Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Video: Stipičs: "Sirdī esmu horvāts, prātā – vācietis, pēc šiem diviem gadiem – arī nedaudz latvietis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Trešdienas vakarā par Latvijas kausa ieguvēju tika kronēti "Riga" futbolisti, kuri finālā pendelēs pieveica RFS. Galvenais treneris Tomislavs Stipičs kausu izcīnīja otro gadu pēc kārtas, pērn triumfējot pie "Audas" stūres. "Izcīnīt trofejas nav viegli. Futbolistiem jābūt laimīgiem, jāizbauda laiks ar ģimeni un tuvajiem, jādalās savā laimē. Taču – no rītdienas sākam gatavoties Virslīgas atlikušajām spēlēm," pēc uzvaras teica Stipičs. "Mīlu šo valsti un šo pilsētu. Šeit jūtos komfortabli, mana sirds ir pareizajā vietā. Sirdī esmu horvāts, prātā – vācietis, bet pēc šiem diviem gadiem Latvijā – tagad arī mazliet latvietis."
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2023-10-26 19:33, pirms pusgada
Interesanti,cik vārdus pa šo laiku iemācījies latviski?Domāju,krieviski vairāk.Gudri .irst ,nav malku cirst.Un ja man nav taisnība,tad domājams Riga FC gudrinieki uzreiz mani apstrīdēs,jo es visu šo izzīdu no pirksta.