Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Suaress paliek ''Ajax'' vismaz līdz sezonas beigām

Suaress paliek ''Ajax'' vismaz līdz sezonas beigām
Luiss Suaress
Foto: AP/Scanpix

Urugvajas izlases uzbrucējs Luiss Suaress, kurš pārstāv Nīderlandes klubu ''Ajax'', paziņojis, ka Amsterdamas kluba rindas nedomā pamest vismaz līdz šīs sezonas beigām.

Jau labu laiku Amsterdamas ''Ajax'' kapteinis ir vadošo Eiropas klubu uzmanības lokā. To skaitā ir tādi klubi kā ''Barcelona'', ''Manchester United'', ''Chelsea'', ''Juventus'', ''Inter'' un ''Tottenham Hotspur''. Lai nu kā, 23 gadus vecais futbolists paziņojis, ka šovasar, kad līdz transfēru loga aizvēršanas brīdim atlikušais vien pāris dienas, nepametīs komandu un ''Ajax'' rindās plāno palikt vismaz līdz šīs sezonas beigām, piebilstot, ka nevar sagaidīt, kad kopā ar komandu uzsāks spēlēt Čempionu līgā.

''Janvārī ar klubu pagarināju līgumu (līdz 2013. gadam), jo vēlējos kopā ar ''Ajax'' spēlēt Čempionu līgā. Tagad man būs tāda iespēja, tāpēc esmu ļoti apmierināts, ka mums beidzot ir izdevies iekļūt grupu turnīrā,'' Nīderlandes laikrakstam ''Nusport'' sacīja Suaress. ''Jau vairākkārt agrāk esmu teicis, ka šovasar nedomāju pamest ''Ajax'', taču daudzi man neticēja. Tādēļ vēlreiz atkārtošu – es palieku ''Ajax''. Palikšu komandas rindās vismaz līdz šīs sezonas beigām,'' piebilda talantīgais futbolists.

Kā zināms, Urugvajas izlases spēlētājs valstsvienības rindās šovasar piedalījās DĀR notiekošajā Pasaules kausa izcīņā, kurā palīdzēja savai komandai izcīnot augstu 4. vietu. Sešās turnīra spēlēs Suaress guva trīs vārtus, kā arī vienreiz tika noraidīts no laukuma, kad ceturtdaļfināla mačā pret Ganu papildlaika pēdējā minūtē spēlētājs no vārtu līnijas atvairīja bumbu ar rokām. Aizvadītajā sezonā Nīderlandes čempionātā "Eredivisie" Suaress guva 35 vārtus 33 mačos, bet visu turnīru ietvaros viņa kontā pagājušajā sezonā 49 vārti 48 spēlēs.

Vēl jāatgādina, ka Čempionu līgas grupu turnīrā ''Ajax'' ielozēta G grupā kopā ar Madrides ''Real'', ''AC Milan'' un franču klubu ''Auxerre''.

Izmantotie resursi:
NUsport.nl | Voor het laatste nieuws van elke...

  +6 [+] [-]

, 2010-08-27 16:07, pirms 14 gadiem
PK parādija savu vērtību, ir tikkai laika jautājums, kad 23,gadus jaunais futbolists nonāks kādā lielākā klubā!

  +5 [+] [-]

, 2010-08-27 16:08, pirms 14 gadiem
Kāpēc gan Barselonai būtu vajadzīgs vēl viens uzbrucējs, no tā saraksta drīzāk reālākais kandidāts varētu būt Juventus, taču šaubos vai Suaress gribētu pāriet uz klubu, kuram jau vairākus gadus neizdodas pārtraukt neveiksmju strīpu.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-27 16:11, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Kāpēc gan Barselonai būtu vajadzīgs vēl viens uzbrucējs, no tā saraksta drīzāk reālākais kandidāts varētu būt Juventus, taču šaubos vai Suaress gribētu pāriet uz klubu, kuram jau vairākus gadus neizdodas pārtraukt neveiksmju strīpu.
Juventus jau Krasiču nopirka no Maskavas CSKA.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-27 16:14, pirms 14 gadiem
Viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Tāpat nākamgad pāries uz kādu no Eiropas grandiem. Šim uzbrucējam piemīt viss, ko uzbrucējiem vajag - ātrums, tehnika, spēcīgs sitiens un precizitāte, kā arī prot spēlēt ar galvu. Pareizi šobrīd dara, apzinoties, ka ir līderis savas komandas rindās un ir iespēja spēlēt Čempionu Līgā, kur var sevi apliecināt "nāves grupā", vēl vairāk paceļot savu jau tā augsto vērtību. Lai veicas. Urugvajai ir nenormāli paveicies ar tik lielisku uzbrucēju tandēmu kā Forlans un Suaress.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-27 16:16, pirms 14 gadiem
CL Suaress sevi pieradis..

 +17 [+] [-]

, 2010-08-27 16:53, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Urugvajai ir nenormāli paveicies ar tik lielisku uzbrucēju tandēmu kā Forlans un Suaress.
Mums,Latvijai, tak arī ar uzbrucējiem viecas.. Verpakovskis,Karlsons,Grebis,Perepļotkins.. Pat nezini,kuru laist laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-27 20:01, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: Uz Barsu jau viņš čista neaizies...
Pa vāju, Barsas pamatsastāvam.
Nav ne uz mata par vāju.

     [+] [-]

, 2010-08-28 00:21, pirms 14 gadiem
nu atceroties komentārus pēc pasaules kausa-"Ajax mani nenoturēs". "mani grib lielāki klubi"-vairāk izskatās pēc tā,ka puisis bija par sevi pārāk sadomājies un tagad nolaidies uz zemes,vai arī Ajax prasīto summu(pēc manām ziņām ap 30 mil eiro),varēja atļauties tikai MC(ja skatās kā šosezon ar naudu žmiedzas Real,paliek tikai viens klubs),bet viņiem Suares nebija vajadzīgs