Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pārsteidzošā "Slutsk" ar uzvaru Minskā saglabā vadību, vārtus nosvin kā ķenguri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārsteidzošā "Slutsk" ar uzvaru Minskā saglabā vadību, vārtus nosvin kā ķenguri
Foto: Dinamo Minsk

Šodien Baltkrievijas Augstākajā līgā futbolā tika aizvadītas trīs spēles, tām norisinoties septītās kārtas ietvaros. Nevienai no komandām neizdevās izmantot sava laukuma priekšrocības un izcīnīt uzvaru.

Baltkrievijas čempionāta vadībā joprojām atrodas pārsteidzošā "Slutsk" – komanda, kas pagājušo sezonu pabeidza 11. vietā, 30 mačos izcīnot deviņas uzvaras. Tagad "Slutsk" kontā ir pieci panākumi, viens neizšķirts un viens zaudējums. Šodien izdevās izbraukumā ar 2:1 pieveikt Minskas "Dinamo". Panākuma atslēga slēpās lieliskajā realizācijā – divi sitieni rāmī un divi vārti. Laukuma saimnieki četras minūtes līdz beigām prata samazināt deficītu līdz minimumam, bet ar to nebija gana. "Dinamo" atrodas tikai astotajā vietā.

"Absolūti pelnīta uzvara. Viņi kontrolēja spēli un iesita divus lieliskus vārtus. Pretuzbrukumos varēja izcelties vēl, tāpēc viss ir pelnīti. Protams, ka man tas ir liels pārsteigums, ka viņi atrodas tabulas galvgalī. Kas zina, varbūt arī mums būs tāda sensācija kā Anglijā, kad titulu izcīnīja "Leicester City"," teica baltkrievu futbolists Vjačeslavs Hļebs, kurš karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā HSV un "Stuttgart".

Uzvaru viesos izcīnīja arī otrās vietas īpašniece Žodinas "Torpedo-BelAZ". Tā ar 5:2 pārspēja "Minsk". Ciemiņi prata izmantot mājinieku viesmīlību un jau 37. minūtē bija vadībā ar 3:0. Puslaika turpinājumā izdevās gūt vēl vienus vārtus, bet punkts tika pielikts mača izskaņā. "Slutsk" kontā ir 16 punkti, bet "Torpedo-BelAZ" ir par diviem mazāk. Te jāmin, ka trešajā vietā esošā "Isloch" vēl nav aizvadījusi septītās kārtas spēli, un uzvaras gadījumā tā apdzīs "Torpedo-BelAZ".

Brestas "Rukh" nospēlēja 1:1 ar "Gorodeya". Nebija tālu, lai mājinieki šodien vispār paliktu bez punktiem, jo "Rukh" izlīdzinājumu panāca kompensācijas laikā, kad precīzs sitiens padevās Iļjam Kolpačukam.

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/football/108...

  -2 [+] [-]

, 2020-05-03 08:10, pirms 4 gadiem
Belarusi piekās vīrusu un rullē !

     [+] [-]

, 2020-05-03 11:51, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Belarusi piekās vīrusu un rullē !
un kas tur gudrs?

     [+] [-]

, 2020-05-03 12:26, pirms 4 gadiem
moskis rakstīja: un kas tur gudrs?
Nu tādam kā tev,kas neredz tālāk par savu degungalu,nekas.