Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Tabanovs: "Kļūdīties gadās, bet tik daudz vārtu atvest pašiem sev..."

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Tabanovs: "Kļūdīties gadās, bet tik daudz vārtu atvest pašiem sev..."
Ivans Tabanovs, "Daugavas" treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Jūsu uzmanībai "Ventspils" un Daugavpils "Daugavas" treneru komentāri pēc graujošās ventspilnieku uzvaras ar 4:0 Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Ivans Tabanovs, Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris: "Apsveicu "Ventspili" ar iekļūšanu finālā, novēlu finālā veiksmi. Par spēli - "Ventspils" šodien izskatījās labi, pelnīti uzvarēja, taču arī mēs paši visos ielaistajos vārtos... nevaru izskaidrot šīs kļūdas - tāda līmeņa komandā tā gadās reti. Gadās, bet vienā spēlē tik daudz vārtu atvest pašiem sev... Jā, "Ventspils" uzvarēja pelnīti, bet mēs visus golus paši sev atvedām. Varbūt kaut ko ietekmēja fakts, ka tikko esam pārgājuši uz dabīgajiem zālājiem. Arī tas, ka vadošie spēlētāji dažādu iemeslu dēļ nevarēja spēlēt. Nācās mainīt sastāvu un dot iespēju puišiem, kuri maz spēlējuši. Viņi centās, bet ar to izrādījās daudz, daudz par maz." Vai neuzmainījāt līderus pēc pārtraukuma, jo baidījāties riskēt ar traumām? "Bija 3:0 - uzlaist tikai tāpēc, lai viņi paskraida? Ja viņi būtu veseli, laistu viņus no pirmās minūtes."

Jurģis Pučinsks, "Ventspils" galvenais treneris: "Pirmkārt, pateicos puišiem par uzvaru pēc iepriekšējās neveiksmīgās spēles [0:3 ar "Skonto" - aut.piez.]. Mums bija jāpieliek maksimums pūļu, lai reabilitētos pēc tādas neveiksmes. Šodien izskatījāmies tuvu, tuvu tam, ko gribētu redzēt, kaut arī gan kvalitāte, gan zālājs pagaidām vēl neļauj rādīt maksimumu. Tomēr bija kvalitatīvas epizodes, bija ātrums, bumbas kustība bija laba, spēlētāju kustība arī, tāpat spiediens. Gatavojāmies un parādījām vairāk vai mazāk saturīgu sniegumu. Paldies visiem, paldies līdzjutējiem. Pagaidām neko lielu neesam sasnieguši, esam tikai tikuši finālā. Guvām tādus vārtus... izmantojām pretinieku kļūdas. Kaut gan arī tas ir jāmāk. Finālā mūs gaida ļoti, ļoti sarežģīta spēle."

Kas bija grūtākais, gatavojoties šim mačam? "Grūti bija viss - dabīgi, pirmkārt, tas bija emocionālais fons, veicām labojumus arī taktiskajā ziņā, viss kopā. Pēc neveiksmes iepriekšējā mačā visi kopā sapulcējāmies un labi pastrādājām. Protams, tas nebija veltīgi." Vai nebija risks izlaist šādu sastāvu?" Zināmā mērā jā, tomēr futbolisti, kuri ir tuvu pamatsastāvam, izgāja un pierādīja, ka jebkurā gadījumā var aizvietot."

  -2 [+] [-]

, 2013-05-04 21:36, pirms 11 gadiem
gongaze gongaze.bez mamuki daugava nichivo niet.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-04 21:37, pirms 11 gadiem
eta katastrofa.stidna.

     [+] [-]

, 2013-05-04 21:52, pirms 11 gadiem
Friend123 rakstīja: gongaze gongaze.bez mamuki daugava nichivo niet.
Šeit pirms nedēļas kāds komentāros rakstīja, ka Mamuka atgriezīsies pie Tamaza, nevis uz Daugavpili.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-04 22:34, pirms 11 gadiem
Pagaidām Gongadze vēl nav gatavs nopietnam līmenim; ja vēl pāris mēnešus patrenēsies apzinīgi, tad varbūt...

  -4 [+] [-]

, 2013-05-04 22:51, pirms 11 gadiem
gongaze luchshi napadaiushi ies vlatvie.eta vsem prekrasna znaiut

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:21, pirms 11 gadiem
Nado menyaty: nazvanie komandi i trenera
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-05 15:43, pirms 11 gadiem
laris 88 napishi mne pojalusta nomer tvaio i pakaju kak nada krichac.ok?

     [+] [-]

, 2013-05-05 15:48, pirms 11 gadiem
sokolov.zizelev.gongaze.simonov. vot ani.katorie lubiat kamandu.pilus afanasiev valera.katori zdes bil.vot eta bila kamanda.