Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" vēlas pārdot aizsargu, kurš slimības dēļ nespēlē, bet tiek pieķerts kūrortā

Rolands Eliņš

"Galatasaray" vēlas pārdot aizsargu, kurš slimības dēļ nespēlē, bet tiek pieķerts kūrortā
Serdars Azizs. Foto: AFP/Scanpix

Turcijas futbola klubs „Galatasaray” ievietojis savu aizsargu Serdaru Azizu transfēram pieejamo futbolistu sarakstā, jo Azizs izpelnījies kluba fanu dusmas. Viņš 23. datumā izlaida komandas spēli, paskaidrojot to ar slimību, taču nākamajā dienā jau tika novērota viņa klātbūtne Maldīvu salu kūrortā.

Turcijas izlases aizsargs Serdars Azizs 23. decembrī nebija iekļauts „Galatasaray” sastāvā spēlē pret „Sivasspor”, kurā viņa komanda uzvarēja ar 4:2. Viņa nespēlēšana tika raksturota kā slimības dēļ. Taču 24. datumā viņa sievas „Instagram” profilā publicētajā attēlā Azizs redzams, atpūšoties Maldīvu salās.

Aziza rīcībā uzjundījusi „Galatasaray” fanu dusmas, kamēr klubs ievietojis viņu transfēram pieejamo spēlētāju sarakstā un cer pārtraukt sadarbību. Kluba pārstāvji gan noliedz Turcijas mediju ziņoto, ka ar Azizu uzreiz lauzts līgums. Arī Aziza aģents norādīja medijiem, ka viņa klients vēlas atstāt komandu.

Azizs pats šo situāciju raksturoja tā, ka pirms spēles viņš cietis no saindēšanās ar ēdienu, taču tā ka došanās brīvdienās bija jau ieplānota un biļetes nopirktas, viņš nolēmis to neatcelt.

Visa „Galatasaray” komanda šobrīd devusies mēnesi ilgās brīvdienās Turcijas līgas ziemas pārtraukuma laikā. „Galatasaray” aizvada nepārliecinošu sezonu un šobrīd ieņem tikai piekto vietu Turcijas līgā, tiesa, ir guvusi tikpat punktus, cik otrajā vietā esošā „Trabzonspor”.

Izmantotie resursi:
Galatasaray transfer list star who missed match...