Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

papildināts Rakitičs pāriet uz ''Sevilla'', Pacīni - ''Inter'', ''Liverpool'' vienojas ar ''Ajax'' par Suaresu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Rakitičs pāriet uz ''Sevilla'', Pacīni - ''Inter'', ''Liverpool'' vienojas ar ''Ajax'' par Suaresu
Ivans Rakitičs
Foto: AP/Scanpix

Horvātijas izlases un nu jau bijušas Vācijas Bundeslīgas kluba ''Schalke'' pussargs Ivans Rakitičs pārcēlies uz Spānijas klubu ''Sevilla'', kamēr Milānas ''Inter'' pievienojies itāļu uzbrucējs Džampaolo Pacīni, kurš iepriekš pārstāvēja ''Sampdoria''. Mali izlases un Madrides "Real" pussargs Mamadū Diarā parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar franču klubu "Monaco", "Hoffenheim" beidzot pametis uzbrucējs Demba Bā, kurš līdz 2014. gadam spēlēs "West Ham", bet Mauro Kamoranezi pēc sešiem mēnešiem lauzis līgumu ar "Stuttgart".

Spānijas kluba "Sevilla" vadība pastiprinājusi komandas rindas ar 22 gadus veco Horvātijas izlases un nu jau bijušo Vācijas Bundeslīgas kluba Gelzenkirhenes "Schalke" pussargu Ivanu Rakitiču. Līgumu ar Seviļas klubu Rakitičs, kurš ''Schalke'' pārstāvēja kopš 2007. gada, parakstījis uz 3,5 gadiem. Izlases rindās perspektīvais pussargs aizvadījis 25 mačus un guvis astoņus vārtus. Tikmēr tiek lēsts, ka Anglijas Premjerlīgas klubs ''Liverpool'' beidzot ir panācis vienošanos ar Amsterdamas ''Ajax'' par Urugvajas izlases uzbrucēja Luisa Suaresa (24) pārcelšanos uz Angliju. Abi klubi vienojušies par darījuma summu 26,5 miljonu eiro apmērā (sākumā angļi piedāvāja 15, ''Ajax'' prasīja 30). Tagad spēlētājam atlicis vien vienoties par līguma nosacījumiem un iziet medicīnisko pārbaudi.

Milānas ''Inter'' par 12 miljoniem eiro no cita A Sērijas kluba ''Sampdoria'' iegādājusies 26 gadus veco itāļu uzbrucēju Džampaolo Pacīni. Līgums ar Itālijas izlases spēlētāju noslēgts uz 4,5 gadiem. Darījums paredzēja, ka pretējā virzienā uz Dženovas klubu devies franču pussargs Džonatans Biabianī (22). Bet otrs Milānas klubs ''AC Milan'' šajā transfēru periodā iegādājies jau ceturto spēlētāju, no spāņu kluba ''Espanyol'' nopērkot 21 gadus veco spāņu aizsargu Didacu Vilā, ar kuru parakstīts līgums uz 4,5 gadiem.

Savukārt Mali pussargs Mamadū Diarā (29) no Madrides "Real" par tīru velti pārgājis uz Francijas augstākā čempionāta klubu "Monaco". Spēlētājs pievienojās "Real" 2006. gada vasarā, pirmajās divās sezonās spēlēja visai daudz, taču pēc tam traumas un citu futbolistu nonākšana Madridē padarīja Diarā par rezervistu. Šīs sezonas La Liga čempionātā pussargs izgājis laukumā vien trīs reizes, turklāt visos gadījumos uz maiņu. Diarā šodien veiksmīgi izgājis medicīniskās pārbaudes un parakstījis līgumu līdz sezonas beigām.

Spekulācijas ap Dembas Bā (26) jauno darbavietu ilga vairākas nedēļas. Uzbrucējs jau gandrīz bija pārgājis uz "Stoke City", taču neizturēja medicīniskās pārbaudes, līdz ar to darījums nenotika. Pirms pāris dienām kļuva zināms, ka "Hoffenheim" spēlētāju izīrēs "West Ham United", un šodien darījums beidzot ir noslēgts. Gan ar vienu būtisku piebildi – Senegālas izlases uzbrucējs tomēr kļuvis par pilntiesīgu Londonas kluba spēlētāju. "West Ham" par futbolistu esot samaksājusi sešus miljonus mārciņu, un Bā noslēdzis līgumu līdz 2014. gadam. Pieminot ''Hoffenheim'', noteikti jāatzīmē, ka klubs līdz 2014. gada jūnijam parakstījis līgumu ar Nīderlandes izlases aizsargu Edsonu Brāfhaidu (27), kurš kopš 2009. gada pārstāvēja ''Bayern''. Divu gadu laikā Minhenes kluba rindās spēlētājs Bundeslīgas ietvaros laukumā devās tikai 12 reizes, bet pagājušās sezonas otrajā pusē tika izīrēts Glāzgovas ''Celtic''. Brāfhaids jaunajā komandā pievienosies bijušajam komandas biedram ''Bayern'' rindās austriešu aizsargam/pussargam Davidam Alabam (18), kurš Hofenhaimā spēlēs uz īres nosacījumiem.

Vācijas Bundeslīgas klubu "Stuttgart" pametis pieredzējušais itāļu pussargs Mauro Kamoranezi (34). Iepriekš ilgus gadus Turīnas "Juventus" pavadījušais Kamoranezi pievienojās Štutgartei tikai šovasar, bet tagad nolēmis pārtraukt līgumsaistības ar to. No spēlētāja izteikumiem var saprast, ka pussargs nav bijis apmierināts ar kluba sportisko līmeni – "Stuttgart" Bundeslīgā šobrīd ieņem priekšpēdējo vietu. Pats Kamoranezi karjeru vēlas turpināt Argentīnā.

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' un Meksikas izlases uzbrucējs Karloss Vela (21) līdz sezonas beigām tiks izīrēts ''West Bromwich'', savukārt Kazaņas "Rubin" nigēriešu uzbrucējs Obafemi Martins (26) līdz sezonas beigām uz īres nosacījumiem spēlēs "Birmingham City". Spēlētājs vēloties būt tuvāk savai ģimenei. Tikmēr pieredzējušais un ilggadējais Madrides ''Real'' spāņu aizsargs Mišels Salgado (35), kurš kopš 2009. gada pārstāv ''Blackburn Rovers'', ar pašreizējo klubu pagarinājis līgumu vēl uz vienu sezonu, līdz nākamās sezonas beigām.

Transfēru tirgus sakarā vēl jāmin, ka Londonas "Chelsea" esot piedāvājusi "Liverpool" 35 miljonus par uzbrucēju Fernando Toresu (26), taču Liverpūles klubs esot piedāvājumu noraidījis, sakot, ka spēlētājs netikšot pārdots. Tiesa, ir arī informācija, ka pats Toress esot lūdzis kluba vadībai, lai tie nopietnāk apsver uzbrucēja iespējamo palaišanu uz citu vienību.

Vienu no spēcīgākajiem Francijas klubiem "PSG" acīmredzot tomēr atstās beninietis Stefans Seseņons. Pussargs, būdams neapmierināts ar pieticīgo lomu komandā, izteica milzīgu vēlmi atrast jaunu darba vietu. Seseņons, boikotējot treniņus, pat pieteica karu kluba vadībai, taču "PSG" neparko nevēlējās šķirties no beninieša. Par 26 gadus veco pussargu nopietnu interesi izrādīja "Sunderland", un, visticamāk, tieši šajā komandā Seseņons turpinās savu karjeru - "Sunderland" pēdējais piedāvājums (septiņi miljoni eiro) acīmredzot ir apmierinājis "PSG" līderus. Ja darījums tiks noslēgts, Seseņonu Parīzē varētu aizvietot "St.-Etienne" uzlēcošā zvaigzne Dimitrī Pajē.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
eurosport.yahoo.com
vfb.de
.: Sevilla Fśtbol Club, S.A.D. :.
FIFA.com - Fédération Internationale de...
Football Italia - the Italian football website...

1 2 3 72 komentāri
Slēpts komentārs: tempijs

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 14:20, pirms 13 gadiem
Rakitiča parādīšanās Sevilla būtiski var palielināt produktivitāti arī no Fabiano un Kanutes.Kreativitātes Rakitičam netrūkst.

     [+] [-]

, 2011-01-28 14:41, pirms 13 gadiem
Kamoranēzi pats grib noslēgt karjeru Argentīnā, bet pašlaik vēl meklē variantus Itālijā, jo viņam tur dzīvo ģimene. es domāju, ka viņš vēl uzspēlēs Itālijā. netikai domāju, bet arī uz to ļoti ceru. vispār diezgan dīvaini, ka vasarā par viņu interesi neizrādīja neviens klubs. protams, lielu lomu tajā nospēlēja viņa vecums + traumatiskums, bet līmenis tam čalim ir oj ku augsts vēl! lai gan izskatās, ka viņš negribētu spēlēt kādā vājā komandā...

ļoti patika Diarā pirms pārejas uz Real. tur nozuda (priekš manis). jau 29 gadi, kas nesaka ne par ko labu, bet, domāju, ka Monako tas būtu ļoti labs papildinājums.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 14:52, pirms 13 gadiem
Baumas jau vien it par Torresu, ka pats teicis ka Lai LFC apsver domas. Bet es domāju, ka jāpaliek līdz vasarai un ja komanda neuzlabo sniegumu, tad domājams ka Torres ies prom, tāpat kā Reina. Jo Reina bija teicis, ja komanda nebūs spējīga cīnīties par trofejām viņš ies prom.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:49, pirms 13 gadiem
interesanti cik tagad Toress ir vērts, pirms sezonas City par viņu bija gatava maksāt milzu naudu (baumoja ap 50 mio), bet ar šīsezonas sniegumu viņš savu cenu ir nenormāli nositis uz leju, jaunāks arī vairs nepeliek, tāpēc tie 35 mio liekas diezgan adekvāta summa, ņemot vērā, ka tikai pirms šīs sezonas viņš pagarināja līgumu ar Pool un tas viņu saista vēl ilgu laiku. Kas notiks ar Pool tagad neviens nevar daudz maz ticami prognozēt, jāgaida līdz vasarai

  -1 [+] [-]

, 2011-01-28 16:39, pirms 13 gadiem
tempijs rakstīja: Čelšits ar savu čukču priekšgalā vispār jau afigel, Torresu čukčai nedabūt, tāpat kā čempionu līgas trofeju.
Tu ar savu stulbumu vispār jau afigel, Saprātu tev nedabūt, tāpat kā skola attestātu.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 17:00, pirms 13 gadiem
tempijs rakstīja: Čelšits ar savu čukču priekšgalā vispār jau afigel, Torresu čukčai nedabūt, tāpat kā čempionu līgas trofeju.
Artis Spertāls (R.I.P.) II

  -3 [+] [-]

, 2011-01-28 17:02, pirms 13 gadiem
Ivans Rakitičs gan būs lielisks papildinājums "Sevilla". Viens no spēlētājiem, kurš "Scheisse" sastāvā mani pārsteidza tikai un vienīgi pozitīvā nozīmē. Prieks, ka pāries uz tīkamāku klubu

P.S. - "City" fani par kaut ko citu, izņemot naudu, vispār runā?

  -1 [+] [-]

, 2011-01-28 17:21, pirms 13 gadiem
host rakstīja: Tu ar savu stulbumu vispār jau afigel, Saprātu tev nedabūt, tāpat kā skola attestātu.
Manējais sen jau pie manis, labāk būtu satraucies par savējo, ar sliktām atzīmēm vēl vidusskolā netiksi.

     [+] [-]

, 2011-01-28 17:25, pirms 13 gadiem
Oho. Tiešām interesanti. Man vismaz liekas, ka Toress jau nu nepametīs Liverpool tagad un ka arī Kamoranezi spēlēšana Argentīnā nav diez ko reāla, drīzāk Itālijā. Par Bā pāreju jau bija zināms, bet es vēlreiz atkārtošos un teikšu, ka, lai arī Bā ir lielisks spēlētājs, diez vai spēs izvilkt West Ham no tās bedres, kur viņi ir. Sunderland tēmē uz Seņjonu? Tiešām interesanti būtu viņu redzēt Anglijā. Pajē PSG nebūtu slikts aizstājējs, manuprāt.

Visbeidzot, kas attiecas uz Rakitiču, man liekas, ka viņš Sevilla komandā iejustos ļoti labi. Interesanta šķiet arī Martinsa pāreja uz Birmingemu. Rubin tas būs liels zaudējums. Šķiet, ka Diarā pāreja uz Monaco arī būtu visai pareizs solis, jo Real rindās viņam vietas pie šī brīža sastāva vairs nav.

     [+] [-]

, 2011-01-28 17:32, pirms 13 gadiem
tas nav tik viennozīmīgi, raksta, ka viņš esot teicis, ka grib pamest Pool jau tagad, turklāt tā kā Pool ar 50% varbūtību nopirks Suaresu, iespējams viņi gatavo Toresu pārdošanai. Turklāt šādi paziņojumi no klubu puses "mēs nepārdevām viņu par 35 mio" parasti ir ar zemtekstu "dodiet mums vairāk mēs viņu pārdosim" arī tas, ka pēc sezonas, visdrīzāk, viņu būs iespējams pārdod lētāk nekā tagad[quote reikons]
Oho. Tiešām interesanti. Man vismaz liekas, ka Toress jau nu nepametīs Liverpool tagad

     [+] [-]

, 2011-01-28 17:40, pirms 13 gadiem
ja tas bija man, tad katrs runā par to, kas viņam šķiet interesants un pie rakstā par transfēriem nauda ir loģisks apspriežamais temats

Hose Girtinho rakstīja: P.S. - "City" fani par kaut ko citu, izņemot naudu, vispār runā?

     [+] [-]

, 2011-01-28 17:51, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: ja tas bija man, tad katrs runā par to, kas viņam šķiet interesants un pie rakstā par transfēriem nauda ir loģisks apspriežamais temats
Kas nu kuram svarīgāks

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 18:11, pirms 13 gadiem
nevis svarīgāks, bet interesantāks. man transfēri tiešām ļoti interesē arī no finanšu viedokļa

starp citu esmu pamanījis, ka tev ir viedoklis gandrīz par jebkura futbolista Eiropā meistarības līmeni, vai tu skaties futbolu 24/7? arī pie tāda režīma nav iespējams tikt pie sakarīga viedokļa par tik daudz spēlētāju spējām, tādēļ šādi komentāri kā "tas spēlētājs (kura komandas spēli Tu visdrīzāk esi redzējis pāris reizes) mani pozitīvi pārsteidza" utt. ir diezgan nevērtīgi. vērtīgāk man liekas ir izlasīt, ko par attiecīgo spēlētāju domā viņa bijušais treneris (vai uzzināt cik daudz tas viņu vispār ir izmantojis), žurnālisti, kas viņas sekojuši vai skauti

Hose Girtinho rakstīja: Kas nu kuram svarīgāks

     [+] [-]

, 2011-01-28 18:58, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: nevis svarīgāks, bet interesantāks. man transfēri tiešām ļoti interesē arī no finanšu viedokļa

starp citu esmu pamanījis, ka tev ir viedoklis gandrīz par jebkura futbolista Eiropā meistarības līmeni, vai tu skaties futbolu 24/7? arī pie tāda režīma nav iespējams tikt pie sakarīga viedokļa par tik daudz spēlētāju spējām, tādēļ šādi komentāri kā "tas spēlētājs (kura komandas spēli Tu visdrīzāk esi redzējis pāris reizes) mani pozitīvi pārsteidza" utt. ir diezgan nevērtīgi. vērtīgāk man liekas ir izlasīt, ko par attiecīgo spēlētāju domā viņa bijušais treneris (vai uzzināt cik daudz tas viņu vispār ir izmantojis), žurnālisti, kas viņas sekojuši vai skauti
Jā, "City" finanšu politiku tiešām derētu pārkārtot, lai nepaliktu jaņos

Es savukārt nesaprotu, kā Tu vari komentēt aizsargu, kura kvalitāti pats nemaz neesi spējīgs lāgā [objektīvi] novērtēt, jo neesot īpaši ievērojis. Savukārt ir ļoti labi saprotams, ka es varu izteikt savu vērtējumu par futbolistu, kurš spēlē līgā, kurai man pēdējo gadu laikā sanācis sekot visvairāk (pat vairāk par A sēriju). Tas būtu tas pats, kas teikt, ka Premjerlīgas fans nav tiesīgs vērtēt, piemēram, "Real Madrid" spēlētājus. Turklāt forumi tieši tāpēc ir domāti, lai izteiktu SAVU viedokli. Es nepretendēju uz vispasaules futbola eksperta godu, tāpēc runāju tikai par to, ko esmu redzējis, vai pietiekami daudz lasījis. Ja es būtu redzējis Rakitiču tikai pāris reizes, es vienkārši neteiktu neko. Ja nepatīk, nelasi manus komentārus, bet tā vietā laiku velti lietderīgākām lietām (kā, piemēram, jau Tevis minētajām).

  +5 [+] [-]

, 2011-01-28 19:20, pirms 13 gadiem
Liverpool Football Club announced this afternoon that they had agreed a fee of up to 26.5million Euros with Ajax for the transfer of Luis Suarez, subject to the completion of a medical.

The Club have now been given permission by Ajax to discuss personal terms with the player and his representatives.

Izskatās ka Suarez jau ar vienu kāju ir Liverpool.

     [+] [-]

, 2011-01-28 19:21, pirms 13 gadiem
Sesenjons noteikti palīdzētu Sunderland bet viņiem ar steigu vaig uzbrucēju kas noslēgtu uzbrukums,tpc ceru ka baumas par Rodaljegu būs patiesas un šis talantīgais uzbrucējs arī pievienosies viņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-28 19:25, pirms 13 gadiem
Zidane The Best rakstīja: vai šajā raksta kku ir par City minēts , na..j tev jaabāž City te iekšā..
Kur nauda tur "City" Bet ja nopietni, tad palasi iepriekšējos komentārus!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 19:28, pirms 13 gadiem
Sidnas rakstīja: Izskatās ka Suarez jau ar vienu kāju ir Liverpool.
Prātīgs solis no "Pool" puses. Gan jau Liverpūlē latīņamerikānis paliks prātīgāks. Lai nu kas, bet vārtu izjūta viņam ir lieliska, par to strīdēties būtu lieki. Prognozēju, ka EPL Suaress sitīs krietni vairāk par Toresu.

     [+] [-]

, 2011-01-28 19:41, pirms 13 gadiem
ja Tu domā Juves pēdējo pirkumu es viņu nevērtēju, bet tikai jautāju (jo gribēju vairāk par viņu uzzināt), kādēļ viņš vajadzīgs Juvei, tas tiešām bija jautājums nevis ironisks izteikums, jo par viņu zināju tikai to, ka viņš ir Wlsbrg rezervists un biju viņu redzējis pāris spēlēs

un jā forumi tam ir domāti lai izteiktu savu viedokli, vai lasītu (vai prasītu) citu viedokli

daži tavi komentāri man ir interesanti (derīgi), protams ne tie kur tu raksti "City čempion"

Hose Girtinho rakstīja: Jā, "City" finanšu politiku tiešām derētu pārkārtot, lai nepaliktu jaņos

Es savukārt nesaprotu, kā Tu vari komentēt aizsargu, kura kvalitāti pats nemaz neesi spējīgs lāgā [objektīvi] novērtēt, jo neesot īpaši ievērojis. Savukārt ir ļoti labi saprotams, ka es varu izteikt savu vērtējumu par futbolistu, kurš spēlē līgā, kurai man pēdējo gadu laikā sanācis sekot visvairāk (pat vairāk par A sēriju). Tas būtu tas pats, kas teikt, ka Premjerlīgas fans nav tiesīgs vērtēt, piemēram, "Real Madrid" spēlētājus. Turklāt forumi tieši tāpēc ir domāti, lai izteiktu SAVU viedokli. Es nepretendēju uz vispasaules futbola eksperta godu, tāpēc runāju tikai par to, ko esmu redzējis, vai pietiekami daudz lasījis. Ja es būtu redzējis Rakitiču tikai pāris reizes, es vienkārši neteiktu neko. Ja nepatīk, nelasi manus komentārus, bet tā vietā laiku velti lietderīgākām lietām (kā, piemēram, jau Tevis minētajām).

     [+] [-]

, 2011-01-28 19:44, pirms 13 gadiem
par to es nebūtu tik drošs, ņemot vērā cik Nīderlandes līgas stāri ir aplauzušies EPL

Hose Girtinho rakstīja: Prātīgs solis no "Pool" puses. Gan jau Liverpūlē latīņamerikānis paliks prātīgāks. Lai nu kas, bet vārtu izjūta viņam ir lieliska, par to strīdēties būtu lieki. Prognozēju, ka EPL Suaress sitīs krietni vairāk par Toresu.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-28 19:52, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: par to es nebūtu tik drošs, ņemot vērā cik Nīderlandes līgas stāri ir aplauzušies EPL
Luiss Suaress ir holandietis? Un kas Tev rada šaubas konkrēti Suaresa sakarā, viņa spēles stila ziņā?

P.S.- Ceru, ka par Barzalju uzzināji pietiekami, lai apmierinātu savu ziņkāri. Kas attiecas uz maniem izteikumiem Bundeslīgas spēlētāju sakarā, vari nešaubīties par to, ka regulāri skatos šīs līgas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 19:54, pirms 13 gadiem
Lai Rakitičam veicas Spānijā. Būs interesanti šo talantīgo horvātu redzēt Seviljā. Schalke rindās gan viņam gāja tīri labi, bet acīmredzot vajadzēja kaut ko pamainīt. Jāatzīmē arī tas, ka Hoffenheim Vācijā labi pastiprinās - no sākuma Bābels, tad Alaba, tad vēl Brāfhaids. Žēl, ka Minhenē Brāfhaidam nesanāca sevi pierādīt. Varbūt izdosies te. Esmu mazliet pārsteigts par to, ka Solgado pagarinājis līgumu. It kā jau teica, ka beigšot karjeru pēc sezonas, bet, re. Lai jau arī veterānam veicas.

Bet vislabākais pastiprinājums laikam gan ir Inter - Pacīnī. Ļoti labs spēlētājs. Beidzot varēsim redzēt kādu itāli Inter rindās. Par AC Milan pastiprinājumu gan ir grūti spriest, bet nu tādi klubi kā Milāna viduvējības neņem.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-28 20:00, pirms 13 gadiem
Cerams ka Suaress ar Torresu būs labs uzbrukuma spēks. Interesanti kāda būs komandas shēma domājams ka ar 2 uzburcējiem.

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:00, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: par to es nebūtu tik drošs, ņemot vērā cik Nīderlandes līgas stāri ir aplauzušies EPL
Ja drīkst, tad vēlētos kādus piemērus. Šis apgalvojums mani patiešām ieintriģēja. Tu droši vien biji domājis spēlētājus, kuri pa tiešo pārgājuši no Eredivisie uz EPL. vai ne?

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:18, pirms 13 gadiem
jā, tieši tā es rakstīju no Nīderlandes līgas uz EPL- Mateja Kežman ir labākais piemērs

Hose Girtinho rakstīja: Ja drīkst, tad vēlētos kādus piemērus. Šis apgalvojums mani patiešām ieintriģēja. Tu droši vien biji domājis spēlētājus, kuri pa tiešo pārgājuši no Eredivisie uz EPL. vai ne?

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:24, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: jā, tieši tā es rakstīju no Nīderlandes līgas uz EPL- Mateja Kežman ir labākais piemērs
Ja paskatīsimies uz to pašu Van Nistelrooy, tad man šķiet, ka nemaz tik slikti nav. Pat var teikt ļoti labi spēlēja. Tas pats Kuyt ar labi spēlē.

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:26, pirms 13 gadiem
Afonso Alves, Dirk Kuyt (it sevišķi ņemot vērā kāds viņš ir tagad) arī labi piemēri

Hose Girtinho rakstīja: Ja drīkst, tad vēlētos kādus piemērus. Šis apgalvojums mani patiešām ieintriģēja. Tu droši vien biji domājis spēlētājus, kuri pa tiešo pārgājuši no Eredivisie uz EPL. vai ne?

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:27, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Afonso Alves, Dirk Kuyt (it sevišķi ņemot vērā kāds viņš ir tagad) arī labi piemēri
Kuytam ir cita loma LFC nekā bija Feyenord.

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:29, pirms 13 gadiem
Van Nistelrojs ir pozitīvais piemērs, viņš ir liels spēcīgs uzbrucējs kādi EPL parasti der, par Kuyt viņš vienu brīdi tiešām labi spēlēja, bet ne tik labi kā bija gaidīts un šosezon vispār viņa spēle ir izgāšanās
Sidnas rakstīja: Ja paskatīsimies uz to pašu Van Nistelrooy, tad man šķiet, ka nemaz tik slikti nav. Pat var teikt ļoti labi spēlēja. Tas pats Kuyt ar labi spēlē.

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:33, pirms 13 gadiem
Nu varbūt mēs jau Suarezu redzēsim trešdien, kad LFC spēlēs pret Stoke. Un diez vai jau pirmajā spēlē varēs redzēt to potenciālu, ko var dod Suarez komandai. Bet laiks rādīs.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 21:06, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Van Nistelrojs ir pozitīvais piemērs, viņš ir liels spēcīgs uzbrucējs kādi EPL parasti der, par Kuyt viņš vienu brīdi tiešām labi spēlēja, bet ne tik labi kā bija gaidīts un šosezon vispār viņa spēle ir izgāšanās
Uz katru Kežmanu vai Alvesu var pieminēt van Nistelroju, Robenu, van Persiju, Haselbainku.. kāds noflopo, kādam citam atkal izdodas.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 21:59, pirms 13 gadiem
stulbums, ka schalke pāardeva Rakitiču!
1 2 3 72 komentāri