Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pārsteidzošā "Slutsk" ar uzvaru Minskā saglabā vadību, vārtus nosvin kā ķenguri

Pārsteidzošā "Slutsk" ar uzvaru Minskā saglabā vadību, vārtus nosvin kā ķenguri
Foto: Dinamo Minsk

Šodien Baltkrievijas Augstākajā līgā futbolā tika aizvadītas trīs spēles, tām norisinoties septītās kārtas ietvaros. Nevienai no komandām neizdevās izmantot sava laukuma priekšrocības un izcīnīt uzvaru.

Baltkrievijas čempionāta vadībā joprojām atrodas pārsteidzošā "Slutsk" – komanda, kas pagājušo sezonu pabeidza 11. vietā, 30 mačos izcīnot deviņas uzvaras. Tagad "Slutsk" kontā ir pieci panākumi, viens neizšķirts un viens zaudējums. Šodien izdevās izbraukumā ar 2:1 pieveikt Minskas "Dinamo". Panākuma atslēga slēpās lieliskajā realizācijā – divi sitieni rāmī un divi vārti. Laukuma saimnieki četras minūtes līdz beigām prata samazināt deficītu līdz minimumam, bet ar to nebija gana. "Dinamo" atrodas tikai astotajā vietā.

"Absolūti pelnīta uzvara. Viņi kontrolēja spēli un iesita divus lieliskus vārtus. Pretuzbrukumos varēja izcelties vēl, tāpēc viss ir pelnīti. Protams, ka man tas ir liels pārsteigums, ka viņi atrodas tabulas galvgalī. Kas zina, varbūt arī mums būs tāda sensācija kā Anglijā, kad titulu izcīnīja "Leicester City"," teica baltkrievu futbolists Vjačeslavs Hļebs, kurš karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā HSV un "Stuttgart".

Uzvaru viesos izcīnīja arī otrās vietas īpašniece Žodinas "Torpedo-BelAZ". Tā ar 5:2 pārspēja "Minsk". Ciemiņi prata izmantot mājinieku viesmīlību un jau 37. minūtē bija vadībā ar 3:0. Puslaika turpinājumā izdevās gūt vēl vienus vārtus, bet punkts tika pielikts mača izskaņā. "Slutsk" kontā ir 16 punkti, bet "Torpedo-BelAZ" ir par diviem mazāk. Te jāmin, ka trešajā vietā esošā "Isloch" vēl nav aizvadījusi septītās kārtas spēli, un uzvaras gadījumā tā apdzīs "Torpedo-BelAZ".

Brestas "Rukh" nospēlēja 1:1 ar "Gorodeya". Nebija tālu, lai mājinieki šodien vispār paliktu bez punktiem, jo "Rukh" izlīdzinājumu panāca kompensācijas laikā, kad precīzs sitiens padevās Iļjam Kolpačukam.

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/football/108...


, 2020-05-03 08:10, pirms 4 gadiem
Belarusi piekās vīrusu un rullē !
, 2020-05-03 11:51, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Belarusi piekās vīrusu un rullē !
un kas tur gudrs?
, 2020-05-03 12:26, pirms 4 gadiem
moskis rakstīja: un kas tur gudrs?
Nu tādam kā tev,kas neredz tālāk par savu degungalu,nekas.
PSV futbolisti svin titula iegūšanu. Foto: PSV

PSV pēc sešu gadu pārtraukuma un 25. reizi vēsturē triumfē Nīderlandē

Šodien par Nīderlandes futbola augstākās līgas čempioni 25. reizi kluba vēsturē kļuva PSV, kas 32. kārtas mačā ar 4:2 pārspēja Roterdamas ''Sparta''. Komanda turnīrā triumfējusi pirmo reizi pēdējo sešu gadu laikā.
Žans Mota un Lionels Mesi. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
2

Mesi izdara piecas rezultatīvas piespēles un labo MLS rekordu

Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi labojis Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas apvienotās futbola līgas rekordu, Maiami "Inter" 6:2 uzvarā pret Ņujorkas "Red Bulls" atzīmējoties ar vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.
Foto: Aśka Żmijewska/Wisła Kraków

1. līgas klubs triumfē Polijas kausā un izcīna ceļazīmi uz Eirokausiem

Vakar Varšavā notikušajā Polijas kausa izcīņas finālspēlē uzvarēja pašreiz 1. līgā esošā Krakovas "Wisła", kura atspēlējās un papildlaikā pieveica (2:1) Ščecinas "Pogoń".