Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

ČL un EL: Sanmarīno čempione pagalam švaka, Treimanis piešķir pendeli

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

ČL un EL: Sanmarīno čempione pagalam švaka, Treimanis piešķir pendeli
UEFA Eiropas līga

Šodien ar trim spēlēm sākusies UEFA Čempionu līgas turnīrs 2012./13. gada sezonā. Pavisam nevarīga izrādījusies Sanmarīno čempione "Tre Penne". Tikmēr UEFA Eiropas līgā Latvijas tiesnesis Andris Treimanis piešķīra 11 metru soda sitienu, kas gan netika realizēts.

Čempionu līga

"Liepājas metalurgs" ceturtdien aizvadīs spēli UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1. kārtā viesos pret Sanmarīno čempionāta 6. vietas ieguvēju "La Fiorita", kura Eirokausos iekļuva, pateicoties triumfam Sanmarīno kausa izcīņā. Šī "La Fiorita", amatieru komanda, aizvadītajā sezonā divreiz tikās ar Sanmarīno čempioni "Tre Penne", uzvarot ar 1:0 un zaudējot ar 2:6. Šodien uzskatāmi pierādījās, ka Sanmarīno klubu futbols ir ļoti vājš - čempione "Tre Penne" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra 1. kārtas pirmajā spēlē viesos ar 0:7(!) cieta sagrāvi pret Luksemburgas čempioni "Dudelange".

Sagrāve tika fiksēta arī otrajā spēlē - nesenā Aleksandra Čekulajeva komanda "Valletta" pazemoja Andoras čempioni "Lusitanos", uzvarot ar 8:0. Maltas futbola leģendai Mifsudam šai mačā četri vārti. Vēl viena spēle notiek šobrīd, Ziemeļīrijas čempionei "Linfield" uzņemot Fēru salu čempioni "Torshavn".

Eiropas līga

"Liepājas metalurgs" un Daugavpils "Daugava" Eirokausu sezonu uzsāks ar piedalīšanos UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1. kārtā, un pirmās spēles mūsu klubiem notiks ceturtdien. Toties jau šodien pirmās spēles izspēlēja divi citi pāri.

Latvijas tiesnešu brigādes ar Andri Treimani priekšgalā vadītajā mačā Fēru salās vietējais "Vikingur" (3. stiprākais valsts klubs) cieta sagrāvi savā laukumā pret Baltkrievijas 3. spēcīgāko klubu "Gomel" - 0:6. Kas interesanti, Treimanis 10. minūtē piešķīra 11 metru soda sitienu uz baltkrievu vārtiem, taču vārtsargs viesus glāba. Tāpat interesanti, ka 1. puslaiks noslēdzās 0:0, un "Gomel" visus sešus vārtus iesita 2. puslaikā. Divus vārtus guva Vjačeslavs Hlebs, kurš ir Aleksandra Hleba jaunākais brālis. Skaidrs, ka "Gomel" tiks tālāk - 2. kārtā visdrīzāk būs jātiekas ar Maķedonijas "Renova" (šai komandai 1. kārtā pretī Sanmarīno vienība).

Otrajā Eiropas līgas 1. kārtas pirmajā spēlē gāja daudz sīvāk - Maķedonijas "Shkendija 79" nospēlēja 0:0 ar Ziemeļīrijas "Portadown", kas pirms pāris gadiem izsita "Skonto". Tādējādi "Portadown" ir labas izredzes arī uz maķedoniešu skalpa iegūšanu. Šī pāra uzvarētājs 2. kārtā duelēsies ar Horvātijas "Slaven".

UEFA Čempionu līgas 1. kvalifikācijas kārta

1. komanda2. komanda1. spēle2. spēleSumma
Linfield (Ziemeļīrija)Torshavn (Fēru salas)
Dudelange (Luksemburga)Tre Penne (San Marīno)7:0
Valleta (Malta)Lusitanos (Andora)8:0

UEFA Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārta

1. komanda2. komanda
Skenderbeu (Albānija)Debrecen (Ungārija)
Neftchi (Azerbaidžāna)Zestafoni (Gruzija)
Žilina (Slovākija)Hapoel (Izraēla)
VentspilsMolde (Norvēģija)
BATE (Baltkrievija)Vardar (Maķedonija)
Maribor (Slovēnija)Željezničar (Bosnija un Hercegovina)
AEL (Kipra)1. kārtas 1. pāra uzvarētājs
Shamrock Rovers (Īrija)Ekranas (Lietuva)
Flora (Igaunija)Basel (Šveice)
New Saints (Velsa)Helsingborg (Zviedrija)
HJK (Somija)KR (Islande)
Red Bull (Austrija)2. pāra uzvarētājs
Slovan (Čehija)Shakhtyor (Kazahstāna)
Ludogorets (Bulgārija)Dinamo (Horvātija)
Slask (Polija)Buducnost (Melnkalne)
Ulisses (Armēnija)Sheriff (Moldova)
3. pāra uzvarētājsPartizan (Serbija)

UEFA Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārta

1. komanda2. komanda1. spēle2. spēleSumma
Vikingur (Fēru salas)Gomel (Baltkrievija)0:6
Shkendija 79 (Maķedonija)Portadown (Ziemeļīrija)0:0
1 2 41 komentārs

 +11 [+] [-]

, 2012-07-03 22:33, pirms 12 gadiem
Ja LM neiesitīs vairāk par 3-4 goliem, tad varēs redzēt, cik profesionāls klubs ir LM

  +3 [+] [-]

, 2012-07-03 22:37, pirms 12 gadiem
matishels1 rakstīja: Ja LM neiesitīs vairāk par 3-4 goliem, tad varēs redzēt, cik profesionāls klubs ir LM
Protams, jo futbolā tieši tā viss notiek, ka profesionalitāti vērtē pēc iesisto golu skaita Ja "Dudelange" iesita septiņus Sanmarino čempionei, tad jau LM pēc Tavas loģikas vadoties jāiesit, kādi 10 goli

  +9 [+] [-]

, 2012-07-03 22:42, pirms 12 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Protams, jo futbolā tieši tā viss notiek, ka profesionalitāti vērtē pēc iesisto golu skaita Ja "Dudelange" iesita septiņus Sanmarino čempionei, tad jau LM pēc Tavas loģikas vadoties jāiesit, kādi 10 goli
Jā, LM jāiesit kādi 10goli, līdzīgi kā FKV sasita Fēru salu pārstāvjus nesenā pagātnē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Jānis_Bērziņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-07-03 23:02, pirms 12 gadiem
Treimanis piešķir pendeli?
Kāds pārsteigums!

     [+] [-]

, 2012-07-03 23:13, pirms 12 gadiem
0:6. Kas interesanti, Treimanis 10. minūtē piešķīra 11 metru soda sitienu uz baltkrievu vārtiem, taču vārtsargs viesus glāba. Tāpat interesanti, ka 1. puslaiks noslēdzās 0:0, un "Gomel" visus sešus vārtus iesita 2. puslaikā.
-------------------------
Viss skaidrs!Treimanis nemainās arī eiropas līmenī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-03 23:51, pirms 12 gadiem
nepratis rakstīja: Andris5 ir Andris Treimanis! Es tevi atmaskoju andža
gadus 2-3 atpakaļ pamper šos vārdus jau dzirdēju ne reizi vien!Pasbeidzi vien dzert savu olu liķieri un ej gulēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 00:06, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Andri5 , bet mes tachu nezinam vai ta pendele tiesham bija vai ne.
Dažkārt mēs varam noprast pēc sižeta!
0-0 pēc pirmā puslaika!+pendele!Pietiek iesist un tiesnesis salūzt!.....Vai maz bijuši tādi mači?Protams pasekošu vai parādīsies video!Bet katram ir savs rokraksts ,arī tiesnesim!

  -3 [+] [-]

, 2012-07-04 07:45, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Dažkārt mēs varam noprast pēc sižeta!
0-0 pēc pirmā puslaika!+pendele!Pietiek iesist un tiesnesis salūzt!.....Vai maz bijuši tādi mači?Protams pasekošu vai parādīsies video!Bet katram ir savs rokraksts ,arī tiesnesim!
Tu esi pilnigi slims cilveeks.

     [+] [-]

, 2012-07-04 07:49, pirms 12 gadiem
Man šeit gribās pateikt dažus vārdus "gudriniekiem".Ja starptautiskus mačus sākošais tiesnesis slikti tiesās,viņš gluži vienkārši netiks uzaicināts uz nākošiem mačiem.Un tā ir jebkurā sporta veidā,ne tikai futbolā.Un vēl.Lasot šeit komentus,arī pēc virslīgas spēlēm,varētu domāt,ja tiesnesis piešķir 11 metru soda sitienu,tad tas līdzinās gandrīz vai pietiesāšanai.Vēl jau neviens pendeli nav atcēlis par pārkāpumu soda laukumā.
PS.Es gan novēroju zināmu tendenci.Kur "sporta centra" raksts par Treimani,tur Andris5,kur Starkovs,tur Andris 5,kur Skonto,tur Andris5,kur LFF,tur Andris 5.Un visur šeit ar vislielāko negatīvismu,kāds vien iespējams.Katrs var izdarīt savus secinājumus.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 09:15, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Man šeit gribās pateikt dažus vārdus "gudriniekiem".Ja starptautiskus mačus sākošais tiesnesis slikti tiesās,viņš gluži vienkārši netiks uzaicināts uz nākošiem mačiem.Un tā ir jebkurā sporta veidā,ne tikai futbolā.Un vēl.Lasot šeit komentus,arī pēc virslīgas spēlēm,varētu domāt,ja tiesnesis piešķir 11 metru soda sitienu,tad tas līdzinās gandrīz vai pietiesāšanai.Vēl jau neviens pendeli nav atcēlis par pārkāpumu soda laukumā.
PS.Es gan novēroju zināmu tendenci.Kur "sporta centra" raksts par Treimani,tur Andris5,kur Starkovs,tur Andris 5,kur Skonto,tur Andris5,kur LFF,tur Andris 5.Un visur šeit ar vislielāko negatīvismu,kāds vien iespējams.Katrs var izdarīt savus secinājumus.
Savu mūžu neesmu redzējis nevienu Treimaņa tiesātu spēli, tāpēc par viņu neko nemācēšu pateikt. Bet nu,piemēram, slavenais norvēģis Ovrebo ne jau tikai ar Chelsea spēli slavens, arī mūsu pašu izlasi noraka pret Grieķiju. Stāsta,ka līdzīgus brīnumus arī Norvēģijas čempionātā esot darījis. Ja jau pat viņu uzreiz nenoņem no distances,tad tas nav arguments - slikti tiesās, nākamreiz netiks. un tāda eiropas līgas kvalifikācija,pie tam,ja komandas tik krasi atšķirīgas - tur visiem pofig, ja arī iedotu tādu dīvaināku pendeli.
Bet tas nebija par Treimani,jo nav ne jausmas,kā viņš tiesā.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 11:09, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: PS.Es gan novēroju zināmu tendenci.Kur "sporta centra" raksts par Treimani,tur Andris5,kur Starkovs,tur Andris 5,kur Skonto,tur Andris5,kur LFF,tur Andris 5.Un visur šeit ar vislielāko negatīvismu,kāds vien iespējams.Katrs var izdarīt savus secinājumus.
Un tur es būšu!Tāpat kā: kur Andris5 koments tur pampers,kur Andris5 koments tur alguns,kur Andris5 koments tur pampers tikais jau ar citu profilu..........................un tā pa riņķi!(runa arī par pilnīgi nekaitīgiem LFF,guņam komentiem,kuri no jums izdzimteņiem atbildot tiek sagrozīta komentu jēga)
Kamēr tie parazīti neaizvāksies un beidzot dos vietu strādāt tie kuri patiesi vēlas un domās par attīstību,tikmēr Andris5 te būs,un tu esi melns un maziņš,lai te man ko nodarītu!
Futbola eksperts atradies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 11:30, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Tu sevi arī uzskati par futbola ekspertu?
Zemāk komentā nesaskati uzpūtīgu visszinošu ekspertu?
Es pats komentēju,nevis uzdodos par sazin ko, kā piem. alguns!
daudz ko no alguna komenta izlaidu,bet jēga skaidra!
---------------------
alguns, 2012-07-02 16:41, aizvakar, ignorēt, atbildēt
..................nav pat tiesājis pilsētas mačus,tā kā grozies kā gribi, futbola noteikumu zināšanas amatiera līmenī.Un tādi pārsvarā ir visi TV un neta komentētāji.Tā kā komentētāju viedoklis nav man galīgi nekāds arguments.......................

     [+] [-]

, 2012-07-04 12:02, pirms 12 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Protams, jo futbolā tieši tā viss notiek, ka profesionalitāti vērtē pēc iesisto golu skaita Ja "Dudelange" iesita septiņus Sanmarino čempionei, tad jau LM pēc Tavas loģikas vadoties jāiesit, kādi 10 goli
Nu vsp, apmeeram jaa

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:31, pirms 12 gadiem
>>>Andris5
Tu trimpliņ ,šeit tāds klauns vien esi.Un labi vien ir,jo citādi bez tevis būtu garlaicīgi.Par futbola ekspertu es šeit netaisos uzmesties,bet šis teksts ko tu izrāvi no komenta:" nav pat tiesājis pilsētas mačus,tā kā grozies kā gribi, futbola noteikumu zināšanas amatiera līmenī.Un tādi pārsvarā ir visi TV un neta komentētāji.Tā kā komentētāju viedoklis nav man galīgi nekāds arguments......................."
Jā zem šiem vārdiem es esmu gatavs vēlreiz parakstīties,jo atšķirībā no daudziem šiem TV un neta komentētājiem,es esmu visu mūžu gan spēlējis,gan arī tiesājis savulaik.Lai arī tiesājis tikai pilsētas čempionātu mačus,bet tie noteikumi bija jāzubrī tā vai tā.
Atšķirībā no tevīm ,es šeit komentos izsaku savu viedokli ,un pat to netaisos kādam to uzspiest.Tavs stils ir cits.Kas nepiekrīt tavam viedoklim,tas ir PAMPERS un ienaidnieks,kaut kāda olu liķiera dzērājs un LFF pielīdējs.Kā tāda tirgus bāba kladzini.Vari turpināt tālāk.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:52, pirms 12 gadiem
Andris5, 00:06, pirms 13 stundām, ignorēt, atbildēt

Nāves ēnā rakstīja: Andri5 , bet mes tachu nezinam vai ta pendele tiesham bija vai ne.

Dažkārt mēs varam noprast pēc sižeta!
0-0 pēc pirmā puslaika!+pendele!Pietiek iesist un tiesnesis salūzt!.....Vai maz bijuši tādi mači?Protams pasekošu vai parādīsies video!Bet katram ir savs rokraksts ,arī tiesnesim!

Tas ir tavs viedoklis,bet šis Gomeļ trenera viedoklis:"Олег Кубарев: "Пенальти подхлестнул команду"
Un ne vārda ,ka 11metru soda sitiens nepelnīts.Var jau teikt ,ka treneris nekritizēs tiesnesi,tad var palasīt onlain translāciju par šo maču.Arī tur nekā tāda neredzēsi.Tā kā pa priekšu izzini situāciju un pēc tam izlej savu žulti.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:32, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Kamēr tie parazīti neaizvāksies un beidzot dos vietu strādāt tie kuri patiesi vēlas un domās par attīstību,tikmēr Andris5 te būs
Vai tu ar to gribēji pateikt, ka pats vēlies strādāt tur, bet šie "parazīti", kā tu viņus nosauci, jau ir aizņēmuši šīs konkrētās darba vietas?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:34, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tas ir tavs viedoklis,bet šis Gomeļ trenera viedoklis:"Олег Кубарев: "Пенальти подхлестнул команду"
Un ne vārda ,ka 11metru soda sitiens nepelnīts.Var jau teikt ,ka treneris nekritizēs tiesnesi,tad var palasīt onlain translāciju par šo maču.Arī tur nekā tāda neredzēsi.Tā kā pa priekšu izzini situāciju un pēc tam izlej savu žulti.
Tu esi stulbs jeb kas ar Tevīm,treneris šādas lietas nemaz nedrīkst teikt(pret tiesnešiem),vēl jo vairāk pēc 6-0 uzvaras.Online translācijās tiesnešus arī nepiemin(ar retiem izņēmumiem protams).
Bet ir trenera teiktajā pretrunas.
10 min. pendele,un šī pendele esot sapurinājusi komandu(trenera teiktais),kura tikais otrajā puslaikā ir iesitusi pirmos vārtus!
Tā vien izskatās ka čaļi pārtraukumā piedomājuši nevis par to kā apspēlēt pretinieku,bet gan..........................!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:35, pirms 12 gadiem
Martini12 rakstīja: Vai tu ar to gribēji pateikt, ka pats vēlies strādāt tur, bet šie "parazīti", kā tu viņus nosauci, jau ir aizņēmuši šīs konkrētās darba vietas?
Pamper tu te esi lieks!Tā kā tinies!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:49, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tu trimpliņ ,šeit tāds klauns vien esi.Un labi vien ir,jo citādi bez tevis būtu garlaicīgi.Par futbola ekspertu es šeit netaisos uzmesties,bet šis teksts ko tu izrāvi no komenta:" nav pat tiesājis pilsētas mačus,tā kā grozies kā gribi, futbola noteikumu zināšanas amatiera līmenī.Un tādi pārsvarā ir visi TV un neta komentētāji.Tā kā komentētāju viedoklis nav man galīgi nekāds arguments......................."
Jā zem šiem vārdiem es esmu gatavs vēlreiz parakstīties,jo atšķirībā no daudziem šiem TV un neta komentētājiem,es esmu visu mūžu gan spēlējis,gan arī tiesājis savulaik.Lai arī tiesājis tikai pilsētas čempionātu mačus,bet tie noteikumi bija jāzubrī tā vai tā.
LFF ir vienīgie kuri Latvijā kaut ko saprot no futbola,
skonta ir vienīgā komanda Latvijā kurā māk spēlēt futbolu
guņa ir tas vīrs kuram jāpasakas,ka LV klubi drīkst spēlēt starptrautiskā arēnā(jeb eirokausos),tāpat kā guņa ir tas kas Latvijai devis tādu spēli kā futbols!
Tas viss ir dzirdēts neskaitāmas reizes vai ne?
alguns šeit tāpat sevi uzskata par lielāko ekspertu(to jau parāda tavi komenti)
Tā teikt ābols no ābeles tālu nekrīt!

Piebildīšu to,ka daudzās valstīs futbols ir reliģija,Latvijā nav,bet ir daudz cilvēku kuri pieņēmuši šo reliģiju kā savējo,un jebkurš šāds reliģiozs fans,ne sliktāk noteikumus var pārzināt par to pašu treimani!
Tā kā ieteiktu tev piezemēties!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:06, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Atšķirībā no tevīm ,es šeit komentos izsaku savu viedokli ,un pat to netaisos kādam to uzspiest.Tavs stils ir cits.Kas nepiekrīt tavam viedoklim,tas ir PAMPERS un ienaidnieks,kaut kāda olu liķiera dzērājs un LFF pielīdējs.
Ceru ka izcelto man nesanāks tuvākajā laikā jau tev bāzt sejā!
Par pamperu es esmu daudz rakstījis,un to darīšu turpmāk,tas šeit kontrolē viedokli,piemērs nav ilgi jāmeklē,augstāk Martini12,butu šī sistēma dzīvotspējīga,tad šeit pat līdz 10 profiliem dažāda veida komentus ieliktu pret Andris5,
iedarbīgi(ja darbojās šī sistēma) gan pret personu(mani),gan apkārtējiem kuri seko līdzīgi šai sarakstei!(zem šī raksta ir vismaz 6 pampera profili)

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:08, pirms 12 gadiem
,bet ir daudz cilvēku kuri pieņēmuši šo reliģiju kā savējo,un jebkurš šāds reliģiozs fans,ne sliktāk noteikumus var pārzināt par to pašu treimani!

Ar šo tu noteikti domāji sevi

  -3 [+] [-]

, 2012-07-04 14:12, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Pamper tu te esi lieks!Tā kā tinies!
tev gan forši lamuvārdi - "pampers" Tas tā kā, lai inteliģentāk izskatītos ?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:14, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: ,bet ir daudz cilvēku kuri pieņēmuši šo reliģiju kā savējo,un jebkurš šāds reliģiozs fans,ne sliktāk noteikumus var pārzināt par to pašu treimani!

Ar šo tu noteikti domāji sevi
Nekādā gadījumā!Es šeit rakstu par faniem,un tie futbolā ir pietiekami izglītoti! Nevis kā Tu raksti :
....futbola noteikumu zināšanas amatiera līmenī.Un tādi pārsvarā ir visi TV un neta komentētāji

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:26, pirms 12 gadiem
Tieši tā,amatieru līmenī un tas nav nekāds apvainojums.Profesionālā līmenī noteikumus pārzina tikai tiesneši,spēļu inspektori,profesionāļi,kuri par savu darbu futbolā saņem atalgojumu.Tas ir domāts tā.Un sevi es arī pieskaitu pie amatieriem.Tā kā vari te nepūlēties daudz.Ar tevi gan ir nedaudz savādāk,jo tu mums te esi uztaisījies kā tiesnešu speciālists,kurš redz visas tiesnešu kļūdas.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:38, pirms 12 gadiem
>>>Andris5
Un šeit tev vēl viens kopējums ,no centrālā baltkrievu sporta laikraksta "Pressbol".Neteiksi taču ,ka laikrakstos nerkritizē tiesnešus.Nu neviena slikta vārda neatradu par spēles tiesnešiem,bet tieši otrādi,minēts par ko piešķirts pendelis.:"На 10-й минуте Ватнхамар не реализовал пенальти за снос Б.Хансена (Остоич парировал). "

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:41, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tieši tā,amatieru līmenī un tas nav nekāds apvainojums.Profesionālā līmenī noteikumus pārzina tikai tiesneši,spēļu inspektori,profesionāļi,kuri par savu darbu futbolā saņem atalgojumu.Tas ir domāts tā.Un sevi es arī pieskaitu pie amatieriem.Tā kā vari te nepūlēties daudz.Ar tevi gan ir nedaudz savādāk,jo tu mums te esi uztaisījies kā tiesnešu speciālists,kurš redz visas tiesnešu kļūdas.
Tu uzskati ka treimanis savu darbu dara profesionāli?
Es vēlreiz atkārtoju:
Futbola fans ne sliktāk noorientēsies dažādās situācijās ,kā tiesnesis,sauci kā gribi,profesionalis,amatieris...............

Tiesa ,tiesneši ir pērkamākā profesija pasaulē,kā arī toto bendē futbolu,arī tiesneša veselos saprātus!un tur visas problēmas ir meklējamas,un neesi nekāds vakarējais ka nezini kas notiek!Nepatīk ka to pieminu,tā ir cita lieta!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:44, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andris5
Un šeit tev vēl viens kopējums ,no centrālā baltkrievu sporta laikraksta "Pressbol".Neteiksi taču ,ka laikrakstos nerkritizē tiesnešus.Nu neviena slikta vārda neatradu par spēles tiesnešiem,bet tieši otrādi,minēts par ko piešķirts pendelis.:"На 10-й минуте Ватнхамар не реализовал пенальти за снос Б.Хансена (Остоич парировал). "
Mani tikais pārliecināt var video!Būtu nozīmīga(izšķirīga) epizode varbūt arī tiktu apsūkāta no dažādām pusēm .

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:56, pirms 12 gadiem
Andris5 raksta:Futbola fans ne sliktāk noorientēsies dažādās situācijās ,kā tiesnesis.

Tu jau tā vari rakstīt.Man atliek tikai par to pasmaidīt.Varu pateikt ,kāpēc.Krievu NTV futbola kanāla ir TV raidījums,kur studijā tiek uzaicināti tiesnešu korpusa pārstāvji,kur kopā ar profesionāliem futbola žurnālistiem risina dažādas strīdīgas epizodes Krievijas čempionāta mačos.Šeit neskaitāmos video atkārtojumos tiek konstatēts, kur tiesnesis kļūdījies,kur rīkojies pareizi.Šeit tad arī tiek izskaidrotas visas nianses,ko parastais ierindas futbola līdzjutējs ne vienmēr zin.
Bet tu saki:Futbola fans ne sliktāk noorientēsies dažādās situācijās ,kā tiesnesis.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 15:05, pirms 12 gadiem
Neko citu,ka šo nevaru piedāvāt.Video neatradu.http://www.pressball.by/news/football/110016

Zīmīgi ir tas,ka pat nevienā līdzjutēju komentārā neviens pat nav iepīkstējies par 11metru soda sitiena piešķiršanu,bet Latvijas sporta saitā izvēršās nezin kāds disputs.Un vēl virsraksts rakstam raksturīgs,kurš momentāli velk uz kašķi.
1 2 41 komentārs