Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kežmans: ''Pielikšu visas pūles, lai spēlētu ''Zenit'' pēc iespējas ilgāk''

Kežmans: ''Pielikšu visas pūles, lai spēlētu ''Zenit'' pēc iespējas ilgāk''
Mateja Kežmans vēl ''PSG'' rindās
Foto: AFP

Serbijas izlases un bijušais Francijas futbola kluba "PSG" uzbrucējs Mateja Kežmans, kurš līdz šī gada beigām tiks izīrēts Krievijas Premjerlīgas vienībai "Zenit", sacījis, ka darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai paliktu Sanktpēterburgā uz ilgu laiku.

Atgādināsim, ka augusta pēdējās dienās Krievijas Premjerlīgas kluba ''Zenit'' vadība vienojās ar "PSG" par serbu uzbrucēja Kežmana izīrēšanu līdz 2009.gada beigām, kā rezultātā vēlāk tika parakstīts līgums un oficiāli noformēta pāreja. 30 gadus vecais uzbrucējs, kurš karjeras laikā pārstāvējis tādus klubu kā ''PSV'', ''Chelsea'', ''Atletico Madrid'', ''Fenerbahce'' un ''PSG'', sniedzis komentāru, kāpēc savu karjeru nolēmis turpināt tieši Krievijā.

''Apmēram pirms diviem gadiem bija pirmā reize, kad ''Zenit'' ar mani sazinājās un kopš tā laika mēs turpinājām uzturēt sakarus. Pēdējās nopietnās pārrunas notika pēdējās nedēļas laikā. Jāatzīst, ka interese bija abpusēja – ne vienu vien reizi esmu teicis, ka kādu dienu vēlētos uzspēlēt arī Krievijā. Domāju, ka pašreiz pienācis īstais brīdis, lai to darītu,'' sacīja Kežmans.

''Protams, šo situāciju apspriedu arī ar serbu futbolistiem, kuri spēlē Krievijā un ieguvu samērā plašu informāciju par ''Zenit''. Sanktpēterburgas klubs ir viens no spēcīgākajiem Krievijas Premjerlīgā, un pašreizējā vieta čempionāta turnīra tabulā (6.vieta) nemaz neatspoguļo tā patieso spēku.
Pagaidām spēlēšu uz īres nosacījumiem līdz sezonas beigām, bet, vai turpināšu šeit spēlēt arī pēc tam, tiks izlemts sezonas noslēgumā. Varu apsolīt, ka pielikšu visas pūles un darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai spēlētu šeit pēc iespējas ilgāk. ''Zenit'' ir ļoti spēcīgs klubs, un noturēties tā sastāvā man būs nopietns izaicinājums,'' piebilda Serbijas izlases spēlētājs.

Saistītais raksts:
Kežmans tiks izīrēts "Zenit"

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +4 [+] [-]

, 2009-09-04 23:12, pirms 15 gadiem
paliks un bus komandas lideris

  -2 [+] [-]

, 2009-09-05 00:18, pirms 15 gadiem
Tik labi kā PSV nekad vairs nav spēlējis. Ļoti nenovērtēts un nepilnīgi izmantots spēlētājs.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-05 13:12, pirms 15 gadiem
Spēlētājs,jau tiešām labs,bet nu man jau labāk PSG!Bet tās jau ir tikai manas domas