Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Pludmales futbola sezona atklāšanā uzvar "Jaunais dinamietis"

Andrejs Siliņš

Pludmales futbola sezona atklāšanā uzvar "Jaunais dinamietis"
Foto: FTA

Sestdien Latvijas futbola dienas ietvaros FTA pludmales futbola laukumā Ķeizarmežā notika sezonas pirmais turnīrs ar četru komandu piedalīšanos. Triumfējot visos trijos mačos, par uzvarētājiem kļuva "Jaunā dinamieša" smilšu futbolisti.

Turnīru, atklājot smilšu futbola sezonu, rīkoja Futbola turnīru asociācija (FTA). Tajā piedalījās trīs šī gada valsts čempionāta komandas: „Jaunais dinamietis”, RTU un „TUC/FTA”, kā arī viesi no Lietuvas – „Žaibo kirtis” (zibens – latv. val.). Par uzvarētājiem, kā jau minēts, kļuva „Jaunais dinamietis”, kas izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs.

Turnīra atklāšanas mačā „TUC/FTA” pēcspēles sitienu sērijā ar 3:2 pārspēja RTU. Otrā spēle ne tuvu nebija tik līdzīga: „dinamieši” viegli „izrēķinājās” ar viesiem no Lietuvas – 7:1.

Sekoja mačs starp „Jauno dinamieti” un RTU, un atkal nebija tālu no tā, lai tiktu izspēlēts pagarinājums – minimāla „dinamiešu’ uzvara 4:3.

Lai arī „Žaibo kirtis” spēles pirmajā pusē centās izrādīt pretestību „TUC/FTA”, tomēr beigu beigās mačs noslēdzās ar itin pārliecinošu pēdējo uzvaru 6:3.

Spēlē starp RTU un „Žaibo kirtis” komandām izšķīrās turnīra trešās vietas liktenis. Negaidīti to ieguva Lietuvas komanda, kas Tehniskās Universitātes vienību pārspēja ar rezultātu 8:5.

Visbeidzot, zelta mačā „Jaunais dinamietis” ar 4:1 pieveica „TUC/FTA”.

Rezultāti

VKomandaUUPZVAP
1.Jaunais dinamietis30015:59
2.TUC/FTA1119:95
3.Žaibo kirtis10212:183
4.RTU00310:140

Informāciju sagatavoja
Kaspars Lakševics
FTA sabiedrisko attiecību vadītājs