Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Metta/LU" treneris Mazurs: "Uz nākamo spēli iziesim ar paceltām galvām"

Jānis Pārums

"Metta/LU" treneris Mazurs: "Uz nākamo spēli iziesim ar paceltām galvām"
Viktors Mazurs
Foto: fsmetta.lv

Pēc "Metta/LU" smagā zaudējuma Latvijas kausa izcīņas astoņdaļfināla spēlē pret "Jūrmalu" (1:7), iemeslus zaudējumam skaidroja vārtsargs Artūrs Biezais, pussargs Kristaps Priedēns un treneris Viktors Mazurs.

"Neteiktu, ka rezultāts atbilstu spēles gaitai, pretinieki vienkārši izmantoja visus momentus, kas viņiem bija," sacīja komandas pamatvārtsargs Artūrs Biezais, kas vakardienas spēlē nepiedalījās. "Vārtsargam šādas spēles, kad tiek ielaisti daudzi vārti, ir grūtas, tās mazliet mazina pašapziņu, taču jācenšas tikt tam pāri. Ja mēs būtu guvuši vārtus, spēle varēja aiziet pavisam citā gultnē, bet negūstot tos, zaudējām ticību sev."

"Ļoti daudz kļūdījos, nespēju savākt savus spēlētājus. Uzbrukām diezgan bailīgi. Nav psiholoģiskas stabilitātes. Kā tiksim šim panākumam pāri, atkarīgs no katra spēlētāja paša, kā arī trenera – kā viņš spēs mūs noskaņot," atzina Kristaps Priedēns, kurš piebilda, ka nākamajā Virslīgas spēlē pret Rīgas "Daugavu" jābūt uzmanīgiem jau no spēles sākuma. "Pašas svarīgākās ir pirmās 15 minūtes. Šodien arī ielaidām pašā sākumā. Galvenais noturēt pirmās un pēdējās minūtes – tās ir svarīgākās. Ja tas izdosies, mums spēle aizies, īpaši, ja izdosies gūt vārtus."

Treneris Viktors Mazurs savukārt norādīja: "Pirmie ielaistie vārti mums bija nepatīkams pārsteigums. Bija uzreiz iespēja atspēlēties, varējām gūt vārtus, nepaveicās, ielaidām otros. Tad arī bija lūzums, kad komandai bija grūti savākties. Iemesli lielajiem zaudējumiem vienmēr ir dažādi. Mēs esam jauna komanda, mēs cenšamies mācītiem no savām kļūdām. Ļoti nepatīk zaudēt ar sagrāvi, taču mums tā ir liela mācība. Cerams, ka spēsim no tās gūt arī kādu labumu un uz nākamo spēli iziet jau ar paceltām galvām. Līdz spēlei vēl ir nedēļa, pietiekami laika, lai uz to izietu ar pavisam citu noskaņojumu."

Izmantotie resursi:
METTA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-07-23 12:46, pirms 12 gadiem
Uzvara jau bija gandrīz rokā, bet tad laukumā uznāca pretinieku komanda

  +3 [+] [-]

, 2012-07-23 12:58, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Jurmalai patik graut. Pret Daugavu 6-1 , tagad pret Mettu 7-1. Nakama spele Jurmalai pret LM , kas zin , varbut bus 8-1?
Tikai tā pirmā uzvara bija 30.aprīlī. Tagad jūlijs. 8:1 būšot oktobrī?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-23 15:35, pirms 12 gadiem
Citēju:
Ļoti daudz kļūdījos, nespēju savākt savus spēlētājus. Uzbrukām diezgan bailīgi. Nav psiholoģiskas stabilitātes. Kā tiksim šim panākumam pāri, atkarīgs no katra spēlētāja paša, kā arī trenera – kā viņš spēs mūs noskaņot," atzina Kristaps Priedēns.
Biedri Pārum, kas ir PANĀKUMS? Zaudējums ar 1:7?

     [+] [-]

, 2012-07-23 15:46, pirms 12 gadiem
1:7 ...to jau atzina kā komandas "kungu" panākumu K.Priedēns

bet ka pārcilvēcīgā cīņā ar bumbu un saviem kātiem iztraucē vēl pretinieka komanda, tas St_Germain labi teikts.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-23 21:01, pirms 12 gadiem
Vel jus(mettas treneri) zinat shadus vardus: skrien, lec, sanemies, aiziet, atrak. Un neko vairak par taktiku jus pateikt nevarat.