Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Septīto reizi notiks Latvijas pludmales futbola čempionāts

Jānis Pārums

Septīto reizi notiks Latvijas pludmales futbola čempionāts
Foto: beachsoccer.lv

Sākusies pieteikumu pieņemšana 2013. gada Latvijas pludmales futbola čempionātam. Komandu pieteikumi jāiesniedz līdz 1. aprīlim, bet pirmās spēles plānots aizvadīt 2. jūnijā.

Čempionāta norises formāts pēdējos gados ierastais – divos apļos ar vairākiem t.s. sabraukuma posmiem, katrā no tiem komandām aizvadot pa divām spēlēm. Pirmo posmu plānots aizvadīt 2. jūnijā, bet pēdējo – 28. jūlijā.

Dalībnieku organizatoriskā sanāksme, kuras laikā notiks arī kalendāra izloze, ieplānota uz 10. aprīli pulksten 16:00 Latvijas Futbola federācijas telpās, Grostonas ielā 6b.

Kā jau pēdējās sezonās ierasts, notiks arī Latvijas kausa izcīņa. To plānots aizvadīt 10. un 11. augustā. Bet maija beigās, neilgi pirms Latvijas čempionāta starta, plānota arī superkausa izcīņas spēle starp pašreizējiem valsts čempioniem „Kreiss” un kausa glabātājiem FK „Honda”.

Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA).

Iepriekšējo gadu medaļnieki

Gads1. vieta2. vieta3. vietaSk.
2007."Dinamo-Lat"VBFKTKB8
2008."Dinamo-Lat"RTU"Kreiss"8
2009."VRK/Ludza""Dinamo-Lat""RTU/VBFK"5
2010."Dinamo-Lat"RTU"Ludza"6
2011."Skonto" FC"Dinamo-Lat""Kreiss"10
2012."Kreiss"FK "Honda""Jaunais dinamietis"8

Vairāk informācijas meklējiet Latvijas pludmales futbola čempionāta mājas lapā: Latvijas pludmales futbola čempionāts 2012 vai beachsoccer.lv: Sākums

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics, FTA sabiedrisko attiecību vadītājs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-22 13:02, pirms 11 gadiem
Turpat Jūrmalā, Mežaparkā pie Ķīšezera ar spēlēs. Padzīs nost hokejistus un bliezīs.