Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" izīrētajam Štoham piedāvās jaunu līgumu

"Chelsea" izīrētajam Štoham piedāvās jaunu līgumu
Miroslavs Štohs
Foto: miroslavstoch.com

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea", Slovākijas izlases pussargam Miroslavam Štoham, kurš kopš sezonas sākuma ir izīrēts Nīderlandes klubam "FC Twente", piedāvās jaunu līgumu, pavēstījis jaunā futbolista aģents.

Slovākijas izlases spēlētājs pašreiz jau ir aizvadījis vairāk nekā pusi sezonas Nīderlandes klubā "FC Twente", kur spēlē uz īres tiesībām. Līgums ar Londonas klubu "Chelsea", kuram Štohs pievienojās 2006. gadā, pārnākot no Slovākijas kluba "Nitra", ir spēkā līdz 2011. gada vasarai. Lai arī talantīgais futbolists kopš sezonas sākuma spēlē "Twente" rindās, aristokrāti joprojām neatlaidīgi seko viņa sniegumam un progresam.

Spēlētāja aģents Milans Lednickijs atklājis, ka "Chelsea" tuvākajā laikā vēlas 20 gadus vecajam futbolistam, kurš pašreiz tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem sava vecuma spēlētājiem, piedāvāt jaunu līgumu. "Tam vajadzētu būs ilgtermiņa līgumam. Lai nu kā, pagaidām neko vairāk nevaru paziņot. Viss kļūs daudz skaidrāks pavasara laikā," Štoha oficiālajā mājaslapā atklāja futbolista aģents.

Arī Štohs nav slēpis sajūsmu, ka "Chelsea" ir gatava viņam piedāvāt jaunu līgumu, lai gan atzinis, ka viņam vēl būs daudz kas jāapdomā pirms likt parakstu uz līguma: "Tas, ka "Chelsea" ir ieinteresēta manos pakalpojumus, mani ļoti iepriecina. Kurš spēlētājs nebūtu priecīgs? "Chelsea" ir "Top" klubs. Mēs ar aģentu noteikti apspriedīsim šo piedāvājumu. Mana galvenā prioritāte ir regulāri spēlēt."

Izmantotie resursi:
miroslavstoch.com

     [+] [-]

, 2010-02-26 22:17, pirms 14 gadiem
Chelsea ir viens, bet regulāri spēlēt - otrs! Nedomāju, ka viņš izstumtu no sastāva Drogbā, Anelku vai Kalū. Tas pats Staridžs pēdējā laikā ir baigi labs!

     [+] [-]

, 2010-02-27 16:36, pirms 14 gadiem
Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea", Slovākijas izlases pussargam
Nekādas daļas gar tiem 4 spēlētājiem ko tu nosauci.+ gan Drogba gan Anelka ir jau pāri 30. Kā arī Anelka spēlē švaki. Viņš jau var palikt kā izīrēts un kad vajadzēs atgriezīsies Čelsā.