Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Pučinsks: "Puiši saprata, ka rezultāts 0:1 uz tablo ir netaisnīgs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pučinsks: "Puiši saprata, ka rezultāts 0:1 uz tablo ir netaisnīgs"
Jurģis Pučinsks
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Piedāvājam Latvijas kausa ieguvējas FK "Ventspils" galvenā trenera Jurģa Pučinska teikto pēc triumfa finālā pār "Liepājas metalurgu" (2:1 papildlaikā).

Jurģis Pučinsks, FK "Ventspils" galvenais treneris: "Emocijas, protams, tikai pozitīvas. Pats galvenais, ka pelnīta uzvara - uzskatu tā, esmu pārliecināts. Pateicos puišiem, bija traka cīņa. Varbūt nebija daudz momentu - tas ir dabiski, Liepājai ir laba komanda, kas labi aizsargājas, tai aizsardzībā ir pieredzējuši spēlētāji. Tāpēc radījām pamaz momentu. Parādījām raksturu, nospēlējām cienīgi, varbūt gan ar rezervi. Iesitām labus vārtus. Jā, bija spiediens, bija emocijas - tas ir normāli, jo ir fināls. Sarežģīts mačs, visiem paldies."

Vadims Jančuks ļoti atdzīvināja uzbrukumu - vai nebija domas laist viņu jau no 1. minūtes? "Iespējams, viņš ne līdz galam bija gatavs spēlēt no 1. minūtes. Zinājām, ka viņam bija neliels savainojums, tāpēc pataupījām viņu jau iepriekšējā spēlē. Šodien acīmredzot iznāca tajā brīdī, kad bija vajadzīgs, padarīja savu darbiņu, guva vārtus, kas, uzskatu, bija atslēgas moments spēlē."

Ko teicāt spēlētājiem pārtraukumā pie 0:1? "To neatklāšu, taču principā redzēju, ka puiši paši saprot, kas ir jādara. Redzēja, ka uz tablo ir netaisnīgs rezultāts, kas neatbilst spēles gaitai. Dažas lietas palaboju, kādu uzmundrināju. Vienīgi palūdzu spēlēt agresīvāk un aktīvāk uzbrukumā. Tā mums 1. puslaikā trūka."

Tātad uzskatāt, ka 1. puslaika rezultāts neatbilda spēles gaitai? "Jā, tā es uzskatu."

Ko domājāt, sakot, ka spēlējāt ar rezervi? "Kā jau teicu, uzbrukumā nespēlējām pietiekami agresīvi - tā arī bija tā rezerve. Šodien neslēdzām iekšā maksimālos ātrumus. Ļoti daudz spēlējām pozicionālos uzbrukumos un visu laiku spēlējām stāvot kājās, bez kustības. Uzdevums bija agresīvi, aktīvi rauties iekšā zonās."

Kaspars Dubra guva savus pirmos vārtus "Ventspils" rindās. Ilgi gaidījām, sagaidījām, vai ne? "Dabiski es apsveicu Kasparu personīgi, taču to visu paveica komanda - gan laukumā esošie, gan rezervisti. Man nav rezervistu - visi ir pamata spēlētāji. Visa komanda strādāja, lai būtu vārti. Noslēgumā to guva Kaspars, kurš to pelnījis ar savu darbu un attieksmi."

Liepājas treneris sacīja, ka izlīdzinošajos vārtos Žigajevs pēc Jūsu rīkojuma pirmo reizi izpildījis stūri no labās malas. Tas bija mēģinājums kaut ko mainīt? "Jā, svarīgi bija, tā teikt, pārraut ierasto kārtību. Kaut kas bija jāpamaina. Sanāca veiksmīgi. Vai intuīcija? "Jā, laikam. Visi bija pieraduši pie ierastās kārtības, visi savās vietās un nevaram neko radīt."

Kā garšoja šampānietis? "Šampānietis... [smejas] Tas viss pēc tam. Un tomēr - kā atzīmēsiet uzvaru, tagad vai pēc sezonas? "Domāju, ka uzvara jāatzīmē pareizi. Arī tagad to svarīgi ir izdarīt, bet ar prātu. Uzvara ir svarīgākais, bet mums priekšā vēl čempionāts. Mums ir mērķis, kuru sasniegt ir neticami grūti, bet, ja viss salīmēsies, tad... Sezonas beigās tad arī visu svinēsim - ko tieši, to redzēsim rudenī."

Lai medijos beidzot būtu konsekvence, kā pareizi ir jāraksta Jūsu uzvārds - Pučinsks vai Pučinskis? "Pučinsks."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-19 11:18, pirms 11 gadiem
Ja rezultats uz tablo ir netaisnigs,tas iespejams tikai divos gadijumos.1.Ja ir saplisis tablo.2.Ja ir kludijies operators.Pucinsks:Mes izveidojam maz bistamu momentu.Ja komanda izveidoja maz bistamu momentu,bet pretinieks izmantoja vienu no retajam izdevibam un iesita vartus,tad kapec rezultats uz tablo ir netaisnigs?Briziem tadi treneru un speletaju izteicieni vienkarsi soke.Ir jaatceras kada veida Griekija kluva par Eiropas cempioniem.Vini speleja tikai no aizsardzibas.Nevar tacu apgalvot ka vinu uzvaras bija netaisnigas.Par FKV pelnitu uzvaru Puciskim nevar nepiekrist,tas ir fakts,un es domaju ka neviens par to nesaubas.

     [+] [-]

, 2013-05-19 11:33, pirms 11 gadiem
Tieši tā, pgrieziet atpakaļ pāris nedēļas, ko visi runāja par čempionu līgu.