Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" Anglijas kausa mačā nespēj uzveikt trešās līgas klubu

Andrejs Siliņš

"Liverpool" Anglijas kausa mačā nespēj uzveikt trešās līgas klubu
"Shrewsbury" fani izskrējuši laukumā sveikt savu komandu. Foto: Reuters / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienība "Liverpool" svētdien Anglijas kausa izcīņas ceturtās kārtas spēlē nespēja uzveikt pēc spēka trešajā līgā jeb "League One" spēlējošo "Shrewsbury Town" - 2:2. Tas nozīmē, ka šajā duelī būs nepieciešama arī otrā spēle.

Šodien tika aizvadītas trīs cīņas, un pirmajās divās favorīti svinēja graujošas uzvaras. "Manchester City", vārtus gūstot Ilkajam Gindoganam, Bernardu Silvam un Gabrielam Žezusam (divus), ar 4:0 sakāva Čempionātā jeb otrajā līgā spēlējošo Londonas "Fulham". Savukārt "Manchester United" ar 6:0 sarāva gabalos trešajā līgā spēlējošo "Tranmere Rovers". Vārtus guva Harijs Magvairs, Diogu Dalots, Džese Lingārds, Fils Džonss, Antonī Marsiāls un 18 gadus vecais Meisons Grīnvuds.

Vēl vienā mačā cita trešajā līgā spēlējošā komanda "Shrewsbury Town" gan izrādīja neticamu pretspēku Premjerlīgas labākajai komandai un Čempionu līgas uzvarētājai "Liverpool". Pārpildītā mājinieku stadionā, kur ir vietas ap desmit tūkstošiem līdzjutēju, Kērtiss Džounss izvirzīja vadībā viesus (1:0). 18 gadus vecais liverpūliešu pussargs Džounss tikai savu piekto spēli sezonā lielās komandas rindās un otro Anglijas kausā, bet, tāpat kā pirmajā, arī šoreiz guva vārtus.

Otrā puslaika pirmajā minūtē pēc tāla "Liverpool" centrējuma "Shrewsbury" aizsargs Donalds Lavs ieraidīja bumbu savos vārtos, ļaujot "Liverpool" palielināt pārsvaru līdz 2:0. Tomēr galvenie notikumi mačā vēl bija priekšā. 64. minūtē 19 gadus vecais alžīriešu aizsargs Jasērs Laroki soda laukumā pārkāpa noteikumus pret mājiniekiem, un skotu uzbrucējs Džeisons Kamingss ar 11 metru soda sitienu guva pirmos mājinieku vārtus (1:2). Nepilnas desmit minūtes vēlāk tas pats Kamingss pretuzbrukumā tika pie bumbas metrus 20 no vārtiem, apspēlēja vienu aizsargu un no soda laukuma sita bumbu viesu vārtos otro reizi šovakar - 2:2.

Liverpūlei vēl bija divas lieliskas iespējas, bet ne Robertu Firminu, ne Mohameds Salāhs tās neizmantoja, lai izrautu uzvaru favorītiem. Ceturtajā kompensācijas laika minūtē "Shrewsbury" bija laba iespēja apkaunot "Liverpool", taču arī šī epizode beidzās bez vārtu guvuma, un spēle noslēdzās neizšķirti - 2:2. Tas nozīmē, ka februārī komandām būs jātiekas atkārtoti, šoreiz jau Liverpūles mājvietā.

Pēc mača pēdējās svilpes laukumā izskrēja tūkstošiem vietējo līdzjutēju, lai kopā ar savas komandas spēlētājiem svinētu neticamo panākumu - neizšķirtu pret "Liverpool".

Anglijas kausa izcīņa, 1/16 fināls

SpēleDatumsSpēleDatums
Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday1:2Burnley - Norwich25.01.
Northampton - Derby County0:0West Ham - West Bromwich Albion25.01.
Brentford - Leicester25.01.Millwall - Sheffield United25.01.
Southampton - Tottenham25.01.Hull City - Chelsea25.01.
Coventry - Birmingham25.01.Manchester City - Fulham4:0
Newcastle - Oxford United25.01.Shrewsbury - Liverpool2:2
Reading - Cardiff City25.01.Bournemouth - Arsenal27.01.
Portsmouth - Barnsley25.01.Tranmere Rovers - Man. United0:6

  +2 [+] [-]

, 2020-01-26 22:02, pirms 4 gadiem
R.I.P. Kobe.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-26 22:30, pirms 4 gadiem
Tiešām traģiski. Un tikpat traģiski, ka sporta ziņu portāls jau stundu kā nevar nopublicēt šo ziņu, kamēr visi citi ziņu resursi to jau izdarījuši. Kauns skribentiem.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-26 22:37, pirms 4 gadiem
Domājams gaida normālas ziņas,jo pagaidām pārāk daudz neskaidrību..
VIeni raksta,ka visas meitas bija helītī.Tātad Kobe vadīja viņu..Tagad raksta,ka Rick Fox esot bijis..
Tad meitas nav bijušas..Tviteris vnk visu met kopā

  +1 [+] [-]

, 2020-01-27 02:41, pirms 4 gadiem
tak tur no pamatsastāva daži tik bija, pārsvarā jaunieši kapāja, tā ka nav nekāda sensācija

  +1 [+] [-]

, 2020-01-27 10:04, pirms 4 gadiem
Kokapstrādes meistars Otomārs rakstīja: tak tur no pamatsastāva daži tik bija, pārsvarā jaunieši kapāja, tā ka nav nekāda sensācija
Un plusā visam Fabinjo,Matips un Lovrens tik nesen no traumām tākā ne tuvu nav formā (Lovrenu gan gribētu lai pārdot)

  +1 [+] [-]

, 2020-01-27 10:41, pirms 4 gadiem
Liverpool futbolisti nodarbojās ar labdarību...paši nezaudēja, bet apskatiet to laimīgo cilvēku/fanu pūli, kas izskrēja laukumā!...tur tik daudz laimīgu seju!
Vietējie fani droši ka uzsauca kādu alu Liverpool faniem, kuri bija devušies turp, tātad mūsējie arī apmierināti!
Komandas otrais sastāvs arī priecīgs, jo varēs vēl vienu oficiālu spēli nospēlēt Enfildā!

     [+] [-]

, 2020-01-27 14:54, pirms 4 gadiem
..virsraksts tāds, it kā Liverpool būtu spēlējuši savā labākajā sastāvā