Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Kreiss" uzvar otro posmu pēc kārtas

"Kreiss" uzvar otro posmu pēc kārtas
3.posma uzvarētāji, komanda "Kreiss"

Ļoti mainīgos un pat nedaudz ekstrēmos laika apstākļos 15 pieaugušo un 7 bērnu komandas cīnījās par uzvarām Jūrmalas domes/DION kausa 3.posmā pludmales futbolā.

Ja no rīta laiks bija saulains un silts, tad ap vieniem uznāca negaiss un lietus, kurš gan spēja aizbiedēt tikai dažus skatītājus. Spēlētāji gan nenobijās no šāda laika, bet gan izbaudīja to! Par prieku visiem, negaiss, cik ātri atnāca, tikpat ātri arī pārgāja.

Bērnu turnīrā 7 komandu konkurencē uzvaru svinēja komanda „SMD”, par uzvaras tiesu apsteidzot „Globālos kekšus”. Trešie palika „FC Stickout”.

Pieaugušo turnīrā atkal jau bija vērojamas bezkompromisu cīņas. Uz šo posmu bija ieradušies arī pirmā posma uzvarētāji, kuri gan ir nomainījuši nosaukumu uz „Saskaņas Centrs” (iepriekš „JFK Oktobrēni”). Diemžēl viņiem nepaveicās ar izlozi, kur pirmajā kārtā tika salozēti vienā grupā ar komandu „Kreiss”, kura pārliecinoši triumfēja savā grupā, uzvarot visās spēlēs. Vēl par mazu pārsteigumu parūpējās komandas „Basas kājas” un „VBFK”, kuras savās apakšgrupās palika „tikai” trešajās vietās.

Jāpiezīmē, ka šajā posmā pirmo reizi šogad piedalījās komanda „Rita”, kuras sastāvā spēlēja arī viena daiļā dzimuma pārstāve!

Otrajā kārtā atkal nospēlējot vispārliecinošāk, pelnīti, triumfēja „Kreiss”, kuri tādējādi pacēlās kopvērtējumā jau uz otro vietu, atpaliekot tikai no „FK Zep”, kuri šoreiz palika trešie, sev priekšā palaižot „Stolichnaya”.

Pirms pēdējā priekšsacīkšu posma ir izvērtusies ļoti sīva cīņa par tikšanu labāko 10 komandu skaitā, kuras nodrošinās sev vietu finālposmā. Cīņa par kāroto ceļazīmi solās būt ļoti aizraujoša! Visi laipni gaidīti uz pēdējo priekšsacīkšu posmu 4.augustā, Dubultos, Kļavu ielas galā pie glābšanas stacijas.

POSMA FOTO
POSMA VIDEO

Turnīru atbalsta – Jūrmalas pilsētas dome, DION, Rūjienas saldējums, Piebalgas alus, Crocs, Lioton 1000, Macron, Sportacentrs.com un labaiveselibai.lv.

Sīkāka informācija par turnīru šeit