Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''AZ Alkmaar'' paraksta līgumu ar zviedru talantu Elmu

''AZ Alkmaar'' paraksta līgumu ar zviedru talantu Elmu
Rasmuss Elms
Foto: Scanpix Sweden

Zviedrijas izlases pussargs Rasmuss Elms, kurš pašlaik tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem zviedru futbolistiem, pārcēlies uz Nīderlandi, kur pievienojies pašreizējiem valsts čempioniem ''AZ Alkmaar''.

21 gadu vecais pussargs ar Nīderlandes čempioniem parakstījis līgumu uz četriem gadiem un par viņa iegādi ''AZ'' nācās šķirties no trīs miljoniem eiro. Pateicoties veiksmīgi aizvadītajam U-21 izlašu Eiropas čempionātam (pusfinālā zviedri tikai pēcspēles soda sitienu sērijā piekāpās Anglijai), nopietnu interesi par jauno zviedru talantu izrādīja arī vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi, taču Elms nolēmis pievienoties tieši ''AZ Alkmaar''.

Iepriekš Elms, kurš šogad ticis uzaicināts arī uz Zviedrijas izlasi, kur jau paspējis aizvadīt deviņas spēles, gūstot arī vienus vārtus, četrus gadus spēlējis zviedru kluba ''Kalmar FF'' rindās, kur savulaik, 2005. gadā, arī uzsāka savu profesionālo karjeru. Jaunais spēlētājs pašlaik tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem zviedru futbolistiem.

''Esmu priecīgs, ka pievienojos šim klubam,'' sacīja Elms, kura brālis Viktors Elms (23, pussargs/uzbrucējs) arī šogad (janvārī) no ''Kalmar FF'' pārcēlies uz ''Eredivisie'', un spēlē ''SC Heereneveen'' komandas rindās. ''Mans brālis Viktors man jau pastāstīja, ka ''AZ Alkmaar'' ir ļoti laba un profesionāla komanda. Viktors teica, lai pievienojos viņam ''SC Heerenveen'', taču es viņu neklausīju,'' atklāja zviedru futbolists.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-08-30 11:30, pirms 15 gadiem
Iespējams Ja Jau Ir Zviedru Talants TaD Moška Palīdzēs AZ Ļoti daudz!