Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Beidzot Premjerlīgā: ''Galatasaray'' izīrē itāļu uzbrūkošo pussargu Dzaniolo uz Villa

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Beidzot Premjerlīgā: ''Galatasaray'' izīrē itāļu uzbrūkošo pussargu Dzaniolo uz Villa
Nikolo Dzaniolo. Foto: AP/Scanpix

Itālijas izlases pussargs Nikolo Dzaniolo beidzot nokļuvis Anglijas Premjerlīgā. Stambulas ''Galatasaray'' viņu uz sezonu izīrējusi Birmingemas ''Aston Villa''.

Iepriekšējā transfēru logā Dzaniolo sākotnēji atteicās, bet vēlāk piekrita no ''Roma'' pārcelties uz citu Premjerlīgas klubu ''Bournemouth'', darījumam tik un tā nenotiekot. Vēlāk intervijā itālis atzina, ka spēlēt Premjerlīgā bijis viens no viņa sapņiem kopš mazotnes.

Dzaniolo ir ''Genoa'' un Florences ''Fiorentina'' jaunatnes akadēmiju audzēknis. Profesionāļa gaitas viņš sāka Ligūrijas reģiona C sērijas klubā ''Virtus Enella'', bet vēlāk atradās Milānas ''Inter'' Primavera komandā, pie teikšanas starp pieaugušajiem netiekot. A sērijā Dzaniolo uzziedēja galvaspilsētas kluba ''Roma'' rindās, tiekot atzīts arī par Itālijas čempionāta labāko jauno spēlētāju, bet šā gada februārī par 20 miljoniem eiro oficiāli pārcēlās uz Stambulas ''Galatasaray'' un parakstīja četru gadu līgumu.

Unaja Emerija trenētā Birmingemas ''Aston Villa'' sezonu sāka ar sakāvi viesos pret Ņūkāslas ''United'', bet otrajā kārtā svētdien mājās uzņems Liverpūles ''Everton'' futbolistus.

Izmantotie resursi:
https://www.avfc.co.uk/news/2023/au...