Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Stekelenburgs nepagarinās līgumu ar ''Ajax'', cer pievienoties ''Manchester United''

Stekelenburgs nepagarinās līgumu ar ''Ajax'', cer pievienoties ''Manchester United''
Mārtens Stekelenburgs
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases un leģendārā Nīderlandes kluba ''Ajax'' pirmais numurs Mārtens Stekelenburgs paziņojis, ka negrasās ar Amsterdamas klubu pagarināt līgumu, kurš viņam vēl ir spēkā līdz 2012. gada vasarai. Tiek lēsts, ka futbolists sezonas beigās cer pievienoties Anglijas Premjerlīgas klubam ''Manchester United''.

28 gadus vecais vārtsargs, kurš ''Ajax'' pārstāv visu karjeru (kopš 2001.g.), paziņojis, ka nevēlas ar Amsterdamas klubu pagarināt līgumu, pat neskatoties uz labākiem līguma nosacījumiem. Pašreizējais līgums ar ''Ajax'' Nīderlandes izlases pirmajam numuram ir spēkā līdz 2012. gada vasarai, taču spēlētājs atzinis, ka varētu pamest komandu jau šīs sezonas beigās.

''''Ajax'' būs labāk mani pārdot jau nākamā gada vasarā, jo klubs noteikti vēlas par mani iegūt labu naudu. Un arī man šādā veidā gribās palīdzēt komandai. Lai nu kā, par savu nākotni izlemšu pats, taču es arī nekur nesteidzos. Labāk vēl gadu palikšu Amsterdamā, jo nevēlos pārcelties uz spēcīga čempionāta vāju komandu,'' atzina Stekelenburgs, piebilstot, ka janvārī komandu noteikti nepametīs. Tiek minēts, ka sākuma cena par holandiešu spēlētāju varētu būt deviņi miljoni sterliņu mārciņu.

Jāatzīmē, ka nopietnu interesi par Stekelenburgu izrāda divi Anglijas Premjerlīgas klubi – ''Arsrenal'' un ''Manchester United'', kuri janvārī, kad atvērsies transfēru logs, par viņa pakalpojumiem uzsāks sīvu cīņu. ''Arsenal'' treneris Arsēns Vengers meklē aizvietotāju neveiksmīgi spēlējušajiem Manuelam Almunijam (33) un Lukašam Fabianskim (25), un, lai arī klīda runas, ka lielgabalniekiem, iespējams, varētu pievienoties pieredzējušais Austrālijas izlases un ''Fulham'' vārtsargs Marks Švarcers (38), tomēr Vengers vēlas nodrošināties ilgākam laikam.

Tikmēr ''Manchester United'' rindās, visdrīzāk, pēdējo sezonu karjerā aizvada Edvins van der Sārs (39), un arī sarkano velnu treneris Alekss Fergusons vēlas komandai piesaistīt augstas klases vārtsargu, kuru saredz Stekelenburga tēlā. Jāpiemin, ka ''United'' skauti šogad jau vairākkārt vērojuši holandieti darbībā gan kluba, gan izlases rindās. Arī spēlētājs kādā intervijā atklāja, ka vēlas spēlēt Anglijā, pie tam tieši ''United'' rindās.

Tāpat jāatzīmē, ka Mančestras kluba redzeslokā ir arī Madrides ''Atletico'' jaunais un talantīgais mūris Davids de Hea (19), kā arī Norvēģijas kluba ''Aalesund'' dāņu vārtsargs Anderss Lindegārds (26), kurš šogad debitējis arī Dānijas izlases rindās, aizvadot trīs mačus.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-10-13 16:52, pirms 14 gadiem
Stekelenburgam aizstāt van der sāru būs liels izaicinājums

 +12 [+] [-]

, 2010-10-13 16:52, pirms 14 gadiem
Lai grandi paverās Šveices virzienā. Tur esot viens meistarīgs vārtu vīrs

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 17:07, pirms 14 gadiem
ja godiigi, tad jau gadus 2 atpakalj gaidiiju ka Stekelenburgs paarcelsies uz kaadu no lielajaam liigaam

 +10 [+] [-]

, 2010-10-13 17:08, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: Unaited uz prieshu visi grib united ietet tiaki uneted neko neņem :d

agrak bij otrādi..
Tu esi analfabēts vai ar vienu roku siti kepā ka neko nevar saprast ko uzdrukaji ?

     [+] [-]

, 2010-10-13 17:17, pirms 14 gadiem
Carloz rakstīja: ja godiigi, tad jau gadus 2 atpakalj gaidiiju ka Stekelenburgs paarcelsies uz kaadu no lielajaam liigaam
par viņu interesējas "lielie klubi" jau pāris gadus,točna, bet viņš pats kaut kā baigi pieticīgais bijis un nekur nav rāvies citur, samierinoties ar spēlēšanu Ajax rindās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 17:32, pirms 14 gadiem
Nu jāūzspēlē ārpus savas dzimtenes ir...

  +4 [+] [-]

, 2010-10-13 17:38, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: United uz prieshu...Samkasajiet piķi Un jums labs vārtsargs būs...
Agrāk uz united neviens negribēja iet, dažadu iemelu dēļ ...
Pirms sezonas Sneiders gribeja uz mu , Van der Vārts, Tgd jau Tekelenburgs...
Atvaino, bet vismaz vienu teikumu tu vari bez kludam uzrakstit?

  -2 [+] [-]

, 2010-10-13 17:40, pirms 14 gadiem
cerēju jau, ka uz Arsenal pāries..

  -3 [+] [-]

, 2010-10-13 17:47, pirms 14 gadiem
Wermahlen rakstīja: Stekelenburgam aizstāt van der sāru būs liels izaicinājums
Viņš izlasē to jau dara un pie tam tīri sekmīgi

  -2 [+] [-]

, 2010-10-13 17:52, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: cerēju jau, ka uz Arsenal pāries..
Tie nemaksaas tik labi, nu savas -20 stukas nedeela tocna!

  -2 [+] [-]

, 2010-10-13 17:53, pirms 14 gadiem
nespīd šim čalītim MU
Neuers no S04 ir viens no kandidatiem uz MU nr 1

  -3 [+] [-]

, 2010-10-13 18:16, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: Neuers no S04 ir viens no kandidatiem uz MU nr 1
Un vēl pieci-desmit vārtsargi, kuri sezonas laikā nospēlēs dažas sakarīgas spēles.
Enivei, nevajag Junaited ne Noijeru ne Steku, lai iztiek paši ar savu Kuščaku

  +5 [+] [-]

, 2010-10-13 18:27, pirms 14 gadiem
o fak, yes. Stekelenburgs jau nu toč ir labāks par to Noeiru. Stekelenburgs ne tikai aizvadīja izcilu PČ, bet arī turpina spīdēt arī pēc PČ, kas tikai parāda, ka meistarība neslēpās driģenēs. Katram čempionu sastāvam ir vajadzīgs vismaz viens holandietis.

     [+] [-]

, 2010-10-13 19:39, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Un vēl pieci-desmit vārtsargi, kuri sezonas laikā nospēlēs dažas sakarīgas spēles.
Enivei, nevajag Junaited ne Noijeru ne Steku, lai iztiek paši ar savu Kuščaku
Interesants viedoklis! Vai tas nozīmē, ka arī Arsenal jāiztiek ar Fabianski, nevis jāmeklē kaut kas labāks?

     [+] [-]

, 2010-10-13 20:55, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Interesants viedoklis! Vai tas nozīmē, ka arī Arsenal jāiztiek ar Fabianski, nevis jāmeklē kaut kas labāks?
Manone vai Ščečnijs FTW!
Ai nē, tak neņem par pilnu

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 22:20, pirms 14 gadiem
Tā būtu interesanta situācija, ja vienu holandieti nomainītu otrs United rindās vārtsarga postenī. Negribas jau to atzīt, bet nu van der Sārs, neskatoties uz to, ka lieliski spēlē vēl aizvien, agri vai vēlu būs jāaizvieto. Lasīju tājā futbols24.lv portālā, ka it kā van der Sārs saka, ka tās ir tikai baumas par viņa aiziešanu no futbola un, ka viņš lēmumu vēl nesteidzas pieņemt. Bet nevajag arī. Kamēr var vēl spēlēt labi, tikmēr, lai to arī dara. Tādi vārtsargi kā viņš apkārt vienkārši nemētājas. Bet nu, ja runājam par aizvietotāju, tad tik daudz baumu klīdušas apkārt pēdējās sezonās. Vēl jau visai nopietni pavīdēja Akinfejeva vārds pirms kāda laika šajā pašā sakarā. Būs jāpaskatās, kas tas par dāņu GK - neesmu neko dzirdējis par viņu. Laikam jau labs, ja Fērgijs interesējas.

Par Stekelenburga un de Gea kvalifikāciju nav jāšaubās. Augstākās klases vārtsargi. Otrais vēl tikai ļoti jauns un "zaļš", tāpēc es dotu priekšroku pirmajam variantam. PK aizvadīja ļoti labi - stabils un meistarīgs vārtsargs. Esmu par Stekelenburga kandidatūru. Viņš būtu tiešām vērtīgs pirkums. Arsenal rokas nost. Švarcers arī ir pietiekami labs. Vai arī ņemiet Givenu - tas ir labs un diez vai grib beņķi MC sildīt...

     [+] [-]

, 2010-10-13 22:46, pirms 14 gadiem
varēja paņemt Alex Smithies no Huddersfield un uz avansiņu iedod uzspēlēt EPL, pēc gadiem 3 būtu bufons gatavais. un par to naudu kas vņam mc ir, givens labprāt pasildīs

     [+] [-]

, 2010-10-14 00:14, pirms 14 gadiem
nu lai tik ņem MU Steklenburgu,Arsenalam paliks De Gea,Wengeram jau patīk ar jaunajiem strādāt un,ja Athletico pārdos,ko gan es viņu vietā nedarītu,Arsenalam tiks top10 vārtsargs jau tagad,kas var vēl progresēt un progresēt(ja vajag salīdzināt,tad man De Gea izskatās lielāks talants nekā Pepe Reina savulaik)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja