best4Sport'', bet ''Riga'' dueli translēs kanāls TV4 un portāls ''Sportacentrs.com''.

• Šodien UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas spēles aizvadīs abas komandas no Latvijas – ‘’Valmiera’’ un ‘’Riga’’.

• Plkst. 20:00 Jurģa Kalna trenētā komanda ‘’Skonto’’ stadionā spēkosies pret Albānijas klubu Tirānas ‘’Partizani’’. Šī spēle tiešraidē būs pieejama kanālā ‘’Best4Sport’’.

• Kā pagājušās sezonas čempione ‘’Valmiera’’ vispirms cīnījās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, kuras pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 2:4 piekāpās Ļubļanas ‘’Olimpija’’. Čempionu zarā Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā tai pretiniekos deva Sanmarīno ‘’Tre Penne’’, kas tika sagrauta divu spēļu summā ar 10:0.

• ‘’Partizani’’ ir Albānijas čempione un arī tā kvalifikāciju sāka cīņā par vietu UEFA Čempionu līgā. Pirmajā kārtā klubs divu spēļu summā ar 1:3 piekāpās BATE vienībai, bet otrajā kārtā Konferences līgā ar 5:1 pārspēja Eskaldezas ‘’Atletic’’.

• Jāmin, ka šī pāra uzvarētāja ‘’play-off’’ kārtā par tikšanu Konferences līgā spēkosies pret pāra ‘’Astana’’ un ‘’Ludogorets’’ zaudētāju. Šīs komandas cīnās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā.

• ‘’Valmiera’’ šīs sezonas laikā vairākus spēlētājus pazaudējusi savainojumu dēļ, bet citi pārcēlušies uz citām komandām. Nesen Gdaņskas ‘’Lechia’’ pastiprināja Kamilo Mena un Ivans Želizko. Šonedēļ klubu pastiprinājis 23 gadus vecais pussargs Artems Milčenko.

• ‘’’’Partizani’’ spēlē daudz citādāk nekā ‘’Olimpija’’. Viņi spēlē daudz ātrāk, ar ātrām pārējām, daudz divcīņām, vertikālām un diagonālām piespēlēm un augumā raženiem uzbrucējiem. Būs jādomā, kā tikt galā ar viņu pamatsastāva uzbrucējiem, jo viņi ir spēcīgi,’’ par pretinieku pirms spēles teica ‘’Valmieras’’ galvenais treneris Jurģis Kalns.

• Ja Latvijā Virslīgas sezona norit jau pilnā sparā, ‘’Valmierai’’ esot trešajā vietā, tad Albānijā jaunā futbola sezona sāksies nākamnedēļ.

• Stundu vēlāk, plkst. 21:00, ‘’Riga’’ Nīderlandē trešo kārtu sāks pret ‘’Twente’’. Šī pāra uzvarētāja ‘’play-off’’ kārtā cīnīsies pret Turcijas Stambulas ‘’Fenerbahce’’ vai Slovēnijas ‘’Maribor’’. Spēles tiešraide kanālā TV4.

• ‘’Riga’’ UEFA Eiropas Konferences kvalifikāciju sāka ar Islandes ‘’Vikingur’’ pārspēšanu (2:1), bet pēc tam tā savā laukumā spraigā cīņā atspēlējās pret ungāru ‘’Kecskemet’’, to uzvarot divu spēļu summā ar 4:3.

• ‘’Twente’’ kvalifikāciju sāka no otrās kārtas. Tajā klubs divu spēļu summā ar 2:1 tika galā ar zviedru komandas ‘’Hammarby’’ pretestību.

• ‘’Analīzē redzējām, ka ‘’Twente’’ spēlē ļoti tipisku Nīderlandes futbolu – totālo futbolu. Tai ir ļoti inteliģenti spēlētāji – abi centra pussargi, zemuzbrucējs, bet flangos tai ir liels ātrums un daudz radošuma. Stabila un atraktīva komanda – liels izaicinājums,’’ pirms mača teica ‘’Riga’’ galvenais treneris Tomislavs Stipičs.

• ‘’Riga’’ šobrīd ir Virslīgas līdere ar 64 punktiem, par trim apsteidzot tuvāko sekotāju RFS, kamēr Nīderlandes futbola čempionāts sāksies šajā nedēļas nogalē.

• Atbildes spēles gaidāmas pēc nedēļas. Vairāk par Latvijas klubu sniegumu Eirokausos lasi ŠEIT.

1 2 56 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2023-08-10 08:58, pirms 10 mēnešiem
Valmierai ar savu izplucināto sastāvu nav variantu.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-10 09:19, pirms 10 mēnešiem
Pēc šīs kārtas Latvijas komandām eirokausi, dienžēl bet beigsies .
Valmiera FC, Skonto stadionā nospēlēs neizķirti Albānijā zaudēs.
Riga FC , abas spēles zaudēs , varbūt Skonto stadionā izraus neizķirtu, pretinieks ļoti , ļoti nopietns .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 09:36, pirms 10 mēnešiem
Nekas no tās Twentes nav,ir varianti!

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 09:37, pirms 10 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Valmierai ar savu izplucināto sastāvu nav variantu.
Savainots un nespēlēs Daniels Balodis , tā jau nav kam spēlēt vēl viens !
Drīz spēlēs ar otro sastāvu no Nākotnes līgas !

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 09:46, pirms 10 mēnešiem
Nu tad pirmo puslaiku noskatīsimies Valmieras spēli pa kādu no strīmiem,bet no 21:00 pārslēdzamies uz TV 4 kanālu.Paldies viņiem!

     [+] [-]

, 2023-08-10 09:55, pirms 10 mēnešiem
Refeere rakstīja: Nekas no tās Twentes nav,ir varianti!
No Rīgas ne tik!

     [+] [-]

, 2023-08-10 10:17, pirms 10 mēnešiem
A kāpēc nespēlē Valmierā?

     [+] [-]

, 2023-08-10 10:26, pirms 10 mēnešiem
Žēl ka Valmieru rādīs pa kaut kādu kuiņas kanālu. Tajā laikā jāstrādā, un TETā neierakstās. Bet meklēt strīmus nav laika.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 10:33, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Nebūs Regža pieteikumā, nebūs vērts atbalstīt Riga Āfropērtiķu triumfi galīgi neinteresē
citu balto nav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 10:56, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Ir vēl pāris Lettiņu, ir Soms, bet galvenais ir tas, kas darās uzbrukumā
Uzbrucēji un vārtu guvēji vairāk acīs krīt, nekā visi pārējie
Regža jau "horvāts"

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 10:58, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Nebūs Regža pieteikumā, nebūs vērts atbalstīt Riga Āfropērtiķu triumfi galīgi neinteresē
Ar ko Matrevics, Puriņš, Zommers, Černomordijs, Iļjins, Jurkovskis, Meļņiks, Jurkovskis sliktāki? Tas ja ņem letiņus. A ja vienkārši vajag tieši baltos tad jau vēl ir Jojičs, Dulanto, Bosančičs, Soisalo, Iberiko un Kontrerass.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 11:00, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Ir vēl pāris Lettiņu, ir Soms, bet galvenais ir tas, kas darās uzbrukumā
Uzbrucēji un vārtu guvēji vairāk acīs krīt, nekā visi pārējie
Kontrerass un Iberiko ir uzbrucēji. Jeb ja ir baltais, bet ne baltietis, soms vai slāvs neskaitās? Un "vairāk krīt acīs", tas, kas izdara galveno darbu. Pret Twenti acīs kritīs tieši vārtsargs un aizsargi, jo tur būs jāliek busu. Un tur pamata ir baltie.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 11:04, pirms 10 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kontrerass un Iberiko ir uzbrucēji. Jeb ja ir baltais, bet ne baltietis, soms vai slāvs neskaitās? Un "vairāk krīt acīs", tas, kas izdara galveno darbu. Pret Twenti acīs kritīs tieši vārtsargs un aizsargi, jo tur būs jāliek busu. Un tur pamata ir baltie.
Tak aburts atradīs par ko piesieties(vienmēr), bet kā saka citam skabargu redz, bet pats savu baļķi ne!
Kad marokāņi met naudu, tad labi, bet ja spēlē klubā, tad slikti!

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 11:04, pirms 10 mēnešiem
huy rakstīja: citu balto nav?
Tak krustojuma Hitleram galvenais patirst. Un pēc tam var meklēt kārtējās atmazkas

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 11:06, pirms 10 mēnešiem
datmons rakstīja: Tak aburts atradīs par ko piesieties(vienmēr), bet kā saka citam skabargu redz, bet pats savu baļķi ne!
Drīzāk, vienkārši nezina. ieraudzījis - O, Regža sit. Malodčiks. O, vēl pāris letiņi ir, kaut kāds soms, bet vairāk nemaz nav skatījies. Viņam jau kā "galvenais nav tauta, bet rase" cilvēkam būtu jāpriecājās, ka puskomanda nāk no ex-jugiem un arī latinosiem būtu jābūt čomiem - tie, tomēr arī gan balti, gan to pašu Dievu lūdzu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 11:18, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Redzēs, kā būs uz 90. minūti Droši vien, kā parasti, Riga vizuāli atgādinās Franku izlasi pēdējā PK fināla beigās
A ko tas nozīmē, ka beigās pēc maiņām vairāk meļņu - to, ka baltie gāja pamatā un nepanāca rezultātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-08-10 11:21, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Ir vēl pāris Lettiņu, ir Soms, bet galvenais ir tas, kas darās uzbrukumā
Uzbrucēji un vārtu guvēji vairāk acīs krīt, nekā visi pārējie
par ko nobānusoja veco profilu?

  +5 [+] [-]

, 2023-08-10 11:23, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Pret visiem tevis minētajiem pretenziju nav! Ja tāds būtu pamatsastāvs visas 90. minūtes, es pats kļūtu par šo Rigas kluba funi Tikai nezin kapēc, gandrīz KATRU REIZI, uz laukuma vairāk rēgojas tieši meļņi, it sevišķi uzbrukumā Vismaz puse noteikti ir tādi un pie tam vēl pastāvīgi! Baltos bieži vien par ātru nomaina un uz finālsvilpes brīdi Rigas kreklos ir zoodārzs manāms
mellais jau ir tas pats baltais, tikai mells
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 11:32, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Tad jau gailis ir tas pats ērglis, tikai lidot īsti neprot
pa lielam jā
ēglis ir lidojošs plēsējs, gailis ir dziedošais vagāns ar modinātāja funkciju un abi ir putni

     [+] [-]

, 2023-08-10 12:09, pirms 10 mēnešiem
Ideāla diskusija, laikam vajag uzcept aptuvenu komentu skaitu centrālām ziņām un šis ir veids kā tas tiek darīts, ilgtermiņā visticamāk tas ir galvenais iemesls kāpēc portāls ir tik miris kā tagad.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 12:29, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Pret visiem tevis minētajiem pretenziju nav! Ja tāds būtu pamatsastāvs visas 90. minūtes, es pats kļūtu par šo Rigas kluba funi Tikai nezin kapēc, gandrīz KATRU REIZI, uz laukuma vairāk rēgojas tieši meļņi, it sevišķi uzbrukumā Vismaz puse noteikti ir tādi un pie tam vēl pastāvīgi! Baltos bieži vien par ātru nomaina un uz finālsvilpes brīdi Rigas kreklos ir zoodārzs manāms
tev vienkārši melnie izrādās PATĪK daudz vairāk, tāpēc tu viņus tik bieži pamani Tas tāpat kā ejot pa ielu parasti aci piesaista simpātiskas sievietes nevis šmulīgi veči
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2023-08-10 13:07, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Pamana parasti to, ko īpaši redzēt negribās
Tad jau tu esi mazohists. Normāls cilvēks redz un pievērš uzmanību tam, ko grib redzēt. Pa pludmali ejot acīs kritīs simpātiska sieviete nevis resns alusvēders. Uz ielas acīs kritīs luksusa auto nevis vecs norūsējis žigulis. Veikalā acīs kritīs Valmiermuiža nevis Lāčplēsis.
Starp citu arī tas, ka tev tik ļoti nepatīk Rigas FC sastāvs, bet tapat skaties spēles, liecina, ka esi mazohists - nepatīk, bet skatās. Jo neskatoties tu nevarētu stāstīt cik balti vai melni viņi ir 1. minūtē un 90. minūtē.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-10 13:11, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Pamana parasti to, ko īpaši redzēt negribās
Netielējies, to ko negrib redzēt to parasti ignorējam!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-10 13:50, pirms 10 mēnešiem
Kads vispar ir petijis, kads ir Albanijas chempionata limenis, jo Partizan tomer ir shis valsts chempioni? Valmierai vispar ir ceribas shodien vinnet Albanijas cempionus? Kapec nav petijums, vai aptaujatti futbolisti, kas spelejusi Albanijaa?

     [+] [-]

, 2023-08-10 13:52, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Nebūs Regža pieteikumā, nebūs vērts atbalstīt Riga Āfropērtiķu triumfi galīgi neinteresē
Interesē pietiekoši, lai franku pērtiķis kaut ko iepirstu komentārā un kārtējo reizi pierādītu, cik pretīgs rasistu bomzis viņš ir

     [+] [-]

, 2023-08-10 13:57, pirms 10 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Personiski es tādā gadījumā labāk upurētu rezultātu par labu estētikai
Personiski es labāk paskatītos kā āfrikāņi upurē tevi, primāt

     [+] [-]

, 2023-08-10 13:58, pirms 10 mēnešiem
alguns rakstīja: Nu tad pirmo puslaiku noskatīsimies Valmieras spēli pa kādu no strīmiem,bet no 21:00 pārslēdzamies uz TV 4 kanālu.Paldies viņiem!
Nu nevari jau nepareklamēt to, ka esi žmogs un visu gribi par velti, vai ne?
1 2 56 komentāri