Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Arī ''Everton'' iesaistīsies cīņā par Hondu

Arī ''Everton'' iesaistīsies cīņā par Hondu
Keisuke Honda
Foto: jupilerleague.nl

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Everton'' pievienojies citiem Eiropas klubiem cīņā par Japānas izlases pussargu Keisuki Hondu, kurš pašreiz pārstāv Nīderlandes augstākās līgas ''Eredivisie'' klubu ''VVV Venlo''.

Jau esam ziņojuši, ka ''Everton'' šobrīd nav vienīgais Anglijas Premjerlīgas klubs, kurš izrāda interesi par Japānas jauno uzlecošo zvaigzni. Aizvadītās vasaras beigās nopietnu interesi par 23 gadus veco futbolistu izrādīja arī ''Liverpool''. Tāpat interesi par Hondu izrādīja arī vietējie klubi ''PSV'', ''Feyenoord'' un ''Ajax'', kā arī Francijas ''PSG'', Spānijas ''Malaga'' un Maskavas ''CSKA''. Pēdējiem trim gan Honda esot attiecies pievienoties. Tiek lēsts, ka Maskavas klubs par japāni esot piedāvājuši astoņus miljonus eiro, taču Honda toreiz nav vēlējies pievienoties ''CSKA''.

Lai arī nopietnu interesi par Hondu, kurš šosezon komandas rindās visu turnīru ietvaros aizvadījis deviņas spēles un guvis septiņus vārtus, izrādījuši ''Liverpool'', ''Ajax'' un ''PSV'', tiek lēsts, ka ''Everton'' gatavo darījumu japāņa iegādei jau janvārī - ziemas transfēru periodā. Kā vēsta Japānas mediji, tad ''Everton'' galvenais treneris Deivids Moijess plāno pastiprināt komandas vidējo līniju, jo pašreizējais spāņu pussargs Mikels Arteta savainojuma dēļ nespēlē jau kopš februāra.
Tieši tāpēc Moijess vēlas tādu spēlētāju kā Hondu, kurš var ne tikai labi veidot komandas uzbrukumu, bet arī bieži gūst vārtus. Tiek lēsts, ka par Hondas iegādi ''Everton'' holandiešiem piedāvās trīs miljonus sterliņu mārciņu. Jautāums – vai nebūs par maz? Maskavas ''CSKA'' pirms kāda laika esot piedāvājuši astoņus miljonu eiro…

Jāpiemin gan, ka pagājušajā mēnesī pats futbolists atklāja, ka viņa nākotne ''VVV Venlo'' rindās joprojām ir miglā tīta, un gaidāmajā ziemas transfēru periodā viņš labprāt pievienotos citam holandiešu klubam ''PSV'': ''Ja pametīšu ''Venlo'', lai pievienotos citam holandiešau klubam, tad man izvēle būs par labu Eindhovenas ''PSV''. Tā ir mana prioritāte. Jāatzīst, ka pats vēl neesmu runājis ar ''PSV'' kluba vadību par iespējamo transfēru, taču mani pārstāvji jau ir sazinājušies ar viņiem.'' Nav gan zināms, ko izdomās Honda, ja vilinošu piedāvājumu izteiks, piemēram, ''Liverpool'' vai ''Everton''.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-10-07 19:31, pirms 15 gadiem
VILLARREAL VAI MARSEĻAI IR KAUTKAS JĀDARA LIETAS LABĀ !!!!

     [+] [-]

, 2009-10-07 22:54, pirms 15 gadiem
Benitez, rikojies! Shis speletajs ir teicams ! L'pool pec Alonso pardoshanas drausmigi pietrukst kreativitates un neizdodas atru uzbrukumu veidoshana.. Honda butu ideali piemerots LFC!

     [+] [-]

, 2009-10-07 23:01, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: VILLARREAL VAI MARSEĻAI IR KAUTKAS JĀDARA LIETAS LABĀ !!!!
Villarreal vajag vai nu citu treneri vai komandai ar kāju pa d-, sastāvs ir, jāspēlē tik.

     [+] [-]

, 2009-10-08 14:14, pirms 15 gadiem
VVV Venlo fani izteicās, ka šajā komandā viņi pirmo reiz redz tik talantīgu un apdāvinatu futbolistu visa kluba vēsturē.