Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Afelajs uz izķeršanu

Afelajs uz izķeršanu
Ibrahims Afelajs
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases un Nīderlandes kluba ''PSV'' uzbrūkošā tipa pussargs Ibrahims Afelajs ar savu sniegumu turpina pievērst sev milzu uzmanību no vairākiem Eiropas vadošo līgu kubiem.

Ņemot vērā to, ka Afelajam drīzumā beidzas līgums ar ''PSV'', parādās aizvien vairāk informācijas par tiem klubiem, kuri Nīderlandes izlases pussargu labprāt redzētu savas komandas rindās. Pašreizējais līgums ar Eindhovenas klubu 24 gadus vecajam futbolistam ir spēkā līdz 2011. gada vasarai. Ja eindhoveniešiem neizdosies pierunāt Afelaju pagarināt līgumu, tad sezonas beigās viņš kļūs par brīvo aģentu un varēs pats izvēlēties, kur turpināt karjeru. Taču diez vai ''PSV'' vēlēsies no Afelaja šķirties šādā veidā – nesaņemot nekādu naudu. Tāpēc, iespējams, spēlētājs varētu atstāt komandu jau janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods.

Jau kādu laiku ''PSV'' visiem spēkiem cenšas ar Afelaju panākt jaunu vienošanos par sadarbības turpināšanu. Par interesi futbolists noteikti sūdzēties nevar, jo, kā vēsta itāļu mediji, pēc viņa lūko tādi Itālijas A Sērijas un Eiropas grandi kā ''Inter'' un ''Juventus'', kā arī ''Fiorentina'', ''Sampdoria'', Anglijas Premjerlīgas klubi ''Arsenal'', ''Liverpool'', ''Manchester United'' un ''Everton'', Madrides ''Atletico'' un Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hamburger SV''.

Spēlētāja aģents Roberts Jansens atklājis, visnopietnāko interesi joprojām izrāda Madrides ''Atletico'': ''''Atletico'' interese ir tiešām konkrēta un reāla, kamēr, piemēram, no ''Inter'' puses nekāda kontakta vēl nav bijis. Par spīti tam, ka piedāvājumu ir ļoti daudz, aģents atklāja, ka Afelajs neizslēdz arī domu pagarināt līgumu ar ''PSV'': ''Līgums beidzas 2011. gadā, un pašreiz mēs veicam pārrunas.''

Jāatzīmē, ka pats spēlētājs kādā intervijā izteicās, ka labprāt karjeru turpinātu Spānijā, taču tas nenozīmē, ka Eindhovenā viņš pašreiz jūtas slikti. Tikmēr vakar angļu laikraksts ''Daily Mail'' vēsta, ka futbolista sapnis būtu spēlēt Anglijas Premjerlīgā. ''Spēlēt Premjerlīgā būtu prestiža lieta. Labprāt spēlētu ''Liverpool'' vai ''Manchester United'', kas ir augstākā līmeņa klubi jebkuram spēlētājam,'' tā Afelajs, kurš otrdien ''Euro 2012'' atlases cikla ietvaros guva divus vārtus Nīderlandes izlases uzvarā ar 4:1 pār Zviedriju.

Izmantotie resursi:
www.dailymail.co.uk
www.skysports.com

Slēpts komentārs: gurgucis

  +7 [+] [-]

, 2010-10-15 17:27, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: šis čalis nekur neies
ipasi nopietns vinjs neliekās!!
Jā, viņš nav nopietns, jo nepārgāja uz Bundeslīgu
Taču tiec tam vienreiz pāri, nav jau pasaules gals.

     [+] [-]

, 2010-10-15 22:01, pirms 14 gadiem
Nu tad uz Mančesteru vai Madrides Real!

     [+] [-]

, 2010-10-15 22:51, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Jā, viņš nav nopietns, jo nepārgāja uz Bundeslīgu
Taču tiec tam vienreiz pāri, nav jau pasaules gals.
es esmu ticis pāri!
nepatik un viss, pirms tam ka negaja runa par HSV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-16 00:04, pirms 14 gadiem
nu Hollandes līmeni viņš jau ir pāraudzis,bet nu vēl arī nav nekāds superstārs,kuru kāda kommanda ņemtu kā galveno uzbrukuma veidotāju vai noslēdzēju,ceru ka veiksies atrast sev īsto vietu,lai nesachakarētu sev karjēru kā Drenthe aizejot uz RM

     [+] [-]

, 2010-10-16 00:13, pirms 14 gadiem
NilsK rakstīja: nu Hollandes līmeni viņš jau ir pāraudzis,bet nu vēl arī nav nekāds superstārs,kuru kāda kommanda ņemtu kā galveno uzbrukuma veidotāju vai noslēdzēju,ceru ka veiksies atrast sev īsto vietu,lai nesachakarētu sev karjēru kā Drenthe aizejot uz RM
Drente uz Realu pārgāja krietni par agru, vēl negatavs, pēc viena veiksmīga jauniešu turnīra, kaut gan drīzāk viņam vēl tāda kluba kā sava Feyenoord vai (tagadējā) Hercules sastāvā bija jāaug un jāmācās.
Afelajs nav pilnībā realizējis to potenciālu, kādu no viņa sagaidīja. "Svaidīšanās" no uzbrūkošā pussarga uz flanga pozīciju un atpakaļ arī nepalīdz. Jācer, ka tomēr vēl spēs progresēt, bet tieši tāpēc arī ir svarīgi izvēlēties pareizo klubu, lai nav uz beņķa jāsēž.
Šī sezona arī nav no tām veiksmīgākajām (salīdzinot ar pagājušo), bet pietiek iesist izlases sastāvā 2 golus, lai atkal prese par viņu atcerētos.

     [+] [-]

, 2010-10-16 00:24, pirms 14 gadiem
Nu šis ir viens no tiem spēlētājiem, kam tiešām jāspēlē kādā no TOP 4 čempionātiem. Brīnos, ka viņš vēl tur nespēlē. Ārkārtīgi talantīgs, tehnisks, ātrs un ar labu sitienu. Jauns un meistarīgs. Pie tam vēl spēlē izlasē labi un gūst vārtus. Gribētos viņu redzēt, spēlējam Anglijā, konkrētāk, protams, United rindās. Uzbrukums noteikti atgūtu tad veco smeķi.

Es būtu ļoti priecīgs, ja Fērgijam izdotos noslēgt līgumus ar abiem holandiešiem - gan ar vārtsargu Stekelenburgu, gan pussargu Afelaju. It kā jau arī Sneijders no Inter vēlētos spēlēt United, un Fērgijam viņš arī patīk, taču domāju, ka šāda pāreja nenotiks noteikti, tāpēc ceru redzēt jau ziemā vismaz Afelaju un varbūt Stekelenburgu pēc sezonas United rindās.

     [+] [-]

, 2010-10-16 11:14, pirms 14 gadiem
Jānis Klimovičs rakstīja: Nu tad uz Mančesteru vai Madrides Real!
Labnāk uz Mančesteru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja