Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Muntari izīrēts "Sunderland", Lakičs vasarā uz "Wolfsburg", Suaress devies uz Liverpūli

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Muntari izīrēts "Sunderland", Lakičs vasarā uz "Wolfsburg", Suaress devies uz Liverpūli
Salijs Muntari
Foto: AP/Scanpix

Milānas "Inter" izīrējusi pussargu Saliju Muntari Anglijas Premjerlīgas klubam "Sunderland", toties Vācijas Bundeslīgas kluba "Kaiserslautern" uzbrukuma līderis Srdžans Lakičs vasarā pāries uz "Wolfsburg". "Liverpool" jaunieguvums Luiss Suaress jau devies uz Angliju, lai parakstītu līgumu.

Milānas "Inter" uz atlikušo sezonas daļu uz Anglijas Premjerlīgas klubu "Sunderland" izīrējusi pussargu Saliju Muntari (26). Viņš būs jau trešais Ganas izlases spēlētājs "Sunderland" sastāvā, pievienojoties Džonam Mensā un Asamoā Gjanam. "Sunderland" galvenais treneris Stīvs Brūss ir ļoti apmierināts ar šādu notikumu pavērsienu: "Ja ir iespēja iegūt tik prasmīgu spēlētāju, kaut vai uz īsu laiku, tā ir jāizmanto. Viņš spēs labi adaptēties, jo lieliski zina kā spēlēt Premjerlīgā (savulaik Muntari veiksmīgi spēlēja "Portsmouth" rindās, aut.). Muntari noteikti palīdzēs komandai uzlabot sniegumu." Tāpat komandai pievienojies beniniešu pussargs Stefans Seseņjons, kurš atstājis vienu no spēcīgākajiem Francijas klubiem "PSG". 26 gadus vecais futbolists angļu klubam izmaksājis aptuveni septiņus miljonus eiro. Līgums parakstīts uz 3,5 gadiem. Jāatzīmē, ka Seseņjons bija neapmierināts ar pieticīgo lomu komandā, izteica milzīgu vēlmi atrast jaunu darba vietu un pat boikotēja treniņus, tādējādi piesakot karu kluba vadībai.

Interesanti, ka cits futbolists savukārt pievienojies "Inter" uz īri līdz sezonas beigām – tas ir "Genoa" pussargs Huseins Karja (28). Marokas izlases spēlētājs šosezon sevi parādījis no labākas puses, izpelnoties iespēju vismaz pussezonu pavadīt "Inter". Pēc īres līguma beigām Milānas klubam būs iespēja iegūt pilnas tiesības uz Karju.

Vācijas Bundeslīga kluba "Kaiserslautern" uzbrukuma līderis Srdžans Lakičs (27) pēc šīs sezonas pievienosies "Wolfsburg". Horvātijas futbolists Stīva Maklārena trenētajai komandai pievienosies kā brīvais aģents, jo viņa līgums ar "Kaiserslautern" beidzas tieši šīs sezonas beigās. Paredzams, ka Lakičs parakstīs vienošanos uz četriem gadiem. Uzbrucējs ar 11 rezultatīviem sitieniem šobrīd ir Bundeslīgas ceturtais labākais vārtu guvējs. Cits vācu klubs Gelzenkirhenes "Schalke" par diviem miljoniem eiro nopircis "Rosenborg" pussargu Antoniju Ananu (24).

Tikmēr Amsterdamas ''Ajax'' uzbrucējs Luiss Suaress (24) vakar jau devies uz Angliju, lai "Liverpool" klubā izietu medicīniskās pārbaudes un vienotos par līguma nosacījumiem. Jau ziņojām, ka "Ajax" piekrita Liverpūles izteiktajam 22,8 miljonu mārciņu vērtam piedāvājumam par Urugvajas izlases uzbrucēju. Paredzams, ka Suaress "Liverpool" rindās valkās kreklu ar 7. numuru.

Tikmēr Nigērijas izlases uzbrucējs Džons Utaka (29), kurš kopš 2007. gada pārstāvēja Anglijas Čempionātā pašreiz spēlējušo ''Portsmouth'', atgriezies Francijā (savulaik – piecus gadus - spēlēja ''Rennes'', ''Lens''), parakstot līgumu ar 8. vietā esošo ''Montpellier'' (20 mačos gūti tikai 17 vārti). Savukārt Itālijā atgriezies itāļu pussargs Alesandro Rosina, kurš kopš 2009. gada vasaras pārstāvēja Krievijas Premjerlīgas klubu Sanktpēterburgas ''Zenit'', kura rindās pērn kļuva par čempionu. 26 gadus vecais futbolists līdz sezonas beigām tiks izīrēts A Sērijas klubam ''Cesena'' (18. vieta 20 komandu konkurencē). Tāpat jāpiemin, ka līgumu līdz nākamās sezonas beigām ar Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas ''Fulham'' pagarinājis komandas kapteinis Denijs Mērfijs (33).

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs: Insomnian

  -1 [+] [-]

, 2011-01-30 11:28, pirms 13 gadiem
Sun'Land galvenais treneris ir Stīvs, nevis Džons Brūss...Kas attiecas uz papildinājumiem, tad gan Poole, gan Sunderland dabūjuši ļoti meistarīgus futbolistus.Tik tagad jāgaida, kas notiks ar Torresu, bet nesaprotu, kāpēc viņš tik ļoti izmisīgi grib skriet prom jau ziemā, pie tam tagad, kad ir Suarezs - paliktu Liverpoolē līdz sezonas beigām, iespēlētos ar Suarezu un tad skatītos, kāda ir situācija.Bet nu labi - kas tad man.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-30 11:32, pirms 13 gadiem
Seseņjons arī uz Sunderland.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-30 11:42, pirms 13 gadiem
Suarez - Gerrard- Torres. Izklausās neslikti, būs biežāk jāskatās Liverpūles spēles.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-30 12:04, pirms 13 gadiem
Sunderland komandai tiešām labi papildinājumi pa ziemu. Domāju, ka Muntari un Seseņjons spēs labi iejusties komandā. Kad Mourinju atveda Muntari uz Itāliju, likās, ka viss nu sanāks, bet tad treneru maiņas, un Muntari bija cietējs. Ceru, ka pie Brūsa viņam ies tāpat kā kādreiz Pompejā.

Jāatzīst, ka ļoti patīk arī Annana pāreja uz Schalke komandu. Ļoti jauns un talantīgs spēlētājs. Schalke viņš tikai palīdzēs. Lai veicas. Ļoti talantīgs ir arī uz Inter izīrētais Kharja, bet viņš ir vecāks par Annanu. Lai jau Mbokani izdodas aizvietot Džeko, bet tad jau redzēsim, vai Lakiča pāreja vasarā nebūs novēlota. Vēl kādu ziemā vajadzēja.

Un ziemas visiespaidīgākais transfērs - Suaress uz Liverpool. Lai viņam veicas, ļoti patīk šī spēlētāja spēle. Pats būtu vēlējies redzēt United rindās, bet ir kā ir. L'pool lielisks ieguvums. Domāju, ka ar Toresu labi saspēlēsies un Bābelu, protams, spēs aizvietot.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 12:04, pirms 13 gadiem
Vēl vien jāpiemin, ka Arsenal savu meksikāņu uzbrucēju Karlosu Velu izīrējuši WBA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-01-30 12:09, pirms 13 gadiem
Vai tik Suarezs nebūs aizstājejs Torresam?

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 12:29, pirms 13 gadiem
Es domāju ka Torresam jāpaliek līdz vasarai, vēl var Liverpool tik ČL protams, tas būs grūti bet nekas nav neiespējams. uz doto brīdi 9 punkti līdz 4 vietai. Es domāju ja ar Suarezu saspēlēsies tad būs ok. Moš jau trešdien redzēsim Suarezu darbībā? Un noteikti es domāju Suarez spēlēs pret Chelsea 6. februārī.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-30 12:32, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Es domāju ka Torresam jāpaliek līdz vasarai, vēl var Liverpool tik ČL protams, tas būs grūti bet nekas nav neiespējams. uz doto brīdi 9 punkti līdz 4 vietai. Es domāju ja ar Suarezu saspēlēsies tad būs ok. Moš jau trešdien redzēsim Suarezu darbībā? Un noteikti es domāju Suarez spēlēs pret Chelsea 6. februārī.
Kāda vēl info no pūles nometnes? Kādu vingeri ir plānots iegādāties?

     [+] [-]

, 2011-01-30 12:35, pirms 13 gadiem
Maikl25 rakstīja: un kapec lai Toress negribetu iet prom? nakamgad atkal sedet bez CL???
Nākamgad viņš varētu jau būt pārgājis uz citu komandu, kura spēlēs ČL - tā pāreja varētu notikt vasarā - ziemā skriet kaut kur nebūtu tas prātīgākais, pie tam, ja ir nopirkts tāds spēlētājs, kā Suarezs.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 12:37, pirms 13 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: Nākamgad viņš varētu jau būt pārgājis uz citu komandu, kura spēlēs ČL - tā pāreja varētu notikt vasarā - ziemā skriet kaut kur nebūtu tas prātīgākais, pie tam, ja ir nopirkts tāds spēlētājs, kā Suarezs.
Šaubos vai Toress ies prom, kā viņš pats izteicās kādreiz, tad var saprast, ja tā būs Spānija, tad tikai Atletiko. Cita EPL komanda? Negribētos ticēt, ka tā būs Čelsī, Pūle tiešām ir viņa komanda.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-30 12:42, pirms 13 gadiem
Tiek lēst par to ka Torresu varētu pa 45 miljonim plus Anelka, vai pa 50 miljoniem. BEt negribas, lai Torres ietu prom,man kā fanam būs ļoti žēl un ja ies pie Chelsea tad pat riebums, jo labāk tad lai eit uz Spāniju nevis pie kādas EPL komandas. Tas būs kaut kas līdzīgs kā Ade uz City aizgāja. Un faniem tas noteikti nepatiks.

Vingeru grib it kā Young,bet villa piedāvāja viņam jaunu kontraktu ja nešaubos.

     [+] [-]

, 2011-01-30 12:42, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Šaubos vai Toress ies prom, kā viņš pats izteicās kādreiz, tad var saprast, ja tā būs Spānija, tad tikai Atletiko. Cita EPL komanda? Negribētos ticēt, ka tā būs Čelsī, Pūle tiešām ir viņa komanda.
Hmm, tad kāpēc iesniedzis prasību Liverpool vadībai, lai viņu pārdod?
Jaunākās ziņas liecina, ka "Chelsea" gatavi dod 60 ļimonus, un bonusā vēl Sturridge.
Es jau ļoti ceru, ka Fernando paliks Liverpūlē, bet nu...

     [+] [-]

, 2011-01-30 12:44, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Tiek lēst par to ka Torresu varētu pa 45 miljonim plus Anelka, vai pa 50 miljoniem. BEt negribas, lai Torres ietu prom,man kā fanam būs ļoti žēl un ja ies pie Chelsea tad pat riebums, jo labāk tad lai eit uz Spāniju nevis pie kādas EPL komandas. Tas būs kaut kas līdzīgs kā Ade uz City aizgāja. Un faniem tas noteikti nepatiks.

Vingeru grib it kā Young,bet villa piedāvāja viņam jaunu kontraktu ja nešaubos.
Kur viņš uz Spāniju ies? Barcai un Real pagaidām, manuprāt, uzbrucējus nevajag. Un neko citu jau nu noteikti viņš negribēs.

     [+] [-]

, 2011-01-30 12:48, pirms 13 gadiem
Zobārsts rakstīja: Kur viņš uz Spāniju ies? Barcai un Real pagaidām, manuprāt, uzbrucējus nevajag. Un neko citu jau nu noteikti viņš negribēs.
Es parasti saku, ka labāk lai uz Spāniju nevis EPL pie kādiem no galvenajiem konkurentiem. Jo tiešām tas būtu ļoti sāpīgi, un tad pret viņu kā pret cilvēku cieņa pazustu. Jo vēl nesen teicis, ka viņš ir ļoti priecīgs palikt Liverpool un ka viņš nedomā iet prom, a tagad ja izrīkosies tik cūcīgi, tad sorr, kāda var būt cieņa pret tādu spēlētāju. Saprotu ka gribas CL, bet nu, saka vienu a dara pavisam citu.

     [+] [-]

, 2011-01-30 13:04, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Es parasti saku, ka labāk lai uz Spāniju nevis EPL pie kādiem no galvenajiem konkurentiem. Jo tiešām tas būtu ļoti sāpīgi, un tad pret viņu kā pret cilvēku cieņa pazustu. Jo vēl nesen teicis, ka viņš ir ļoti priecīgs palikt Liverpool un ka viņš nedomā iet prom, a tagad ja izrīkosies tik cūcīgi, tad sorr, kāda var būt cieņa pret tādu spēlētāju. Saprotu ka gribas CL, bet nu, saka vienu a dara pavisam citu.
Kad Toress pārgāja uz Liverpūli, viņam arī noteikti solīja konkurētspējīgu sastāvu un cīņu par tituliem. Ko mēs redzam? Nav ne cīņas par titulem, ne konkurētspējīga sastāva. Tas ir tikai normāli, ka ārzemniekam nav izveidojušās tik lojālas jūtas pret klubu, kas nav ne dzimtais, ne arī vieta, kur viņš pavadījis jau ilgus gadus (vai dažus, bet laimīgus).

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 13:13, pirms 13 gadiem
Tagad ir Dalglish pie stūres, un noteikti mēs jau varam manīt labāku sniegumu no spēlētājiem. Spēle'tāji ir labi, tik Hodžsons nevarēja viņus pareizi izmantot. Un ja redzēji spēles, tad var redzēt, ka Liverpool sāk spēle't savādāk, vēl parādās vecās kaites no iepriekšējiem menedžeriem, bet tagad es domāju būs savādāk. Plus ja tu nezini kas ir King Kenny, tad nevajag, jo tā ir leģenda, gan kā spēlētājs, gan kā menedžeris. Un noteikti ja ne šosezon tad nākamo, redzēsim veco labo Liverpool.
Plus ja domā, ka Dalglish nepaliks Liverpool pēc sezonas, es dziļi šaubos, ka Liverpool varēs atrast kādu labāku aizstājēju un noteikti jaunie īpašnieki piedāvās ļoti labu līgumu viņam un viņš paliks noteikti fanu dēļ. Dalglish varēs izveidot konkurētspējīgu komandu. Jo paskaties viņš uzticas jaunajam Kelly, un viņš redz viņā lielu potenciālu. Tāpat Dalglish runā par jauno Wilson kurš vēl nespēlē pagaidām, ka tas ir ļoti labs un perspektīvs aizsargs.King Kenny zin ko dara.

     [+] [-]

, 2011-01-30 13:28, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Es parasti saku, ka labāk lai uz Spāniju nevis EPL pie kādiem no galvenajiem konkurentiem. Jo tiešām tas būtu ļoti sāpīgi, un tad pret viņu kā pret cilvēku cieņa pazustu. Jo vēl nesen teicis, ka viņš ir ļoti priecīgs palikt Liverpool un ka viņš nedomā iet prom, a tagad ja izrīkosies tik cūcīgi, tad sorr, kāda var būt cieņa pret tādu spēlētāju. Saprotu ka gribas CL, bet nu, saka vienu a dara pavisam citu.
nu un kā jūtas spelētājs, kam pirms sezonas apsolīts, ka cīnīsies par tituliem, būs jauni labi spēlētāji komandā, lai viņš parakstītu līgumu ar komandu? viņš jau arī palika dēļ solījumiem, kas nav sākti pildīt. tā kā no abām pusēm tiek lauzti solījumi.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-30 13:37, pirms 13 gadiem
Tu redzēji Torresa līgumu un ka tur bija rakstīts, ka cīnīsimies par tituliem un būs labi spēlētāji???
Es vēlreiz saku, ja cilvēks, saka ka viņam viss patīk un viņs ir pamierināts sezonas sākumā un tagad saka aj vsjo gribu uz citurieni atvaino. Tad viņš ir melis. Otkārt bija citi saimnieki un treškārt tagad ir cits treneris, kas noteikti atgriezīs veco labo Liverpool uz sliedēm. Ja Torresam grib uzreiz CL trofeju, viņam šogad vienalga nespīd pat Chelsea rindās, jo šogad Barcelona ir neapturama. Vienalga CL neredzēt kā ausis, un domājams tāpat ar nākamgad. A nākamgad Liverpool noteikti būs savādāka komanda, kura sasniegs daudzas virsotnes tici man.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 13:45, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Es vēlreiz saku, ja cilvēks, saka ka viņam viss patīk un viņs ir pamierināts sezonas sākumā un tagad saka aj vsjo gribu uz citurieni atvaino. Tad viņš ir melis.
Parādi man spēlētāju, kurš nemeklē jaunu komandu un sezonas sākumā saka, ka viss ir slikti, esmu neapmierināts utt. Lielā daļā interviju, preses konferenču ir parastās pieklājības frāzes - klubs ir lielisks, sastāvs teicams, esam gatavi lielām uzvarām, fani ir burvīgi utt. Tak daudzām tām intervijām vai īsajām sarunām tv vispār nav jāpievērš nekāda uzmanība - tādā līmenī spēlētājiem pat parasti līgumā ir iekļauts, ko drīkst teikt presē, ko ne. Citādi būs sods.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-30 13:46, pirms 13 gadiem
Poolei gadījumā sliktie rezultāti nenāca lielākoties dēļ švakās vidējās līnijas?

     [+] [-]

, 2011-01-30 13:51, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Tu redzēji Torresa līgumu un ka tur bija rakstīts, ka cīnīsimies par tituliem un būs labi spēlētāji???
Es vēlreiz saku, ja cilvēks, saka ka viņam viss patīk un viņs ir pamierināts sezonas sākumā un tagad saka aj vsjo gribu uz citurieni atvaino. Tad viņš ir melis. Otkārt bija citi saimnieki un treškārt tagad ir cits treneris, kas noteikti atgriezīs veco labo Liverpool uz sliedēm. Ja Torresam grib uzreiz CL trofeju, viņam šogad vienalga nespīd pat Chelsea rindās, jo šogad Barcelona ir neapturama. Vienalga CL neredzēt kā ausis, un domājams tāpat ar nākamgad. A nākamgad Liverpool noteikti būs savādāka komanda, kura sasniegs daudzas virsotnes tici man.
Liverpool katru gadu ir gatavi nākamsezon sasniegt virsotnes, vēl katru reizi pa vidam iespraužot savu, neapšaubāmi, iespaidīgo vēsturi, bet ja neskaita to fantastisko atspēlēšanos Stambulā, nekas cits nav pēdējos gados sasniegts. Jādzīvo uz priekšu. Nākamsezon Poolei ČL neredzēt kā savas ausis.

     [+] [-]

, 2011-01-30 14:03, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Tu redzēji Torresa līgumu un ka tur bija rakstīts, ka cīnīsimies par tituliem un būs labi spēlētāji???
Es vēlreiz saku, ja cilvēks, saka ka viņam viss patīk un viņs ir pamierināts sezonas sākumā un tagad saka aj vsjo gribu uz citurieni atvaino. Tad viņš ir melis. Otkārt bija citi saimnieki un treškārt tagad ir cits treneris, kas noteikti atgriezīs veco labo Liverpool uz sliedēm. Ja Torresam grib uzreiz CL trofeju, viņam šogad vienalga nespīd pat Chelsea rindās, jo šogad Barcelona ir neapturama. Vienalga CL neredzēt kā ausis, un domājams tāpat ar nākamgad. A nākamgad Liverpool noteikti būs savādāka komanda, kura sasniegs daudzas virsotnes tici man.
nu un viņu jau pierunāja palikt ar solījumiem, ka jā, tagad viss būs kārtība, mēs ejam uz tituliem. tā viņs jau droši vien tagad spēlētu kkur citur, un jūs varētu mīcīties pa vēl zemākām ailēm tabulā. ne jau nu viņš vienīgais melis šajā gadījumā.

     [+] [-]

, 2011-01-30 14:12, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Tu redzēji Torresa līgumu un ka tur bija rakstīts, ka cīnīsimies par tituliem un būs labi spēlētāji???
Es vēlreiz saku, ja cilvēks, saka ka viņam viss patīk un viņs ir pamierināts sezonas sākumā un tagad saka aj vsjo gribu uz citurieni atvaino. Tad viņš ir melis. Otkārt bija citi saimnieki un treškārt tagad ir cits treneris, kas noteikti atgriezīs veco labo Liverpool uz sliedēm. Ja Torresam grib uzreiz CL trofeju, viņam šogad vienalga nespīd pat Chelsea rindās, jo šogad Barcelona ir neapturama. Vienalga CL neredzēt kā ausis, un domājams tāpat ar nākamgad. A nākamgad Liverpool noteikti būs savādāka komanda, kura sasniegs daudzas virsotnes tici man.
un starp citu, Barselona arī pagāšgad bija neapturama, taču apstājās pret Inter, kuriem paredzēja jau izstāšanos 1/8finālā pret Chelsea. tā kā neko nevar zināt. un, tfu tfu tfu, ja vēl kāds no līderiem noruaj traumu, tad gan nevar droši teikt, ka ir neapturama komanda.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-30 14:34, pirms 13 gadiem
Abromovičs cik gadus mēģina iegūt ČL i dod naudu cik vajag i veinalga neko nesasniedz. Ja Liverpool, būtu norm saimnieki nevis skopie iepriekšējie saimnieki būtu cita runa. Tagad ir citi saimnieki kuri gribēs no komandas uzvaras un dos naudu lai tā būtu labākā.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 14:53, pirms 13 gadiem
Ja dod 50-55 mio, lai dodas uz tīmu, kur kapteinis ņems priekšā viņa sievu, paša fani puslaikā viņu izsvilps un vicinās plastmasas karodziņus, kur treneris mainīsies ik pa sezonai utt. Ar savu TR viņš jau visu ir sačakarējis - from hero to zero. Būtu pēdējais gads, varētu pamarinēt rezervēs. Es saprastu, ja gribētu uz Spāniju vai Itāliju, bet ne jau uz čelski + vēl pēdējās dienās, kad aizstājēju vairs nesameklēsi. Kaut kā aizdomīgi tas izskatās - pēdējās transfēra dienas - ne Barca, ne Shity vairs nepagūst piedalīties, tad jau tiešām labu laiku ir gribējis prom, lai gan vēl 10. janvārī stāstīja, kāds viņš labs profesionālis.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-30 14:58, pirms 13 gadiem
Looserpool vēl zaudēs Torresu? Hahaha

     [+] [-]

, 2011-01-30 15:03, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Abromovičs cik gadus mēģina iegūt ČL i dod naudu cik vajag i veinalga neko nesasniedz. Ja Liverpool, būtu norm saimnieki nevis skopie iepriekšējie saimnieki būtu cita runa. Tagad ir citi saimnieki kuri gribēs no komandas uzvaras un dos naudu lai tā būtu labākā.
Premjerlīgu Liverpool nav izcīnījusi jau 20 gadus un pēdējo gadu laikā ir vienīgā no četrām komandām, kas ir visbiežāk pametusi lielo četrinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-30 15:27, pirms 13 gadiem
Fernando Torres has been wanting to leave...
njā, un viņu pierunāja parakstīt līgumu.

     [+] [-]

, 2011-01-30 15:49, pirms 13 gadiem
Domāju, ka ja ne tagad, tad vasarā noteikti pāries kaut kur citur. Vienīgi vasarā Poole var nedabūt tik lielu summu par viņu...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 15:52, pirms 13 gadiem
Muse777 rakstīja: Domāju, ka ja ne tagad, tad vasarā noteikti pāries kaut kur citur. Vienīgi vasarā Poole var nedabūt tik lielu summu par viņu...
drīzāk jau taisni vairāk dabūs, jo tad jau necīnīsies Chelsea vien, bet gan arī citi klubi vēlēsies viņu iegūt savā īpušumā.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-30 15:54, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: Premjerlīgu Liverpool nav izcīnījusi jau 20 gadus un pēdējo gadu laikā ir vienīgā no četrām komandām, kas ir visbiežāk pametusi lielo četrinieku.
Pasaki kad Chelsea sāka norm spēlēt kad Abromovičs parādījās bet ja skatās no 1992 līdz 2009 gadam tad liverpool nebija sliktākas vietas kā 8 93 gadā, bet tavi čelsiki tajā apt 93 bija 14. Tad ko tu te vispār runā. Tikai kad Abromovičs ar savu naudu parādījās čelsi kļuva konkurēt spējīgia tā bija komanda vidusmēra. Paskaties tabula ja netici. Liela nauda izmainīja komandu. Tapat arī Liverpool jaunajiem īpašniekiem ir lielas ambīcijas, ar kuru palīdzību Liverpool būs konkurētspējīga par godalgām.
Ja Torres aizies, varu saderēt ka pēc pārs gadiem nožēlos, jo Liverpool atkal sāks uzvarēt, jo kā teicu īpašniekiem ir Lielas ambīzija, lai klubs būtu tikapt spēcīgs kā agrākos gados.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 16:21, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Pasaki kad Chelsea sāka norm spēlēt kad Abromovičs parādījās bet ja skatās no 1992 līdz 2009 gadam tad liverpool nebija sliktākas vietas kā 8 93 gadā, bet tavi čelsiki tajā apt 93 bija 14. Tad ko tu te vispār runā. Tikai kad Abromovičs ar savu naudu parādījās čelsi kļuva konkurēt spējīgia tā bija komanda vidusmēra. Paskaties tabula ja netici. Liela nauda izmainīja komandu. Tapat arī Liverpool jaunajiem īpašniekiem ir lielas ambīcijas, ar kuru palīdzību Liverpool būs konkurētspējīga par godalgām.
Ja Torres aizies, varu saderēt ka pēc pārs gadiem nožēlos, jo Liverpool atkal sāks uzvarēt, jo kā teicu īpašniekiem ir Lielas ambīzija, lai klubs būtu tikapt spēcīgs kā agrākos gados.
vispār neīsu laiku pirms Abramoviča Chelsea ieguva dažus kausus. cik kausus vispār Liverpool pēdējo 10-15 gadu laikā ir ieguvusi?
1 2 41 komentārs