Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Suaresa diskvalifikācija par košanu pretiniekam pagarināta līdz septiņiem mačiem

Suaresa diskvalifikācija par košanu pretiniekam pagarināta līdz septiņiem mačiem
Luiss Suaress
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes kluba ''Ajax'' kapteinim, urugvajiešu uzbrucējam Luisam Suaresam, kurš par košanu pretiniekam vietējā čempionāta spēlē pret ''PSV'' vakar no kluba vadības saņēma divu maču diskvalifikāciju, šodien Nīderlandes futbola federācija pagarinājusi sodu līdz septiņām spēlēm.

Vakar jau vēstījām, ka 23 gadus vecajam Amsterdamas ''Ajax'' kapteinim vakar kluba vadība piesprieda divu maču diskvalifikāciju par to, ka vietējā čempionāta ''Eredivisie'' pēdējā kārtas spēlē pret ''PSV'' Urugvajas izlases uzbrucējs mača beigās spēlētāju ķīviņa laikā esot iekodis kaklā pretinieku komandas pussargam Otmanam Bakalam.

Šodien no rīta Nīderlandes futbola federācija pieņēma lēmumu, ka Suaresam jābūt diskvalificētam uz septiņām spēlēm. Līdz pēcpusdienas vidum ''Ajax'' vadībai un pašam spēlētājam bija iespēja apstrīdēt pieņemto lēmumu, līdz pulksten 16.00 pēc Latvijas laika iesniedzot apelāciju, taču nedz leģendārais Amsterdamas klubs, nedz Suaress to nav darījis. Jāatzīmē, ka sezonas sākumā (31. jūlijā) Suaress par rupju izklupienu tika noraidīts zaudētajā Nīderlandes Superkausa mačā pret valsts čempioni ''FC Twente'' (0:1) un tieši tāpēc tika piešķirta tik liela diskvalifikācija.

Tādējādi Suaress nepalīdzēs savai komandai septiņās spēlēs un nevarēs spēlēt līdz pat nākamā gada februāra sākumam. Sešus mačus spēlētājs izlaidīs vietējā čempionāta ietvaros (viesos pret ''VVV Venlo'', ''Vitesse Arnhem'', ''Utrecht'' un ''NAC Breda'', un mājās pret ''NEC Nijmegen'', ''Feyenoord''), bet vienu – Nīderlandes kausa izcīņas astotdaļfinālā (23. decembrī) pret ''AZ Alkmaar''. Pieejams komandai Suaress būs 4. februāra spēlei savā laukumā pret ''De Graafschap''. Tāpat Suaresam tiks piešķirts arī naudas sods, un jau ir zināms, ka no spēlētāja iekasētā summa tiks ziedota labdarībai.

Atgādināsim, ka vakar Čempionu līgas ietvaros, piedaloties arī Sauresam, ''Ajax'' savā laukumā cieta sakāvi ar 0:4 pret Madrides ''Real''. Arī pēdējā Čempionu līgas kārtas mačā, kas notiks pēc divām nedēļām, viesos pret ''AC Milan'' Suaress spēlēs.

Suaress iekož Bakalam

Izmantotie resursi:
www.fcupdate.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-24 17:26, pirms 13 gadiem
kapteiņa cienīga spēle...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 17:40, pirms 13 gadiem
Suares gan laikam ir riktīgs kodējs...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 17:46, pirms 13 gadiem
Ļoti labi. Citādi 3-5 spēles piespriež arī par mazākiem pārkāpumiem. Bet nu košana...jā, tas gan ir cirks!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 18:03, pirms 13 gadiem
Pats jau vainigs..

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 18:25, pirms 13 gadiem
Varēja atstāt tās 2vas spēles, tā kā pēc spēles paspieda viens otram roku, un vēl ar smaidu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 18:54, pirms 13 gadiem
NOM NOM NOM.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-24 19:06, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Par tādiem debīliem izgājieniem vispār vajag uz gadu šķiebt iekšā. Un par simulēšanu tas pats būtu jāpiemēro. Vienīgi tad vidusjūras valstis un d-amerika pazustu no pasauules futbola atlanta....
nu albiona (runijs&tur dazi vel) ar, bet smiekligi uzrakstiji :thumbs_up:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja