Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Podoļskis no "Arsenal" pārcelsies uz "Galatasaray"

Podoļskis no "Arsenal" pārcelsies uz "Galatasaray"
Lukašs Podoļskis jau ieradies Turcijā
Foto: AP/Scanpix

Kā ziņo Turcijas čempione Stambulas "Galatasaray", klubs jau tuvākajā laikā parakstīs vienošanos ar Vācijas izlases uzbrucēju Lukašu Podolski. Futbolists pēdējās trīs sezonas pavadīja Londonas "Arsenal" rindās.

30 gadus vecais Lukašs Podoļskis uz Turciju pārcelsies no Anglijas Premjerlīgas vienības Londonas "Arsenal". Tiek ziņots, ka uzbrucēja transfēra summa ir četri miljoni eiro, bet sadarbība noslēgta uz trim gadiem. Aizvadītajā sezonā futbolists "lielgabalnieku" rindās aizvadīja vien septiņus mačus, un janvārī spēlētājs tika izīrēts Itālijas "Serie A" klubam Milānas "Inter", taču Lukašs milāniešu rindās spēlēja reti, kopumā aizvadot 17 spēles un gūstot tikai vienus vārtus.

Podoļskim "Arsenal" kluba rindās iekarot vietu starta sastāvā kļuva arvien problemātiskāk, jo uzbrucēju rindās konkurenci sastādīja vairāki lieliski spēlētāji - Mesuts Ezils, Aleksis Sančess, Denijs Velbeks, kā arī Teo Volkots, Olivjē Žirū un Alekss Oksleids-Čemberleins.

Polijā dzimušais futbolists "Arsenal" pievienojās 2012. gadā, kad londonieši par futbolistu samaksāja 15 miljonus eiro Bundeslīgas klubam "FC Koln". Triju sezonu laikā Arsēna Vengera vadītajā komandā Podoļskis aizvadīja 82 mačus un atzīmējās ar 31 precīzu raidījumu, palīdzot klubam 2013./2014. gada sezonā izcīnīt Anglijas kausu.

Savulaik par ļoti perspektīvo un talantīgo uzskatītais Podoļskis profesionāļa gaitas uzsāka "FC Koln" komandā, bet 2006. gadā pievienojās Minhenes "Bayern". Minheniešu rindās futbolists nespēja iekarot vietu komandas sākumsastāvā, un 2009. gadā atgriezās Ķelnes klubā, kur pavadīja nākamās trīs sezonas (kopumā 96 spēles, 35 vārti).

Neskatoties uz neveiksmēm klubu līmenī, Podoļskis allaž bijis rezultatīvs Vācijas izlasē - 125 mačos gūti 48 vārti. Uzbrucējs pārstāvējis Vācijas izlasi visos lielākajos izlašu turnīros sākot ar 2006. gada Pasaules kausu, kurā Lukašs tika atzīts par labāko jauno spēlētāju. 2014. gadā Podoļskis kopā ar Vācijas izlasi izcīnīja Pasaules kausu.

Aizvadītajā sezonā Stambulas "Galatasaray" izcīnīja savu 20. Turcijas čempiones titulu, bet UEFA Čempionu līgā izstājās jau pēc grupu turnīra stadijas, D apakšgrupā sešos mačos izcīnot tikai vienu punktu.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Lukas Podolski: Arsenal striker set...

Slēpts komentārs: Dalabi 19

  -3 [+] [-]

, 2015-07-04 15:24, pirms 9 gadiem
Eh žēl varēja labāk palikt Arsenal beņķi pasildīt

  -1 [+] [-]

, 2015-07-04 15:25, pirms 9 gadiem
Nu jā. Šeit jāvelk paralēles ar mūsu mūžam jauno un talantīgo duetu Džeriņu un Bukartu.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-04 15:38, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Tā īsti pat nespēju saprast cik labi viņš spēlē, kopš Euro2008 uzskatīju par zvaigzni, Fifā meklēju klubu kurā spēlē bet nekādi nevarēju atrast Tā pa īstsm laikam nekad nav spīdējis
Ķelnē gan paspīdēja. Tur laikam arī ir viņa īstais levels
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-04 15:48, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Podoļskis ir leģenda, lai gan klubu sastāvos nekad neko īpašu nav rādījis, toties izlasē vienmēr bija līderis.

Līdzīgi kā Verpakovskis - klubos flops, bet izlasē labākais.
Pag, pag, tu nopietni uzrakstiiji kaut ko sakarigu un pareizu? Es tavam tekstam pilniibaa piekriitu O.O

  +4 [+] [-]

, 2015-07-04 16:46, pirms 9 gadiem
es gan nesaprotu, kāpēc Vengers viņam tik maz uzticējās. Reizēs, kad Podijs atradās laukumā, uzbrukumā bija ļoti produktīvs. Pat nākot uz maiņu ap 60.-70.minūti bieži vien panāca spēlēs lūzumu,kad to vajadzēja. No Vengera puses šī man ir mistika, kāpēc ar Podiju ta rīkojās. Tik pat liela mistika kā bija paņemt Skilači savulaik komandā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-04 17:57, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Pag, pag, tu nopietni uzrakstiiji kaut ko sakarigu un pareizu? Es tavam tekstam pilniibaa piekriitu O.O
Tas, ka izlasē bija līderis, tam gan nekādi nevar piekrist Tas, ka nebija pēdējais puika ciemā, nenozīmē ka uzreiz līderis

  +2 [+] [-]

, 2015-07-04 18:02, pirms 9 gadiem
Soweto
nu starp lideriem jau ir bijis

     [+] [-]

, 2015-07-04 19:13, pirms 9 gadiem
Žēl ka neizdevās sevi pierādīt Anglijā. Šis tomēr ir solis atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja