Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kauss: "Karosta" piekrīt spēlēt grūtos apstākļos, "Grobiņa" derbijā uzvar 3:0

Rolands Eliņš

Latvijas kauss: "Karosta" piekrīt spēlēt grūtos apstākļos, "Grobiņa" derbijā uzvar 3:0
"Grobiņas" galvenais treneris Viktors Dobrecovs. Foto: Aiga Veisa

Latvijas kausa otrā posma otrās kārtas šodienas vienīgajā spēlē Grobiņas SC ar 3:0 pārspēja „Karostu”, kas piekrita aizvadīt spēli, neskatoties uz to, ka vakar spēlēja otrās līgas maču Staicelē, otrā Latvijas galā.

Liepājas komandas „Karosta” un pavisam tuvu esošās „Grobiņas SC” mačs tika sagaidīts kā īpaši izceļams Latvijas kausa otrā posma otrajā kārtā, taču mača norise tika apdraudēta un vēl no rīta „Karosta” nebija droša par dalību spēlē. Iemesls tam pavisam vienkāršs – „Karosta”, kas pagājušajā sezonā prata aizspēlēties līdz pat pusfinālam, vakardien bija aizvadījusi 2. līgas spēli Staicelē. Jau spēle otrajā dienā pēc kārtas būtu ļoti nelabvēlīga situācija, bet te vēl jāņem vērā ilgais pārbrauciens, kuru komanda noslēdza tikai pēc pusnakts.

„Karosta” tomēr šorīt piekrita aizvadīt maču, un Latvijas Futbola federācija savā „Twitter” profilā pateicās klubiem par sapratni un izturību. „Pandēmijas dēļ saīsinātā sezona ierobežo kalendāra variēšanas iespējas. Situācija nav ideāla, tomēr visām sacensībām jānotiek atbilstoši reglamentam,” rakstīja LFF.

Grobiņas komandai izdevās ātri izvirzīties vadībā – 16. minūtē vārtus guva Jānis Jēkabsons. Pārsvars tika palielināts otrā puslaika sākumā ar Artūra Smetanova precīzo sitienu, bet pavisam drīz tika nokārtots arī 3:0, šoreiz „Karostai” raidot bumbu savos vārtos.

Spēle tā arī noslēdzās, kas nozīmē, ka kausa izcīņas astotdaļfinālā būs desmit Virslīgas komandas un piecas no pirmās līgas. Vēl atlikusi viena spēle, kurā noskaidrot pēdējo astotdaļfināli, un tajā trešdien sacentīsies otrās līgas komanda „Priekuļi” un trešās līgas komanda „Kauguri/Beitar”.

11.lv Latvijas kausa izcīņas otrā posma otrā kārta

SpēleRezultāts
Lokomotiv Daugavpils - Albatroz/Jelgava3:2
Grobiņas SC - Karosta3:0
Priekuļi/Cēsis - Kauguri/Beitar
Rēzekne - JDFS Alberts2:1
Auda - Super Nova5:1 (pag.)
Smiltene - Dinamo Rīga3:4 (pag.)

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2020-09-07 08:15, pirms 4 gadiem
Kapec nez nevareja parlikt kausa speli? Nav jau tie klubi tik noslogoti, jocigi