Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas klubi noliedz spēles sarunāšanu un vaino portālu apmelošanā

Agris Suveizda

Krievijas klubi noliedz spēles sarunāšanu un vaino portālu apmelošanā
"Krylya Sovetov" spēlētāji
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas futbola klubu "Krasnodar" un "Krylya Sovetov" ģenerāldirektori Vladimirs Hašigs un Deniss Maslovs parakstījuši oficiālu paziņojumu, kurā abi Premjerlīgas klubi komentēja masu medijos parādījušās aizdomas par nesenās savstarpējās spēles sarunāšanu.

"14.aprīlī interneta portālā Sports.ru parādījās publikācija "Trīs dienas zināju par sarunāto spēli "Krasnodar"-"Krylya"", kurā atklāti tiek runāts par it kā 24.kārtas mača nesportisko raksturu. Tā mūsu klubiem lika izdarīt kopīgu paziņojumu," teikts paziņojuma pirmajā rindkopā. "Šajā materiālā 19 gadus vecs blogeris ar uzvārdu Voroņins, kurš tikai nesen pameta skolas solu, atsaucoties uz kāda Dimitroviča vārdu, izsaka apgalvojumus, kas nedara slavu "Krasnodar" un "Krylya Sovetov" un kas, pie tam, nav ne ar ko pamatotas, vienkārši ceļ neslavu un aplej ar dubļiem futbolistus, klubus un līdzjutējus. Esam dziļi pārliecināti - tas nav pareizi, tā nevajadzētu būt!"

"Mums šķiet, ka notiek mērķtiecīga apmelošana. Apmelošana ne divu atsevišķu klubu, bet gan visa produkta ar nosaukumu Krievijas futbols un cilvēku, kas šajā produktā iegulda miljonus dolāru, popularizē to, palīdz valstij sagatavoties 2018.gada Pasaules kausa izcīņai, attīsta bērnu un jauniešu futbolu un tādējādi aktīvi piedalās nācijas veselības uzlabošanā," paziņojumā turpināts. "Nevienam nav noslēpums, ka Sports.ru pieder Germana Tkačenko kungam, bēdīgi slavenam futbola darbonim, sporta aģentūras īpašniekam, kurš, starp citu, pelna uz krievu futbola kluba rēķina. Nezinām, ar kādu mērķi Sports.ru periodiski parādās viendienīša Dimitroviča izteikumi, kuru neviens nav redzējis aci pret aci. Kā mums šķiet, kompetentiem orgāniem jau sen ir laiks tikt skaidrībā, kas slēpjas aiz šī interneta pseidonīma - afērists-viendienītis vai organizēta krāpnieku grupa."

"Mums vienkārši nav tiesību nereaģēt uz notiekošo. Taisāmies sagatavot dokumentus, vērsties tiesībsargājošajās iestādēs un ierosināt izmeklēšanu, kā arī iesniegt sūdzību par apmelošanu un aizstāvēt futbola klubu "Krasnodar" un "Krylya Sovetov" reputāciju. Aicinām Krievijas Futbola federāciju un Krievijas Futbola premjerlīgu atbalstīt mūsu iniciatīvu," sacīts paziņojuma nobeigumā. Aizvadītajā nedēļas nogalē "Krasnodar" savā laukumā ar rezultātu 0:3 atzina "Kylya Sovetov" pārākumu. Viena no līgas pastarītēm pirmos vārtus guva otrajā minūtē, 90.minūtē dubultoja pārsvaru, bet trešos vārtus guva kompensācijas laika trešajā minūtē. "Krasnodar" ar 35 punktiem 24 spēlēs ieņem astoto vietu un par pieciem punktiem atpaliek no Eirokausu zonas. Tikmēr Samaras kluba kontā tikpat spēlēs ir 20 punkti, un 14.vietā esošais "Krylya Sovetov" turpina cīņu par palikšanu Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ФК «Краснодар»

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 19:33, pirms 11 gadiem
Neviens jau nav tāds mu*ļķis, lai teiktu, ka sarunā spēles, vai uzpērk.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 19:57, pirms 11 gadiem
nazitis#13 rakstīja: Neviens jau nav tāds mu*ļķis, lai teiktu, ka sarunā spēles, vai uzpērk.
tai pašā laikā savi apgalvojumi ir jāvar pierādīt. sportacentrs arī var sākt rakstīt, ka atsaucoties uz kaimiņu vārtrūmē guļošo Toļiku, METTA šogad sarunā pilnīgi visas spēles. tas jau nenozīmēs ka tā ir taisnība...

     [+] [-]

, 2013-04-15 21:48, pirms 11 gadiem
Ne nu dīvaini likās ka rubin spēj uzvarēt čelsiju, bet nevar uzvarēt rostov majās!!!

     [+] [-]

, 2013-04-15 23:03, pirms 11 gadiem
LV bāleliņi arī vainotu portālus.

     [+] [-]

, 2013-04-15 23:21, pirms 11 gadiem
Lol,tak ta Krasnodar ir 10 reizes bagataka neka KSovetov nah vinjem vel kukuljus njemt?

     [+] [-]

, 2013-04-16 12:21, pirms 11 gadiem
Bet vienu gan es esmu sapratis,pec tiem koificentiem nau ko vispar vaditites toott..
Kaa pats doma,taa ari jaliek virsuu..

     [+] [-]

, 2013-04-16 13:06, pirms 11 gadiem
quit rakstīja: Lol,tak ta Krasnodar ir 10 reizes bagataka neka KSovetov nah vinjem vel kukuljus njemt?
Italija pats Bufons ir iesaistits toto un to zina visa Italija,tad kapec vinjsh ar to nodarbojas,vinjsh jau nav nekads nabaks ko!Ne jau kluba prezidenti ar to nodarbojas,bet pashi speletaji,kur viens miljons tur otrs lieks nekad nebus un nekad neviens neko nepieradis,bet tas ka Krievija atdod speles sen tak nevienam nav noslepums un praktiski visi klubi.