Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Verpakovskim un Ivanovam neizdodas pārspēt slovēņu komandu

Kristaps Desmitnieks
UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas pirmajā spēlē Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā ''Baku'' savā laukumā spēlēja neizšķirti (0:0) ar Slovēnijas komandu ''Mura''. Abi latviešu futbolisti laukumā bija gana aktīvi un pamanāmi. Ivanovs aizvadīja pilnu spēli, bet Verpakovski treneris nomainīja mača 69. minūtē.
Vērtējums: +1

  -1 [+] [-]

, 2012-07-06 10:59, pirms 12 gadiem
Jau kuro sezonu gadu gaidām veco labo Verpi, taču ar nelieliem izņēmumiem (dažas spēles LV sastāvā) viss pa vecam - sitienu pa vārtiem maz un vāji, mūžīgā krišana, cenšoties apspēlēt pretinieku, pašvaka pozīcijas izvēle... Piedod, Māri, taču karjera tuvojas beigām, bet ai kā gribās "iekāpt" EURO2004 emocijās!

     [+] [-]

, 2012-07-06 12:58, pirms 12 gadiem
Alberts_2001 rakstīja: Jau kuro sezonu gadu gaidām veco labo Verpi, taču ar nelieliem izņēmumiem (dažas spēles LV sastāvā) viss pa vecam - sitienu pa vārtiem maz un vāji, mūžīgā krišana, cenšoties apspēlēt pretinieku, pašvaka pozīcijas izvēle... Piedod, Māri, taču karjera tuvojas beigām, bet ai kā gribās "iekāpt" EURO2004 emocijās!
Skaidrs, ka Māris vairs nav tik jauns un ātrs kā 2004. gadā, taču no viņa to neviens neprasa. Skaidrs ir viens - sanāks vai nesanāks, Māris vienmēr cīnīsies līdz galam un slinkojam laukumā, viņu tu nekad neredzēsi.