Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Afanasjevs: "Piekliboja realizācija"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Afanasjevs: "Piekliboja realizācija"
Valērijs Afanasjevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Ne viss izdevās. Bija daudz momentu, realizācija piekliboja. Būtu sākumā guvuši vārtus, viss būtu kārtībā," pēc vakar gūtās uzvaras UEFA Eiropas līgas mačā pret igauņu "Nomme Kalju" (2:1) sarunā ar eSports.lv atzina Daugavpils "Dinaburg" viens no līderiem - Valērijs Afanasjevs.

Lieliskus vārtus (VIDEO) Daugavpils "Dinaburg" labā vakar UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas mačā pret igauņu klubu Tallinas "Nomme Kalju" guva Valērijs Afanasjevs. Pēc saspringtās uzvaras viņš dalījās pārdomās par maču: "Bija grūta spēle... Bet tagad galvenais ir atbildes mačs 9. datumā, tad vajag uzvarēt un tikt tālāk. Žēl, ka ielaidām vārtus pēdējās minūtēs. Neko darīt, Tallinā spēlēsim uz uzvaru! Tagad esam vairāk iepazinuši pretiniekus un zināsim labāk, kas mūs gaida. Pirms mača skatījāmies video, gatavojāmies un it kā zinājām par katru futbolistu. Igaunijā, protams, būs grūti, taču centīsimies.

Ne viss izdevās. Bija daudz momentu, realizācija piekliboja. Būtu sākumā guvuši vārtus, viss būtu kārtībā. Jā, pats guvu skaistus vārtus [smejas]. Paveicās - situ un trāpīju. Tomēr neuzskatu, ka nospēlēju veiksmīgu spēli - varēju gūt vairāk vārtus, taču pieļāvu kļūdas, arī karstumā nebija viegli - trūka vēsuma. Grūti elpot, taču pretiniekiem jau bija tādi paši apstākļi."

Vērtējot kopumā sev veiksmīgo sezonu, Afanasjevs gan nesteidzās izdarīt tālejošus secinājumus: "Gūstu vārtus un ir pārliecība. Taču nospēlēta tikai puse sezonas - vēl spēlēt un spēlēt. Vai negaidu izsaukumu uz Latvijas izlasi? Protams, gaidu - izlasē vienmēr būtu patīkami!"

  +6 [+] [-]

, 2009-07-03 09:50, pirms 15 gadiem
cerams ka atbildes spele viss izdosies.
Go Dina!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja