Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Riga City Cup" kauss ceļo uz Angliju

Andrejs Siliņš

"Riga City Cup" kauss ceļo uz Angliju
U14 grupas uzvarētāji "West Bromwich Albion"
Foto: Riga City Cup

Ar "West Bromwich Albion" komandas uzvaru noslēdzies "Riga City Cup" U14 turnīrs, kas aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Olimpiskajā sporta centrā Rīgā.

Emocijām bagātajā finālspēlē jaunie angļu futbolisti pārspēja mūsu kaimiņvalsts Lietuvas jauniešu komandu "Žalgirietis" ar rezultātu 2:1. Īpaši ar savu sniegumu izcēlās Morgans Rodžerss, kurš pusfinālā un finālā katrā spēlē guva pa diviem vārtiem, kaldinot savas komandas uzvaru.

Rodžerss tika atzīts arī par turnīra labāko spēlētāju. Labākā vārtsarga balvu saņēma Krievijas "Master Saturn" vārtu vīrs Iļja Tusejevs. Lai arī latviešu komandu labāko četriniekā nebija, tas neliedza Jēkabam Lagūnam no FS "Metta" ar sešiem vārtu guvumiem kļūt par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Kopumā divu dienu laikā jaunie futbolisti guva 75 vārtus.

Ar visiem "Riga City Cup" rezultātiem var iepazīties turnīra mājaslapā - Riga City Cup | Turniir - Turniiri haldussüsteem
Turnīra video apskati un intervijas YouTube kanālā: https://www.youtube.com/channel/UCB...
Bildes un video no turnīra pieejams atrast Riga City Cup sociālajos medijos Facebook https://www.facebook.com/RigaCCup un Twitter - https://twitter.com/RigaCCup

Liels paldies turnīra atbalstītājiem – FS Metta, Baltijas Futbola Skola, Latvijas Universitāte, Sportland, Nike, Days Hotel, Venden, DEAC, Ap Sauli, Olimpiskais Sporta Centrs.

"Riga City Cup" ir elites līmeņa jauniešu futbola turnīrs, ko organizē Futbola skola "Metta" sadarbībā ar Baltijas Futbola skolu. Divas nedēļas nogales pēc kārtas (no 13. līdz 14. februārim un no 20. līdz 21. februārim) Rīgas Olimpiskajā Centrā norisinājās divi "Riga City Cup" turnīri – U13 (dzimuši 2003.gadā un jaunāki) un U14 (dzimuši 2002.gadā un jaunāki) vecuma grupās.

Ģirts Mihelsons par "City Riga Cup"